Anak Degil, Panas Baran, Tak Mahu Dengar Kata?

Anak Gegil, Panas Baran Perlu Diurus Dengan Bijak

Anak degil adalah amanah dari Allah yang perlu diinsafi.

anak degil

SOALAN :

Sekejap okay, sekejap tidak?

Assalamulaikum.
Maaf menganggu. Saya telah mula menggunakan Bidara drink & Drop pada anak saya yang ada masalah tingkah laku. Setiap hari saya beri setitis pada anak saya dan dia okey dan memberi kerjasama. Namun begitu, perangainya sekejap ok dan sekejap tidak ok.

Persoalan saya, adakah perlu menambah bilangan titisan Bidara Drink & Drop dalam mulut anak saya, dari setitis ke 3/5/7 titis. Saya menitiskan air bidara tu dalam keadaan anak saya sedar(tidak tidur).

JAWAPAN :

Anak degil & gangguan jin

Waalaikumussalam.

Alhamdulillah anak tuan telah melalui perubahan sikap yang positif. Ertinya masalah anak degil & tingkah laku sebelum ini memang ada kaitan dengan gangguan jin dalam diri sehingga dia tak mampu nak di kawal. Alhamdulillah jika sudah ada perubahan.

Perlu konsisten dalam penyembuhan

Masalah sekejap okay dan sekejap tak okay ni saya ada jelaskan sebelum ini, kenapa kita perlu konsisten gunakan produk selama 100 hari. Penggunaan produk dalam tempoh itu diibaratkan seperti lakukan rawatan syifak dan juga menghalau jin tersebut setiap hari. Tuan boleh tambah 3 atau 5 atau 7 titis terus ke mulut anak. Buat secara bertahap dan konsisten untuk selesaikan masalah anak degil ini.

Kawal emosi

100 hari dianggap sebagai tempoh yang terbaik untuk atasi semua jenis masalah gangguan jin. Mungkin kita tak sanggup nak pergi pusat rawatan selama 100 hari. Tapi gunakan produk walaupun ada sedikit masalah, namun boleh dilakukan. Namun demikian, penting untuk kawal emosi dan dapatkan produk yang benar-benar berkualiti tinggi.

Produk disyorkan :

Jika tuan boleh berikan Bidara Drop n Drink dalam keadaan sedar, ertinya anak tuan sedia untuk jalani rawatan. Jika dia nak jalani rawatan, bagus untuk dia lakukan mandian dengan Gel Bidara Hijau. Konsisten guna Gel Bidara Hijau dan Bidara Drop n Drink pun sudah memadai. Bidara Drop minum bila nak tidur, manakala Gel Bidara Hijau mandi setiap hari.

1. Bidara Drop & Drink

Bidara Drop n Drink

2) 7 Telaga Wangian Raudhah

7 Telaga Raudhah

2) 7 Telaga Wangian Raudhah

  • 7 Telaga Raudhah Perfume dititis pada baldi sederhana besar, dicampur dengan ais (air batu) setiap hari, selepas mandi dan bilas menggunakan gel mandian bidara. Bila telah siram dengan mandian 7 Telaga Raudhah Perfume + air batu, jangan dilap dan biarkan ia kering sendiri.
  • Cara siraman ialah dengan mula daripada kepala. Pastikan air yang telah sampai di kepala, mestilah sampai ke seluruh tubuh dengan sekali siraman dan tidak digalakkan menggunakan gayung, terus siram guna baldi.
  • Sehari hanya mandi sekali sahaja, sama ada pagi atau petang. Jika hari pertama mula pada waktu petang, maka pada hari-hari berikutnya juga pada waktu petang. Jika bermula pada waktu pagi, maka hari-hari yang berikutnya juga mesti bermula pada waktu pagi.
  • Jika anda masalah tidur maka 7 Telaga Raudhah Perfume ini akan memperbaiki masalah tersebut.
  • Produk ini telah disyifakkan dengan bacaan syifak al-Quran. Saya akan ubah kandungan produk ini setiap 1 atau 2 bulan sekali, bergantung kepada feedback yang diberikan oleh pesakit kepada saya. Ini bagi memastikan kualiti yang terbaik. 

3) Utrujah Perfume kawal emosi marah & sedih

Utrujah Perfume pun boleh dimanfaatkan agar dia kerap menghidu aroma wangian yang boleh bantu stabilkan emosi marah dan sedih.

utrujah perfume

Cegah Sebelum Lebih Melarat

InshA Allah pencegahan awal diusia masih kecil adalah lebih baik berbanding jika anak sudah meningkat dewasa. Saya doakan dengan ikhtiar ini, beri jalan keluar kepada ibu bapa yang buntu hadapi anak mereka yang bermasalah.

Wallahu A’lam.
Sekian, Salam hormat dari Saya.

ustaz zul, about me

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Founder Bidara Specialist

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *