Bidara Drop n Drink Atasi Santau & Sihir Pemisah

by ustzul
bidara

Rahsia Atasi Masalah Santau, Sihir Pemisah & Pesakit Yang Tidak Mahu Jalani Rawatan As-Syifak

Bidara Drop n Drink merupakan bahan campuran pati bidara yang pekat dan tulin. Kandungannya 10 ML sahaja. Ia bukan pati bidara biasa yang dijual di pasaran dengan harga yang murah.

Kandungan Bidara Drop & Drink

Mungkin anda pernah beli jus bidara atau air bidara atau apa jua nama, namun tidak sama dengan Pati Bidara Drop n Drink ini. Meskipun anda ada daun bidara dan anda jadikan minuman, ia tetap tidak sama dengan setitik Bidara Drop n Drink ini

Cara Guna

Pati Bidara Drop n Drink ini digunakan untuk minum. Anda digalakkan minum ketika perut kosong. Sama ada pada waktu bangun tidur, waktu tengahari sebelum makan tengahari atau waktu senja sebelum maghrib. Atau pada bila-bila masa anda terkena serangan santau atau pun perut anda tiba-tiba kembung.

Siapa yang perlu kepada Bidara Drop n Drink?

Bisanya saya akan beri kepada pesakit berikut:

  • Pesakit yang tidak mahu berubat seperti pasangan suami isteri yang terkena sihir pemisah. Secara diam kita titiskan 7 titis Bidara Drop n Drink pada secawan air tawar atau manis. Tak perlu bimbang sebab ia tidak menghasilkan apa-apa rasa. Cara ini paling mudah berbanding anda berikan air yang dicampurkan dengan daun bidara. Pasangan suami isteri yang menghadapi sihir pemisah bagus untuk ambil Bidara Drop ini. Salah seorang boleh titiskan pada minuman masing-masing.

Bagaimana Anda Nak Tahu Anda Terkena Sihir Pemisah? Sila Dengar Video di Bawah

Jika anda rasa pening, mual, nak muntah, itu tanda anda terkena sihir pemisah

  • Warga emas yang terlantar sakit. Kes ini banyak berlaku kepada orang tua yang seakan menghadapi masalah di usia tuanya. Hospital selalunya minta keluarga balik ke rumah sebab tak boleh nak berbuat apa-apa. Ahli keluarga pula bingung bagaimana nak mengatasi masalah misteri yang dihadapi disebabkan ia dilihat seperti sudah mati tapi masih hidup.. InshaAllah bila diberikan air Bidara ini akan memudahkan pesakit menghembuskan nafas terakhirnya.
  • Pesakit santau angin, makanan dan minuman. Biasanya pesakit akan menghadapi masalah kembong perut yang berterusan. Kembung perut biasanya berlaku waktu tengahari, senja dan tengah malam (12 tgh malam hingga subuh. Pesakit boleh ambil Bidara Drop untuk atasi masalah tersebut. Biasanya selepas ambil, pesakit akan muntah, berak-berak dan mengeluarkan bahan-bahan santau yang dihantar kepada pesakit.
  • Orang yang nazak berhari-hari. Orang yang nazak berhari-hari tak lepas-lepas nyawanya mesti dibantu agar mudah proses kematiannya. Caranya ialah memberikan minum Bidara Drop n Drink yang telah dititiskan sebanyak 7 titis dalam 500 ml air mineral. Air mineral yang telah dicampur juga boleh disapu pada sendi-sendi seluruh tubuh (sendi pergelangan tangan, siku, bahu, lutut), bawah pusat, pinggang belakang dan tapak kaki. Bacakan Surah Yasin ke atasnya. InshaAllah akan mudah prosesnya.
  • Orang yang panas baran. Orang yang panas baran sama ada anak, suami atau isteri merupakan masalah yang sukar diatasi. Lebih-lebih lagi apabila dia anggap dirinya tidak sakit dan sukar meneriam nasihat orang. Nada juga boleh berikan air yang dititiskan dengan Bidara Drop n Drink.
  • Bidara Drop n Drink ini juga boleh diberikan kepada sesiapa sahaja yang bermasalah yang sukar untuk diberikan rawatan. Anda kena pastikan air mineral yang diberikan sekitar 500 ml untuk 7 titis Bidara Drop n Drink.
  • Jika terlalu banyak sangat air tidak akan memberi kesan kepada pesakit yang minum air tersebut.
Produk berkaitan:
Bukhoor Premium Atasi Sihir Rumah & Kedai

Berikan saya 30 saat

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Penulis Buku Fakta Saintifik Surah Yasin Founder & CEO Bidara Specialist Senggarang, Batu Pahat, Johor

Biodata Penuh saya klik di sini

Anda fikir semua produk bidara yang ada di pasaran adalah sama? Produk bidara yang digunakan untuk rawatan MESTILAH:

Dihasilkan mengikut waktu tertentu.

Menggunakan bahan wangian asli tertentu

Disyifakkan dengan ayat dan waktu yang tertentu

Digunakan mengikut keadaan pesakit dan berbeza pada waktu tertentu 

Menjaga adab-adab tertentu

"Ini bagi memastikan anda mendapat rawatan dengan cara yang betul".

Anda tidak perlu bimbang selepas pesakit minum Bidara Drop n Drink. Biasanya pesakit akan rasa mengantuk atau merasa bisa-bisa badan biasa. Cuma ambil masa sedikit bergantung kepada keadaan pesakit.

Berapa botol diperlukan untuk sembuh?

Saya suka jelaskan secara terus terang. Saya tidak mahu berikan janji bulan dan bintang. Secara jujurnya Ada pesakit yang cukup dengan sebotol , ada juga yang perlu 2 botol dan ada yang 3 botol. Sepanjang saya kendalikan kes yang berkaitan dengan sihir pemisah, paling banyak ialah 6 botol. Alhamdulillah suaminya telah mula sedar apa yang berlaku. Dahulunya seorang yang panas baran, kita lebih bertanggungjawab kepada keluarga. Ingat! tiada jalan singkat untuk sembuh!

Apa yang penting ialah anda perlu merujuk menggunakan kaedah yang betul untuk mengatasi masalah yang dihadapi dan bukannya menggunakan kaedah yang salah.

Kisah Besar Pesakit Saya. Jalan Cerita Mungkin Ada Persamaan Dengan Anda.

darah haid saya keluar berketul2 mcm daging & kulit

Salam ustaz, apa khabar? Slps minum bidara drop darah haid saya keluar berketul2 mcm daging & kulit. Mula2 saya sakit satu badan selama 3hari, terutama di perut & pinggang.
Produk berkaitan:
Gel Mandian Bidara Feminine Atasi Stress, Emosi & Perasaan
Skrng Alhamdullilah rasa kurang sikit sakitnya.

Lepas Titis Bidara Drop, Mula-mula rasa gatal?

Assalamualaikum ustaz…..terima kasih membantu saya…alhamdulillah batuk dan keluaran air liur dah kembali normal,,,,hanya allah yg tahu betapa stress berkeadaan berbulan bulan …saya menitiskan bidara drop dlm mulut dan tahan seketika…mmg gatal tekak dan hasilnya amat berkesan….kini surah at takwir menjadi amalan dan alquran menjadi kawan saya…terima kasih ustaz….

Kerap Buang Air Besar & Kecil Lepas Minum Bidara Drop n Drink

Pesakit : Assalam ustz. Kak nk bg respon slps guna produk. Slps kak buat tmpahn produk mlmnya kak bmimpi bayi yg dh x dpt air susu lgi kr dh xde. So bg air kosong sj. Bila produk spai esknya kak mnum bidara drop & mandi rj gel tpi x ikut waktu tu sb nk k KL. Dlm pjlann k KL mmg haru skit sb stgh jam je dh nk buang air kcil. Cuba singgah d masjid suami pula tlps simpang. Bhenti d stesen minyk ramai org bratur. Bhenti d tol tdas ada org buat kj pbaikn. Spai kl beb kali juga k tdas buang air bsar. Hri rabu 29 hb bru kak mandi ikut waktu 2x tu & mnum 2x juga hingga hr ni. Keadaan ok tpi krap buang air kcil. Yg lain ada rasa skit2 bisa gatal2 tpi skali2 sj. ….Yg suka sgt tu gangguan ktika solat sgt kurang lbih selesa wpun skit2 gangu tu ada tpi bleh tahan wudhu spai slesai smua……Alhamdulilah sgt ustz…..Satu lgi nk bg tau mlm ptama minum/mandi tu kak mimpi ada haid tpi kak dh menopaus. Usia dh 57 thn. Kak fikir positif in Syaa Allah ptanda baik…..Hri ni krap k tdas buang air kcil…itu sj….Mhon maaf ustz jika apa yg kak tulis ni kurang adab skit….Tbhn info : smasa d kl tu beb kali rasa sakit prut tu yg g tdas beb kali…. Sesak juga rasanya masa d KL tu tpi kak bca zikir2. Tqvm ustz… Smlam & hri ni kak x g mana2 ada drmah sj.
Produk berkaitan:
Minyak Bidara Gaharu Atasi Masalah Bayi Menangis
Saya : okay kak bagus tu kalau nak kencing..sbb dia akan keluar melalui najis dan peluh…kena teruskan sentiasa lain kali jgn minum bila nak travel , bahaya juga tu takut apa2 berlaku masa travel…nampaknya rezeki akak okay… saya sarankan guna item yg sama…dan bidara drop tu ambil dalm 2-3 botol…..tak mesti beli sekali gus Saya : tapi jagn putus dalam masa 100 hari utk akhirnya saya doakan akak diberikan jln keluar dan diberi rezeki tanpa disangka2 Pesakit : Alhamdulilah. Tqvm ustz ats respon. In Syaa Allah mmg dh berazam ni nk guna produk ni bterusn. Nk buat order lgi ni. Cara guna sgt mudah & praktikal. Smoga Allah mrahmati ustz & team ustz. Utk maklumn ustz kak ni pesara gru. Bsara dis 2016. Tqvm

Baca Blog Bidara Specialist, Tetiba Mata Kabur, rasa pening)

Pesakit ‬: Ustaz…
ada something happen kt sya tdi…
msa sya sedang bca… scroll… testimoni2 ustaz…
badan sya jdi gatal2, tiba2 mata jadi kabur, rasa pening… takut tengok muka sya kt cermin… nmpk seakan mata sya sgt tajam…
nape yaaa ustaz..? bila sya ngaji…. cm susah nk sebut… jadi xbetul sebutan… cm kena ulang… ulang… byk kali..
 🤔🤔lgi stu ustaz..bila sya tengok stu2 produk ustaz ni.. stu badan sya…meremang bulu roma…masa sya kt office tdi… takde plak sya rasa cmtu…
Saya : ok bagus dah kalau mcm tu  kes mcm ni byk berlaku pd pesakit saya…. jin tu dah mula seram…

sepuluh thun rasa semua. tapi ....

Slm ustrd semua ok. sya pon dah ok alhamdulilh. sepuluh thun rasa semua. tapi sekrang semua nya sembuh dgn izin Allah.bagus produk ni ustrd . segala usaha dan tunjuk ajar dan amalan yg ustrd bgi .saya sembuh. dh tak ada apa2 dah bayang pon dh tk ada. sya doakan ramai lgi akan sembuh bila gunakn produk ni ustrd.Tuhan mengizin kn apa yg ustrd usaha kn ni. Alhamdulilah. budak tu pon dah ok jugk. terima kasih. maaf ganggu lgi

Darah Gemuruh, Jantung Berdebar-debar

assalammualaikum ustaz….
saya nak bg tau….sejak saya mimpi kan sahabat nabi bernama UBAI B KAAB….& nmpk org berjubah putih dlm mimpi….sakit misteri saya dh makin kurang ustaz…darah gemuruh, jantung berdebar2 saya dh makin kurang….saya juga amalkan zikir2 n ayat2 yg ustaz bg dulu….semakin hari semakin lapang dada saya….di tempat kerja pun saya rasa semakin lapang….x seperti sebelum ni ustaz…fikiran saya serabut,,,jiwa saya kacau…dada saya berdegup kencang…,tdo kerap mimpi buruk….semangat saya lemah….kdg2 org2 tempat kerja saya pernah jgk kerap terdengar mereka cerita nmpk saya seperti LEMAH…org yg LEMAH SEMANGAT….alhamdulillah skrg beransur pulih,,,,setelah sekian lama saya menderita….t,kasih ustaz….😄😃👍

Mulut Bengkak Bernanah, Tekak Seperti Terkunci Tak Boleh Makan

slm ustd semlm saya blik kg kjb. lngsung tgok adek. sya tgok alhamdulilh dh byk perubahn dia pon dh blh ckp mcm biasa dah bengkk mulut dh byk kurang. semlm sya tgok kkk ipar yg hendkkn umh tu dtng terserempk jumpa sya dgn suami ada dgn adik .nmpk sgt muka terkejut. lepas tgok adik siap tya lgi kau berubat kat mna lgi.dia kta dh nmpk baik sikit. adek tk lyn je.lps orang kg ni sorang tiba2 dtng peluk cium adek bgai mula dtng sampai pintu get je. hari semlm masuk umh terus. berturut 3 hari dh.haihh tk thulh.

Suami Dah Tak Marah Tak Jadi Cerai

Assalamualaikum ustaz…Alhamdulillah kaki suami sy dah nampak berkurangan..terima kasih ustaz👍🏻👍🏻👍🏻☺☺☺ Terima kasih ustaz☺☺☺seronok suami tgk kaki yg gatal tu dah nampak berkurangan product ustaz👍🏻👍🏻👍🏻 Terima kasih ustaz☺☺☺sy & suami dah minum air bidara (Bidara Drop & Drink)  alhamdulillah kes penceraian suami dah tarik balik syukur alhamdulillah terima kasih ustaz d atas doa ustaz & BG sy ilmu selamatkan masjid sy…..‬ Semua produk ustaz sy & suami minum juga..alhamdulillah suami pun skrg dah tenang x MCM dulu-2 selalu marahkan sy😔😔😔skrg benar-2 nampak perubahan yg ketara😍😍😍Terima kasih ustaz ☺☺☺

You may also like

Share: