Mimpi Melihat Diri Sendiri Mulut Dipenuhi Darah

Mimpi Melihat Diri Sendiri, Apakah Petandanya?

Seseorang pesakit ini mimpi melihat diri sendiri selepas mencuba beberapa produk.

mimpi melihat diri sendiri

SOALAN :

Kesan lepas guna produk Bidara Specialist

Ustaz, updates setelah saya amalkan bakar bukhoor premium, dan kemudian spray satu rumah dengan samurai perfume campur dengan air, hati saya jadi lebih tenang dan kurang perasaan terhimpit seakan senak di dada dan belakang dada saya.

Setiap kali tidur saya akan sembur sedikit pada pergelangan tangan, samurai perfume tu dan sapukan pada seluruh badan saya dan anak-anak. Saya diffuse juga perfume samurai tu. Alhamdulillah so far kurang atau tiada gangguan langsung waktu tidur. Cuma saya masih terjaga-jaga juga sedikit.

Mimpi melihat diri sendiri, awalnya tidak sedar

Cuma 2 hari lalu saya mimpi susuk tubuh seseorang. Mulanya saya tak kenal siapa sebab tak jelas. Tapi dia mengadap saya dan mulutnya penuh darah dan sampai menitik-nitik jatuh. Lepas tu saya terus terjaga. Bila fikirkan mimpi tu baru saya terasa yang susuk tubuh tu adalah saya ustaz. Bagaimana pula sekarang ustaz?

JAWAPAN :

Ini adalah nikmat..

Alhamdulillah, puan telah mengalami perubahan besar dalam hidup. Bersyukur pada Allah atas segala nikmat yang diberikan. Saya doakan diberikan kesihatan berpanjangan. Kawal emosi sedih dan marah, banyakkan selawat inshaAllah selamat.

Petanda saka yang ada pada diri

Mimpi melihat diri sendiri adalah petanda saka yang ada dalam diri kita. Berapa ramai orang yang melihat dirinya sendiri dalam mimpi dan tidak tahu siapa diri yang kita mimpi itu.Itu lah SAKA (Jin yang diwarisi daripada keturunan terdahulu). Saka ni boleh ada tanpa sebarang persetujuan daripada kita.

Perasaan semacam ada sesuatu yang susah digambarkan

Mimpi yang seperti ini akan menyebabkan seseorang itu ada perasaan “aku, kenapa aku, kenapa bukan orang lain” dan dia kerap keliru dengan diri dia bila bandingkan dengan orang lain. Dia terasa diri dia semacam ada sesuatu yang susah nak gambarkan. Mungkin anda yang ada dalam kalangan kita pernah rasa.

Disebalik mimpi mulut berdarah

Mimpi melihat diri sendiri dengan mulut berdarah ada kaitan Bukhoor Premium yang diasapkan dan Samurai Perfume yang disembur ke udara. Bila digunakan tepat pada waktunya memang akan berikan kesan yang baik pada diri. Sebab itu Bidara Specialist menekankan metod waktu bila gunakan produk. (Boleh rujuk artikel sebelum-sebelum ini)

Namun tiada halangan untuk guna pada waktu yang lain, tetapi anda kena ingat waktu yang lain memang tiada gangguan. Kena semak semula 3 waktu gangguan jin seperti yang saya jelaskan sebelum ni.

1. Bukhoor Premium

bukhoor premium

2. Samurai Perfume

pulangkan sihir, cara membatalkan sihir pengasih

Teruskan Ikhtiar & Bersyukur

Terjaga sekali sekala semasa tidur, kadang-kadang tu memang ada. Tapi teruskan gunakan Samurai Perfume dan Bukhoor Premium inshaa Allah akan semakin baik.
Nanti kalau ada rezeki boleh ambil 7 Telaga Raudhah dan Bidara Drop n Drink.

Sekian, salam hormat dari saya.

ustaz zul, about me

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Founder Bidara Specialist

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *