Duit Hilang Dalam Rumah, Alat Sulit Tetiba Gatal-gatal

Duit Hilang Dalam Rumah & Kerap Gatal Alat Sulit

Seorang pesakit dan anaknya yang hadapi perkara sama. Duit selalu hilang serta gatal alat sulit.

duit hilang dalam rumah

SOALAN :

Anak nampak kelibat perempuan tua

Assalamualaikum ustaz.

Saya dan anak saya selalu mengalami gatal-gatal di keseluruhan badan terutama di bahagian sulit. Anak saya juga selalu terlihat kelibat perempuan tua yang diceritakan mirip ibu saya. Tapi saya tak pernah melihat cuma kadang-kadang ada terlihat kelibat yang tidak diketahui. Kalau solat sendirian di ruang tamu, selalu merasakan ada yang melihat dari belakang. Tapi saya abaikan sahaja..

Duit hilang dalam rumah

Sehinggalah sekarang duit selalu hilang. Kalau ada RM700.00 akan hilang rm400.00. Tak hilang semua. Saya jadi takut nak menyimpan duit di rumah. Jadi saya simpan dalam kereta, pun hilang juga. Nak katakan toyol, tak ada pulak jiran-jiran saya mengalami masalah seperti itu. Mula saya syak anak saya ambil. Tetapi duit dia sendiri pun hilang juga. Biasa yang hilang note rm50.00.

JAWAPAN :

Amalkan doa ini ketika menyimpan duit

Waalaikumussalam.

Duit hilang dalam rumah tanpa sebab merupakan satu misteri yang kerap berlaku pada rumah yang ada gangguan. Semasa simpan duit di sesuatu tempat, boleh baca doa ini:

إِنَّ هَٰذَا لَرِزْقُنَا مَا لَهُۥ مِن نَّفَادٍ

(Surah Shood ayat 54)

Maksudnya: Sesungguhnya ini ialah rezeki Kami, pemberian rezeki yang tidak akan habis-habis.

Baca doa ini semasa bakar Bukhoor Premium di dalam rumah.Niat di dalam hati agar duit yang ada dipelihara oleh Allah.

Ikuti langkah ini

Masalah gatal-gatal juga ada kaitan dengan gangguan yang ada dalam rumah. Bagus gunakan raja gel dan Scrub Lemon. Tapi jika tak mampu nak beli, gunakan Bukhoor Premium untuk bertangas. Asapkan Bukhoor dalam kain, biarkan asap wangian tu terperangkap dalam kain. 

Kain tersebut hendaklah dipakai sepanjang malam selepas digunak untuk bertangas. Semasa bertangas, niat dalam hati mohon dengan Allah agar gangguan gatal pada Miss v diberikan kesembuhan.

Bertangas Guna Bukhoor Premium

bukhoor premium

Tempoh nak bertangas hendaklah dilakukan hingga hilang rasa gatal, baru berhenti bertangas. Waktu yang paling baik ialah senja sebelum maghrib. Jika berkerja dan tak sempat, boleh lakukan bila-bila masa yang sesuai. Lakukan setiap hari.

Sekian, salam hormat dari saya.

ustaz zul, about me

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Founder Bidara Specialist

Artikel ini disediakan bagi mereka yang mencari maklumat mengenai :  duit hilang dalam rumah, duit selalu hilang, duit hilang di rumah, duit hilang tanpa sebab, kenapa duit tiba-tiba hilang, duit selalu hilang di rumah

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *