KETERANGAN PRODUK

Anak Degil, Panas Baran, Tak Mahu Dengar Kata?

Anak degil, panas baran kena diurus dengan bijak

Anak yang degil amanah dari Allah yang perlu diinsafi

anak degil

SOALAN :

Sekejap okey, sekejap tidak

Assalamulaikum.
Maaf menganggu. Saya telah mula menggunakan Bidara drink & Drop pada anak saya yang ada masalah tingkah laku. Setiap hari saya beri setitis pada anak saya dan dia okey dan memberi kerjasama. Namun begitu, perangainya sekejap ok dan sekejap tidak ok.

Persoalan saya, adakah perlu menambah bilangan titisan Bidara Drink & Drop dalam mulut anak saya, dari setitis ke 3/5/7 titis. Saya menitiskan air bidara tu dalam keadaan anak saya sedar(tidak tidur).

JAWAPAN :

Anak degil & gangguan jin

Waalaikumussalam.

Alhamdulillah anak tuan telah melalui perubahan sikap yang positif. Ertinya masalah tingkah laku sebelum ini memang ada kaitan dengan gangguan jin dalam diri sehingga dia tak mampu nak control. Alhamdulillah sudah ada perubahan.

Tempoh guna

Masalah sekejap okay dan sekejap tak okay ni saya ada jelaskan sebelum ini, kenapa kita perlu konsisten gunakan produk selama 100 hari. Penggunaan produk dalam tempoh itu diibaratkan seperti lakukan rawatan syifak dan juga menghalau jin tersebut setiap hari. Tuan boleh tambah 3 atau 5 atau 7 titis terus ke mulut anak. Buat secara bertahap dan konsisten.

Kawal emosi

100 hari dianggap sebagai tempoh yang terbaik untuk atasi semua jenis masalah gangguan jin. Mungkin kita tak sanggup nak pergi pusat rawatan selama 100 hari. Tapi gunakan produk walaupun ada sedikit masalah, namun boleh dilakukan. Namun demikian, penting untuk kawal emosi dan dapatkan produk yang benar-benar berkualiti tinggi.

Gunakan gel bidara hijau pun okay

Jika tuan boleh berikan Bidara Drop n Drink dalam keadaan sedar, ertinya anak tuan sedia untuk jalani rawatan. Jika dia nak jalani rawatan, bagus untuk dia lakukan mandian dengan Gel Bidara Hijau. Konsisten guna Gel Bidara Hijau dan Bidara Drop n Drink pun sudah memadai. Bidara Drop minum bila nak tidur, manakala Gel Bidara Hijau mandi setiap hari.

Utrujah Perfume kawal emosi marah & sedih

Utrujah Perfume pun boleh dimanfaatkan agar dia kerap menghidu aroma wangian yang boleh bantu stabilkan emosi marah dan sedih.

Cegah Sebelum Lebih Melarat

InshA Allah pencegahan awal diusia masih kecil adalah lebih baik berbanding jika anak sudah meningkat dewasa. Saya doakan dengan ikhtiar ini, beri jalan keluar kepada ibu bapa yang buntu hadapi anak mereka yang bermasalah.

Wallahu A’lam.
Sekian, Salam hormat dari Saya

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
Founder Bidara Specialist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Akses lebih cepat dan mudah melalui aplikasi BidaraSpecialist

DAPATKAN
×
Enable Notifications    Ok No thanks