Macam-Macam Keluar Lepas Bertangas Dengan Bukhoor Premium?

Bertangas untuk perempuan: Guna Bukhoor Premium?

Pesakit yang menerima pelbagai kesan lepas bertangas. Petanda baik atau sebaliknya?

bertangas untuk perempuan

SOALAN :

Buang air keluar lendir hanyir

Salam ustaz. Saya bertangas seperti yang ustaz sarankan. Pada hari pertama sampai hari ketiga semasa saya bertangas, anak dalam kandungan tidak reti diam. Kemudian malam pukul 12 ke atas semasa tidur saya akan sakit perut memulas-mulas macam orang sakit perut nak cirit birit.

Tapi bila masuk toilet cuma buang air najis sedikit dan keluar lendir yg hanyir. Sangat hanyir. Dah hampir seminggu saya amalkan bertangas. Tiap malam akan terjadi macam itu. Keluar lendir yang hanyir. Makin lama bila tengah malam kurang sakit perutnya.

Alami mimpi aneh?

Sehinggalah malam tadi saya bermimpi saya bersama anak-anak dan seorang adik (adik saya ini kematian isteri dan mempunyai seorang anak lelaki. Dikatakan bahawa arwah isteri adik saya disihir orang sehingga meninggal. Wallahualam, ini kerana doktor tidak dapat mengesahkan penyakitnya. Sekarang adik saya dah ada calon isteri baru) dan bakal isteri dia berserta anak adik saya tu berada dia dalam sebuah rumah yang berkunci dan dipenuhi air dan ada seekor buaya yang amat besar.

Buaya tersebut mengganas hendak membaham saya. Tetapi tidak dapat sebab saya dapat buka mangga kunci dengan menyelam ke pintu. Air semua keluar termasuk saya anak-anak dan yang lain dan buaya tersebut. Kemudian saya menaiki kereta dengan yang lain seolah nak balik kerumah. Ada sungai kecil di tepi rumah tersebut. Saya melihat buaya tersebut ada disitu dan memakan seekor buaya yang ada disekelilingnya.

Masa bertangas keluar lendir jatuh dalam bara api

Masa nak sembahyang subuh saya buang air. Keluar banyak lendir hanyir tu lagi. Apa maksudnya ustaz? Sekarang saya amalkan asapkan bukhoor gaharu premium dengan bertangas.

Satu lagi, saya bertangas jatuh keputihan saya di dalam bekas bara api. Masa buang air besar pun keluar lendir dan keputihan. Sedangkan saya jarang bersama dengan suami sejak mengandung.

Sekarang saya juga amalkan ratib alhadad + selawat ibrahimiyah + baca al-quran selepas maghrib. Makan kurma dan air barli yang berbacaan. Sebelum saya mengandung saya yang jaga anak adik saya yang kematian isteri tersebut.

Bila balik rumah mak, jadi sakit & mimpi tidak elok

Sejak saya jaga anak yatim itu saya kerap sakit. Sekarang mak saya yang jaga anak yatim tu. Memandangkan saya mengandung sekarang. Mak saya kesian kat saya, mak saya tu pun kakinya gatal-gatal macam berkayap ustaz. Tidak baik-baik. On off gatal-gatal dia. Dah pergi jumpa doktor masih tidak baik.

Saya pun tidak boleh balik ke rumah mak saya. Bila balik sahaja saya akan sakit dan mimpi yang tidak elok.

Terjumpa sesuatu yang ditanam belakang rumah

Lagipun saya tahu ada orang yang tidak suka dengan apa yang keluarga saya ada. Rumah yang saya beli untuk mak saya itu dulu pun direbut orang. Tapi dah rezeki saya yang dapat. Tidak lama adik-beradik saya terjumpa sesuatu yang ditanam dihalaman rumah mak saya itu (balutan kain kuning). Siapa punya kerja saya pun tidak tahu.

Masalah saya bercampur aduk. Tapi saya selalu mimpi yang tidak elok semuanya mimpi kat rumah mak saya. Bila saya balik sana, saya selalu tegur adik-adik suruh solat mengaji. Tapi bila balik rumah saya saja saya akan mimpi tidak elok dan akan sakit. Demam dan sebagainya.

JAWAPAN :

Bukhoor Premium bagus digunakan bertangas untuk perempuan

Perut memulas dan mengeluarkan benda hanyir adalah kesan lepas gunakan Bukhoor Premium. Ia kesan yang positif. Bau hanyir adalah sesuatu kotoran yang terdapat dalam organ. Alhamdulillah keluar semua bahan-bahan kotor ini.

Anak saudara terkena gangguan

Anak saudara ada masalah gangguan jin. Bagus lakukan mandian dengan Gel Bidara Hijau & Utrujah Perfume. Atau pun jika Bukhoor Premium masih ada, boleh suruh dia bertangas guna Bukhoor Premium tu. 

Maksud mimpi..

Mimpi itu menjelaskan apa masalah yang keluarga awak alami. Saya ada jelaskan mimpi mereka yang terkena sihir adalah jelas. Dalam mimpi itu, menjelaskan awak dapat bantu masalah adik , anak adik dan juga bakal calon isteri adik tu. Boleh ikhtiar gunakan Bukhoor Premium dan gunakan kaedah yang sama iaitu bertangas. Lakukan setiap hari. Inshaa Allah segala yang terkunci dengan sebab sihir akan terlerai.

Selain gunakan Bukhoor Premium untuk bertangas, awak boleh gunakan ia sebagai mengatasi masalah gangguan yang ada dalam rumah. Asapakan rumah, jika tak dapat asapkan semua, fokus pada 2 tempat iaitu dapur dan bilik tidur. Buat waktu senja sebelum maghrib.

Sekian, salam hormat dari saya,

ustaz zul, about me

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Founder Bidara Specialist

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hubungi saya

X