KETERANGAN PRODUK

Mimpi Orang Terkena Sihir Itu Benar?

Perkara Yang Tersirat Serta Makna Disebalik Mimpi Orang Yang Terkena Sihir Serta Gangguan Saka

Seseorang yang mengalami mimpi aneh yang membingungkan. Sejauh mana kebenaran mimpi orang terkena sihir ini?

mimpi orang terkena sihir

SOALAN :

Mimpi Di Kejar Enam Lelaki

Assalamualaikum ustaz. Saya juga mengalami mimpi yang serupa dan terjaga pada waktu yang sama. Bezanya saya dikejar oleh 6 orang lelaki. Saya lari sehingga ke hujung kampung (saya dibesarkan oleh arwah atuk dan nenek di kampung) dan bertemu jalan mati. Saya tidak ditembak, sebaliknya saya yang berjaya menembak mati kesemua 6 lelaki tersebut tepat di dahi.

Keluarga Telah Mempunyai Perjanjian Dengan Saka

Saya sememangnya ada masalah saka dan sentiasa berubat, akhirnya saya tahu ada perjanjian yang dibuat ke atas saya kerana saya cucu perempuan sulung. Saya juga tidak boleh ada waris perempuan. Saya pernah hilang bayi dalam kandungan (baby girl) sebelum ini. Tetapi alhamdulillah dua bulan lepas saya selamat melahirkan seorang anak perempuan.

Mimpi Di Alami Selepas Selamat Melahirkan Anak

Mohon pencerahan ustaz kerana mimpi tersebut saya alami selepas saya selamat melahirkan. Dalam mimpi itu, saya lari bersama bayi saya kerana lelaki-lelaki tersebut(mimpi yang di alaminya) mahu mencederakan saya dan bayi saya. Saya agak keliru, adakah bayi yang saya selamatkan dalam mimpi itu ialah saka atau membawa maksud yang lain. Mohon pencerahan ustaz.

Suami Terhidu Bau Hangit Beberapa Kali Di Rumah

Saya sudah tidak rasa pening bila menghidu utrujah dan tidak lagi rasa panas di belakang badan bila mengamalkan selawat ibrahimiyah. Suami ada terhidu bau hangit di rumah beberapa kali. Tapi saya tak bau. Saya anggap mungkin sebab suami yang bakar gaharu di rumah, jadi dia sahaja yang boleh hidu?

Alhamdulillah keadaan rumah semakin baik. Cuma saya masih rasa meremang sesekali pada waktu-waktu tertentu atau bila saya berselawat. Bagaimana ustaz?

selawat ibrahimiah

JAWAPAN :

Mimpi Orang Terkena Sihir/Gangguan Saka Adalah Benar

Mimpi orang terkena sihir/gangguan jin/saka adalah benar. Ia tidak boleh dielak disebabkan mereka yang terkena gangguan akan terjelma dalam mimpi. Dengan syarat mimpi itu berlaku waktu antara pkl 10 malam hingga subuh. Jika mimpi lepas azan subuh, atau di siang hari, ia hanyalah mainan tidur.

Klarifikasi Dari Mimpi Yang Di Alami

Jika mimpi berjaya menembak ertinya puan sudah ada senjata yang digunakan untuk tembak orang yang nak cuba cederakan bayi tersebut. Mungkin amalan yang tertentu yang puan amalkan atau ada menggunakan salah satu Produk Bidara Specialist ini juga dapat terlihat dalam mimpi.Boleh ingat semula apa yang puan guna selepas mimpi ini. Ertinya ia sangat berkesan bagi melindungi anak puan. (Semuanya dengan izin Allah jua)

Teruskan Berselewat Serta Kawal Emosi

Anak puan memang jadi sasaran dalam kes ini. InshaAllah jika kita mohon rahmat dari Allah, kita akan terselamat dari semua ujian tu inshaa Allah.

Teruskan amalan yang telah saya berikan setiap hari, kawal emosi sedih dan marah. InshaAllah akan selamat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Akses lebih cepat dan mudah melalui aplikasi BidaraSpecialist

DAPATKAN
×
Enable Notifications    Ok No thanks