Gel Mandian Bidara Atasi Sihir

by ustzul
cara guna gel bidara, wangian raudah, minyak angin bidara

Kenapa Anda Guna Gel Mandian Bidara Tapi Masih Belum Sembuh? Kenapa Lepas Guna Gel Bidara, Jiwa Belum Tenang?

Sebab…..

Anda Hanya Guna Gel Bidara Tanpa Kombinasi Dengan 3 Bahan Penting!

Video: Pengenalan Produk

Anda diminta untuk dengar video pengenalan produk ini untuk mengetahui bagaimana proses pemulihan berlaku.

1) Gel Mandian Bidara

Produk berkaitan:
Gel Mandian Bidara Atasi Sihir

Digunakan untuk mandian. Sehari 2 kali mandi, Iaitu pada waktu subuh sebelum terbit matahari dan waktu senja sebelum maghrib. Produk ini telah disyifakkan. Sila lihat panduan video di bawah:

Video : Cara Guna Gel Bidara (Produk No 1)

Cara guna gel bidara boleh dilakukan pada 2 waktu iaitu

  1.  Waktu Subuh sebelum terbit matahari
  2. Waktu senja sebelum maghrin

2) Minyak Angin Bidara Premium

Produk berkaitan:
Minyak Angin Bidara Premium Atasi Sakit Pinggang, Lutut & Sendi

Digunakan untuk sapu pada sendi-sendi seluruh tubuh selepas mandi dengan gel bidara. Ini dapat mengurangkan rasa sakit, bisa-bisa, rasa bahang kesan mandi dengan gel bidara. Setakat ini tiada cara untuk kurangkan rasa sakit dan bisa-bisa itu selain menggunakan Minyak Bidara Premium. Anda akan selesa apabila bisa-bisa itu hilang dan badan akan terasa sejuk. Produk ini telah disyifakkan

Video : Cara Guna Minyak Angin Bidara Premium (Produk No 2)

3) 7 Telaga Wangian Raudhah

Produk berkaitan:
7 Telaga Wangian Raudhah Bahan Wajib Atasi Sihir, Saka, Santau, Aura Diri & Atasi Bisul Yang Tumbuh Tak Henti-henti

7 Telaga Wangian Raudhah digunakan untuk memulihkan semula kerosakan dalaman yang telah dirosakkan oleh makhluk halus. Ia adalah bahan wajib dalam setiap rawatan yang melibatkan gangguan makhluk halus. Ia termasuk memperbaiki aura diri yang negatif dan mengatasi masalah halangan rezeki yang berpunca dari gangguan jin. Produk ini telah disyifakkan.

Video : Cara Guna 7 Telaga Wangian Raudhah (Produk No 3)

4) Samurai Perfume

Produk berkaitan:
Samurai Perfume - Fighter & Booster Bila Dicampur Dengan Mana-mana Produk & Pulangkan Sihir Pada Penyihir

Samurai Perfume digunakan untuk mengatasi masalah rumah dan juga keadaan sekeliling yang tidak menyenangkan. Anda perlu gunakan untuk sembur di kawasan-kawasan yang keras ini disebabkan aromanya yang terlalu wangi dan keras mampu meracik tubuh makhluk halus. Produk ini telah disyifakkan dengan ayat-ayat al-Quran yang mengandungi makna penyeksaan yang menghancurkan dengan izin Allah.

Video : Cara Guna Samurai Perfume (Produk No 4)

Video : Tempoh Penggunaan Produk

Tempoh penggunaan produk bermaksud tempoh yang diperlukan untuk anda gunakan produk di atas bagi tujuan rawatan sihir. Anda digalakkan guna set di atas selama 100 hari sebagai tempoh rawatan yang terbaik. Ini berdasarkan kajian dan pengalaman saya bersama pesakit secara purata 100 hari adalah tempoh terbaik.

Set di atas adalah cukup untuk tempoh sebulan bagi seorang pesakit. Jika pesakit berkongsi dengan orang lain, mungkin akan lebih cepat dari tempoh sebulan.

Amalan Khusus

Selepas pesakit rasa sembuh, jiwanya tenang, maka amalan khusus yang mesti diamalkan oleh pesakit sepanjang hidupnya akan saya beri.

Berikan saya 30 saat

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Penulis Buku Fakta Saintifik Surah Yasin Founder & CEO Bidara Specialist Senggarang, Batu Pahat, Johor

Biodata Penuh saya klik di sini

Anda fikir semua produk bidara yang ada di pasaran adalah sama? Produk bidara yang digunakan untuk rawatan MESTILAH:

Dihasilkan mengikut waktu tertentu.

Menggunakan bahan wangian asli tertentu

Disyifakkan dengan ayat dan waktu yang tertentu

Digunakan mengikut keadaan pesakit dan berbeza pada waktu tertentu 

Menjaga adab-adab tertentu

"Ini bagi memastikan anda mendapat rawatan dengan cara yang betul".

Dengan izin Allah adik saya dapat kerja di tempat yg dia idamkan selama ni

Salam ustaz Saya nak ucapkan terima kasih pada ustaz dan team atas usaha produk yg sangat bagus…Alhamdulillah….Dengan izin Allah adik saya dapat kerja di tempat yg dia idamkan selama ni….Bertahun dia minta tak lepas.. Macam2 masalah…Saya belikan dia gel bidara hijau.. Selepas dia guna beberapa ketika dapat panggilan…Awal bulan depan mula berkhidmat….. Doakan yang terbaik untuk kami sekeluarga Ya ustaz…. Syukur ke hadrat Allah sangat2….. Adik saya juga dah berhenti merokok dan rajin bersolat sekarang.

Selalu dengar suara perempuan nangis, sekarang dah tak ada.

Assalamualaikum ustaz Kawan saya berikan set2 yang ustaz jual untuk sihir. Alhamdulillah kami sekeluarga tiada lagi masalah tapi bapak mentua saya tak bau samurai perfume, adakah bapak mentua saya pun kena gangguan. Bila dia bau, dia pening....Bapa mentua saya penah beri tahu kami masalah dia tak boleh tgk muka mak mentua saya.....Bila tenguk dia nak marah aje....Benda kecik pun boleh jadi besar.......Saya ingin beli banyak. Harga dia mcm mana...Saya pakai itu pun kawan hadiah kan. Sebab suami dia mcm suami saya, tapi dia tahap nak bercerai.....Dia ikhtiar cara ini, rumah tanga dia kembali bahagia... Sebab tu dia hadiah ke saya....Alhamdulillah saya dan anak2 tiada gangguan.... Kalau tak asar sampai maghrid mainan anak bermain sendiri.. Tgh malam pkl 2 pagi mainan main sendiri.. Anak saya selalu pagi mesti saya jumpa bawah meja.. Sedangkan dorang tidur sebelah saya... Suami saya pun dah tak baran...Selalu dengar suara perempuan nangis, sekarang dah tak ada...Dah 3bulan saya guna produk ni... Anak saya mula mandi dengan mandian seminggu dia nangis cakap sakit ....Sekarang dah tak Malas suka dia mandi sebab wangi

Jiwa saya tenang. Semangat rajin saya tu macam kembali tiba-tiba..

salam ustaz..maaf masage malam malam. Saja la nak bagitahu kat ustaz perkembangan lepas ambil set penawar sihir hari tu Berkenaan kedai tu.Ada nampak perubahan skit. Tapi usaha lagi la berkenaan dengan diri saya sendiri yang guna mandian tu.Alhamdulillah.rasa perubahan kat diri saya. saya seorang guru. Masa saya baru masuk sekolah saya yang sekarang tu. Saya memang rajin buat tugas semua. Ada satu masa saya ada bergaduh dengan seorang guru lepas dia tuduh saya menjaja cerita dia. Hakikatnya saya tak buat… Masa tu saya tengah sarat mengandung.. Wallahi, masa saya nak bersalin tu dah ada tanda tak kena… saya tak pasti pada masa tu.. macam -macam dugaan saya hadapi.. anak sakit… ada masalah dengan pentadbir.. kesihatan saya terngangu.. beberap bulan lepas tu .kami mula berniaga restoran…. Macam2 dugaan juga..saya memang gigih..kuat.. namun kadang2 ada saat saya jadi tak holeh nak berpikir..tak boleh nal buat kerja sekolah, urusan perniagaan pun banyak bertangguh.. Badan jadi berat..selalu bermasalah di tempat kerja..Jiwa kacau.. Saya masuk bilik sayanpun mcm tak boleh nak buat kerja. memang bilik saya dlu kawan2 tempat kerja cakap keras juga.wallahualam.. Saya pun beberapa kali kena ngangu.ada berubat dengan ustaz. tak pasti faktor perniagaan saya atau apakan.. Jadi alhamdulillah saya amalkan mandian bidara beberapa hari ni 2x sehari. Maaf belah malam biasa terlewat mandi..😁. Jiwa saya tenang. Semangat rajin saya tu macam kembali tiba-tiba.. Dalam bilik tempat kerja saya juga ada saya sembur minyak samurai tu.. Nak cakap yang Jiwa kuat kental saya macam Alhamdulillah sangat. Dah kembali pulih.. lama sangat dah saya rasa otak saya macam duduk dalam freezer ..Alhamdulillah .. suami saya pun dah macam rajin..dulu kerap lemah dan malas nak buatburusan perniagaan dia

gel mandian murah tu x selengkap & sehebat set yg ustaz punya.

Akak ada financial probs sikit bermula dari htg org lewat byr, masalah dalaman rmh dgn anak2, kereta rosak selalu, saya takut nk keluar rmh, bdn saya lemah & rmh saya berbau busuk sampah & longkang masa2 tertentu & rmh saya ditabur benda2 khurafat..jd akak terpaksa beli produk gel mandian yg lebih murah dipasaraya & minum air brand A***** & sapu ke muka & tengkuk sbb itu yg akak mampu..produk 30 juzuk AlQuran memang ok tp gel mandian murah tu x selengkap & sehebat set yg ustaz punya..dgn amal yassin tiap2 hari bila kena santau, saya dpt keluar kerja, tp x semangat nk kemas rmh bersepah sbb habuk kayu dh habis..

Luka2 diblkg dan pinggang pun dah pulih. In Sha Allah awal Dis anak (bekas pesakit) akan menunaikan umrah

Assalamualaikum ustaz. Saya nak maklumkan saja. Anak saya Alhamdulillah dah semakin sihat. Luka2 diblkg dan pinggang pun dah pulih. In Sha Allah awal Dis anak (bekas pesakit) akan menunaikan umrah dia sponsor 2 org adiknya. Perniaagaan bolehlah. Dah boleh terima wlpn xsegah dulu. Anak dan keluarga dah maafkan dan redha atas perbuatan rg2 yg dengki. Tkasih dgn zikir2 dari Ustaz.

yg paling sy x lupa masa bulan puasa...bersemangat saya yg tak pernah sy rasa sblm ini

assalammualaikum ustd...trimakasih atas bantuan ustd sy bangun subuh raya dah takde gangguan.harap2 berterusan..sy akan sentiasa guna tu product ustd...alhamdulilah berkesan.terimakasih atas bantuan ustd...semoga allah sentiasa memberi kita rahmat..hihi...yg paling sy x lupa masa bulan puasa...bersemangat saya yg tak pernah sy rasa sblm ini...sehingga sy x sangka sy yg beria2 mengajak orang2 disekitar saya ke surau utk terawih..terasa nak isi waktu utk allah selalu.smpi wktu berbuka sy x melelambat2 kan waktu untuk berjumpa allah dlm solat.harap ini berterusan..

dekat atas bumbung rumah saya bunyi burung murai dan menggelupur

Pesakit:
Assalammualaikum .saya pn.nXXXX  .maaf lambat maklumkan pada ustaz setelah saya dan suami mandi produk ustaz.kali pertama  saya mandi dan perasap rumah dekat atas bumbung rumah saya bunyi burung murai dan menggelupur.alhamdullilah suami saya dah kurang panas baran...dan dia semakin tenang.saya pula semakin tenang dan kawan sekerja semakin ok dengan saya.
Saya: 
Alhamdulillah...tahniah..teruskan mandian seperti biasa...

Alhamdulillah...akhirnya...

Assalamualaikum ustaz....
Hari ni genap la 100 hari kami 1 family pkai produk2 ustaz... gel bidara yg wana merah...raja gel...habuk kayu premium... samurai..7 telaga wangian raudhah...minyak angin premium...dan bidara drop...
Setiap produl ustaz...ada peranan masing2...
Gel merah dan raja gel mmg wangi dan mmbantu segala apa yg tak sedap d bdn...luar mhupon dlm...bnyk sgt manfaat yg kmi 1 fmily dpt bila pkai produk ni... kepala x runsing...mrh2 pon dh ilang...fikiran dan hti smakin tenang...
Habuk kyu dan samurai bjalan serentak bila aktiviti perasap 1 umah...wangiannya Allahuakbar...tersangat sangat sangat sangat la wangi...terasa sgt tenang bila lps buat semua tu...asapkan umah bilik badan sndiri...pastu sbur plk samurai...mcm segar rumah tu...bdn fikiran pon tenang...x stress dan klm kbut mcm dulu...
Minyak angin bidara pon best bila pkai waktu2 sakit...insyaAllah izin Allah akan ilang slps pkai tu...
Bidara drop n drink pon tak kurang hebatnya...bila minum abeh terasa angin2 keluar...terasa ringan ja badan...
Yg paling sempoi... 7 telaga wangian raudhah... paling best bila mandi bulan ramadhan baru2 ni...terasa segar tu tuan badan ja yg tau dan dapat rasakan... mmg best ustaz...
Saya bterima kasih kpd ustaz dan team ustaz...dgn berkat dan keikhlasan dlm phasilan produk2 ni...kami 1 kluarga makin sht...makin tenang...makin bsemangat utk hidup dan mlakukan amal ibadah pada Yang Maha Esa... dgn izin Allah kami 1 family dah 95% tu kami mmg dah sht ustaz... 5 % mungkin ptg ni lps perasap last 100 hari ilang terus agaknya... insyaAllah...
Tapi saya x akan bhenti lagi wpon hari ni dah 100 hari ustaz... insyaAllah saya akan terus gunakan produk ustaz sehingga kami benar2 tahu pelaku sihir yg buat dkt saya dan family sya benar2 insaf... lagipon sehari x bau asap habuk kayu dan samurai rasa tak lengkap la...wangian habuk.kayu dan samurai sgt sgt sgt saya suka...best sgt....tenang dan segar....
Apa2 pon ustaz terima kasih bnyk2 tolong saya selama saya berubat dengan ustaz... wpon kita tak penah bersua muka tp saya mohon pada Allah semoga ustaz family ustaz team ustaz sentiasa di berkati Allah dlm mghasilkan produk2 yg sgt mujarab ni... semoga ustaz juga di beri ganjaran yg hebat dri Allah kerana ikhlas dan mulia dlm mnolong org2 yg mcm saya ni...
Pesanan saya pd yg tgh berubat mcm sy...jgn la bputus asa dan jgn lah biar diri kita di kuasai makhlus2 yg tak sepatutnya... d smping berubat dgn ustaz...pkai produk ustaz..bnykkkan lah amalan kita pada Allah... izin Allah semuanya akan sembuh... yakin dan percaya pada Allah... itu yg mjaminkan kita sebagai hambanya wpon kita di timpa musibah ini...sbnrnya ada kebaikan di sebalik yg terjadi... hati kita bersih dan ikhlas...Allah akan tolong kita... insyaAllah...
Apa2pon tima kasih tersangat2 saya dan kluarga pada ustaz dan team ustaz ya...
Hari ni 100 hari tp bukan pengakhiran saya dgn produk ustaz...produk ustaz mmg saya akui mmg 100% terbaikkkkk...
Terima kasih ya ustazzz....

arrow

Beli Single

Untuk pembelian Gel Bidara Hijau sahaja, anda boleh pilih pembelian sama ada online melalui Shopee atau Whatsapp

Set Percubaan

Set ini anda hanya membeli Gel Bidara Hijau dan Minyak Bidara Gaharu. Set ini adalah set yang paling mudah dan ramai yang membeli disebabkan harganya yang murah dan kesannya yang efektif. Jika anda tiada bajet yang cukup, anda boleh ambil set ini. Sekurang-kurangnya bila anda terasa bisa-bisa selepas lakukan mandian gel bidara, anda ada minyak angin bidara yang digunakan untuk sapu pada sendi-sendi dan kawasan yang bisa-bisa

Bagi anda yang pertama kali beli produk saya agar mengambil Gel Bidara (Single) atau Gel Bidara & Minyak Bidara Gaharu dulu (Set Percubaan) seperti 2 set di atas.

Next Order baru ambil set di bawah. Rasakan dulu Perubahannya.

Set Bajet Atasi Sihir

Set Bajet Atasi Sihir bermaksud anda membeli bahan yang paling penting bagi mengatasi masalah sihir yang anda hadapi. Set ini tiada Samurai Perfume yang berfungsi sebagai ‘fighter’ kepada makhluk halus. Jika anda tiada bajet untuk membeli set lengkap, maka set ini adalah yang paling baik untuk anda gunakan. Sila rujuk semula video di atas, untuk cara penggunaan

Set Lengkap Atasi Sihir

You may also like

1 comment

Gel Mandian Bidara Feminine Atasi Emosi Yang Tidak Stabil September 28, 2018 - 8:06 pm

[…] Gel Mandian Bidara Hijau Atasi Sihir Tahap Sederhana […]

Reply

Leave a Comment

Share: