Kerap Mimpi Musuh Kita Lepas Guna Utrujah Perfume

Guna Utrujah Perfume : Kerap Mimpi Musuh Kita

Persoalan mengenai kaitan utrujah perfume & mimpi musuh lama yang dialaminya.

mimpi musuh kita

SOALAN :

Kerap bermimpi musuh kita

Assalammualaikum ustaz.

Saya menghidu haruman utrujah hanya jika saya rasa nak hidu sahaja. Saya perasan, baru-baru ini saya kerap bermimpi seorang kawan saya yang paling saya benci (sebab pernah menikam saya dari belakang) hadir di dalam mimpi saya itu. Kenapa ya ustaz? Walhal saya sudah tidak ambil peduli langsung akan dia selama ini.

JAWAPAN :

Utrujah mula membongkar masalah di alami

Waalaikumussalam.

Kerap mimpi musuh kita atau seseorang selepas guna Utrujah Perfume atau mana-mana Produk Bidara Specialist tanpa kita memikirkannya di siang hari, biasanya ada kaitan dengan masalah yang kita hadapi dengan dia. Ia akan bongkar hingga ke akar umbi apa sebenarnya yang kita alami.

Jangan tuduh melulu & kawal perasaan

Namun demikian, kita tak perlulah menuduh atau terus naik angin bila kita mimpi musuh kita. Saya nasihatkan agar berhati-hati dengan orang yang kita mimpi tu. Seperti yang pernah saya jelaskan mimpi pesakit sihir selalunya benar disebabkan mimpi itu menjelaskan apa yang dia alami.

Minta perlindungan Allah

Walaupun dia sudah lama tidak menghubungi kita, tidak salah untuk kita mohon perlindungan dengan Allah daripada kejahatan yang pernah ia lakukan kepada kita sebelum ini. Ini disebabkan dia pernah menjadi musuh kita sebelum ini.

Banyakkan selawat. Ini akan membantu kita untuk berikan kersembuhan. Tanpanya ia akan membunuh semangat kita untuk sembuh.

Amalkan Surah Syurak : Ayat 83

Amalkan ayat 83 Surah Syurak seperti yang pernah saya beri sebelum ini, mohon dengan Allah agar diberikan petunjuk dengan lebih jelas. Jika kita mohon dengan Allah ia akan nampak lebih jelas inshaAllah.

Wallahu’Alam

Sekian, salam hormat dari saya.

ustaz zul, about me

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Founder Bidara Specialist

utrujah perfume

Anda Mungkin Juga Berminat

minyak bidara
Jenis Masalah

6 Jenis Minyak Bidara High Class Berkualiti Tinggi

6 Jenis Minyak Bidara Specialist High Class Asli Berkualiti Tinggi https://youtu.be/KOeJFYiKtHk 1) Samurai Perfume Panduan Produk https://www.youtube.com/watch?v=mlY38FXKS_k&feature=youtu.be Digunakan untuk : Halau jin dalam rumah &

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hubungi saya

X