Kegatalan Miss V Hingga Luka?

Masalah Kegatalan Miss V Semakin Teruk, Terkena Sihir?

Kaitan Kegatalan Miss V Dengan Sihir Pemisah

SOALAN :

Saya dah ikhtiar tapi tak sembuh

“Assalamualaikum ustaz. Saya bersyukur dapat bertemu dengan link ustaz ni. Di mana saya tengah di jalan buntu. Saya mengalami sakit gatal-gatal yang tak tahu punca. Yang paling saya tak sanggup gatal-gatal bahagian kemaluan dan dibawah payu dara. 

Saya hanya bertahan dgn ubat-ubat klinik sahaja dan farmasi. Tetapi tetap datang on off. Saya dah ikhtiar secara alami tetapi tetap tak sembuh. Untuk pengetahuan ustaz saya dalam proses penceraian dengan suami. 

Sejak kami duduk asinglah keadaan saya semakin teruk. Sampai satu tahap kawasan kemaluan luka-luka sebab tak tahan terlalu gatal saya garu. Boleh saya tau ubat apa yang sesuai untuk saya ustaz ? Terima kasih.”

JAWAPAN :

Sihir pemisah punca kegatalan miss V

Waalaikumsalam.

Masalah gatal yang dialami ada kaitan dengan sihir pemisah. Suami akan jadi panas disebabkan bila nak bersama akan terasa gatal. Gatal di kawasan kemaluan merupakan sasaran utama iblis untuk memisahkan suami isteri. 

Masalah gatal payu dara pula biasanya ada kaitan dgn dengan serangan pada jantung. Jantung kerap debar-debar tanpa sebab menimbulkan rasa benci pada pasangan masing-masing. Banyak kes macam ni berlaku.

 

Sekian salam hormat dari saya.

ustaz zul, about me

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Founder Bidara Specialist

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hubungi saya

X