Mimpi Orang Terkena Sihir, Sejauh Mana Kebenarannya?

Mimpi Orang Terkena Sihir, Sering Membingungkan! Adakah Mimpi itu Benar?

Orang terkena sihir kerap bermimpi. Namun terdapat persoalan yang gagal dijawab kenapa mimpi yang pelik-pelik

mimpi orang terkena sihir

SOALAN :

Mimpi orang terkena sihir : Di kejar enam lelaki

Assalamualaikum ustaz. Saya juga mengalami mimpi yang serupa dan terjaga pada waktu yang sama. Bezanya saya dikejar oleh 6 orang lelaki. Saya lari sehingga ke hujung kampung (saya dibesarkan oleh arwah atuk dan nenek di kampung) dan bertemu jalan mati. 

Saya tidak ditembak, sebaliknya saya yang berjaya menembak mati kesemua 6 lelaki tersebut tepat di dahi- Mimpi orang terkena sihir

Keluarga ada saka

Saya sememangnya ada masalah saka dan sentiasa berubat, akhirnya saya tahu ada perjanjian yang dibuat ke atas saya kerana saya cucu perempuan sulung. Saya juga tidak boleh ada waris perempuan. 

Saya pernah hilang bayi dalam kandungan (baby girl) sebelum ini. Tetapi alhamdulillah dua bulan lepas saya selamat melahirkan seorang anak perempuan. Mimpi orang te

Waktu selepas melahirkan anak

Mohon pencerahan ustaz kerana mimpi tersebut saya alami selepas saya selamat melahirkan. Dalam mimpi itu, saya lari bersama bayi saya kerana lelaki-lelaki tersebut(mimpi yang di alaminya) mahu mencederakan saya dan bayi saya. Saya agak keliru, adakah bayi yang saya selamatkan dalam mimpi itu ialah saka atau membawa maksud yang lain. Mohon pencerahan ustaz.

Suami terhidu bau hangit beberapa kali di rumah

Saya sudah tidak rasa pening bila menghidu utrujah dan tidak lagi rasa panas di belakang badan bila mengamalkan selawat ibrahimiyah. Suami ada terhidu bau hangit di rumah beberapa kali. Tapi saya tak bau. Saya anggap mungkin sebab suami yang bakar gaharu di rumah, jadi dia sahaja yang boleh hidu?

Alhamdulillah keadaan rumah semakin baik. Cuma saya masih rasa meremang sesekali pada waktu-waktu tertentu atau bila saya berselawat. Bagaimana ustaz?

JAWAPAN :

Mimpi Orang Terkena Sihir/Saka Benar!

Mimpi orang terkena sihir/gangguan jin/saka adalah benar. Ia tidak boleh dielak disebabkan mereka yang terkena gangguan akan terjelma dalam mimpi orang terkena sihir mahupun gangguan lain. Dengan syarat mimpi itu berlaku waktu antara pkl 10 malam hingga subuh. Jika mimpi lepas azan subuh, atau di siang hari, ia hanyalah mainan tidur.

Maksud mimpi orang terkena sihir

Jika mimpi orang terkena sihir berjaya menembak ertinya sudah ada senjata yang digunakan untuk tembak orang yang nak cuba cederakan bayi tersebut.Ia ada kaitan dengan amalan doa yang tertentu yang puan amalkan atau ada menggunakan salah satu Produk Bidara Specialist ini juga dapat terlihat dalam mimpi orang terkena sihir.

Boleh ingat semula apa yang puan guna selepas mimpi ini. Ertinya ia sangat berkesan bagi melindungi anak puan. (Semuanya dengan izin Allah jua)

Anak puan memang jadi sasaran dalam kes ini. InshaAllah jika kita mohon rahmat dari Allah, kita akan terselamat dari semua ujian tu inshaa Allah.

Teruskan amalan yang telah saya berikan setiap hari, kawal emosi sedih dan marah. InshaAllah akan selamat.

Ikhtiar guna kaedah ini

selawat ibrahimiah

Wallahu A’lam

Sekian, salam hormat dari saya.

ustaz zul, about me

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Founder Bidara Specialist

gel-bidara

Gel Bidara Atasi Sihir

Jangan Guna Gel Bidara Sebelum Anda Tahu 3 Bahan Penting ini Gel Bidara – Apa Yang Anda Tahu? https://youtu.be/mPUJpr3dMZU Gel bidara memerlukan 3 bahan asas

Read More »
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Tanda Sihir Sudah Hilang
Jenis Masalah

5 Tanda Sihir Sudah Hilang

Tanda Sihir Sudah Hilang lepas Guna Bidara Specialist 1) Kestabilan Emosi Emosi merupakan kayu ukur paling penting bagi menentukan adakah anda benar-benar stabil dalam menghadapi

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *