Badan Terasa Berat dan Malas di Rumah Ada Kaitan Jin?

Badan Terasa Berat​, Sering Sakit & Malas Ketika Di Rumah

Badan terasa berat serta bermacam masalah dialami bila di rumah sendiri. Apakah kaitan antara badan terasa berat & sakit dengan gangguan yang dialaminya?

badan terasa berat

SOALAN :

Badan terasa berat, sakit-sakit bangun pagi

Assalammualaikum ustaz.

Ustaz saya nak tanya, saya selalu bangun tidur pagi saya akan mengalami sakit-sakit belakang, pinggang, tapak kaki dan banyak angin. Saya juga kerap sendawa dan kentut untuk buang angin bila bangun tidur.

Badan terasa berat & malas, kerap mimpi bukan-bukan

Ia hanya terjadi bila waktu subuh sahaja dan ia berlaku bila saya tidur dirumah saya sahaja. Saya juga kerap bermimpi yang bukan-bukan. Jantung berdebar tanpa sebab. Saya juga rasa malas nak beribadah.

Bila keluar rumah tiada apa-apa?

Tapi apabila saya keluar dari rumah atau balik kampung berlaku sebaliknya, tapi jantung berdebar tanpa sebab tu masih ada lagi. Kenapa ya ustaz?

JAWAPAN :

Tanda rumah terkena gangguan

Bila badan terasa berat dan malas, sakit-sakit pinggang, tapak kaki hanya berlaku di rumah sahaja, ini tanda rumah yang puan tinggal ada gangguan. Kita akan sering berfikiran negatif bila ada di rumah. Rasa malas nak buat apa-apa. Serba-serbi rasa tak kena.

Jika anda keluar, anda akan rasa sihat dan sembuh, tapi bila balik semula ke rumah, badan terasa berat serta sakit anda datang semula. Jika rumah dibiarkan begitu, anda akan tetap sakit walaupun anda berulang-ulang kali membuat rawatan.

Gangguan dalam diri

Jantung berdebar-debar tanda gangguan yang ada di dalam diri sendiri. Anda bukan sahaja menghadapi masalah yang ada di dalam rumah, anda juga menghadapi masalah gangguan jin pada diri sendiri.

Bila gangguan ada adalam diri, debar-debar itu masih lagi ada walaupun anda dah keluar rumah.

Jantung sasaran iblis

Jantung rasa berdebar ni menyebabkan anda tidak rasa keyakinan diri, rasa cemas tanpa sebab, sering berubah-ubah fikiran, jiwa kacau dan emosi yang tidak stabil.

Lakukan ini ketika berdebar

Semasa jantung berdebar-debar, saya cadangkan kerap pegang jantung menggunakan tangan kanan, sambil baca selawat. Pastinya anda akan sendawa berulang-ulang kali.

Teruskan baca selawat tu, hingga berhenti sendawa tersebut. Pada waktu ini anda rasa letih, tapi fikiran dan mula bersih. Kawal emosi inshaAllah anda akan semakin sembuh.

Raja Gel Bidara & Bukhoor Premium – Ikhtiar hadapi masalah  jantung berdebar-debar tanpa sebab dan masalah gangguan jin di rumah.
-->> Klik Di Sini.

1. Raja Gel Bidara

2. Bukhoor Premium

Wallahhu A’lam
Sekian, salam hormat dari saya

ustaz zul, about me

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Founder Bidara Specialist

gangguan stress

Set Gangguan Stress All-inclusive 1 Set

Gangguan Stress Cara Guna Set Gangguan stress mengandungi 3 item penting 1. Bidara Feminine Untuk Gangguan Stress https://www.youtube.com/watch?v=f_lOXAij32khttps://youtu.be/04bR_GIgSzY Cara Guna Gel Mandian Bidara Feminine Cara

Read More »
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *