1 Sebab Kenapa Rasa Terpinggir Bila Berada Dengan Orang

Rasa Terpinggir Dengan Orang Sekeliling Boleh Berpunca Dari Gangguan

Pengadu yang menghadapi masalah sering rasa terpinggir dengan orang di sekelilingnya.

rasa terpinggir

SOALAN :

Kawan-kawan dah tak mesra dengan saya

“Assalamualaikum ustaz.”

“Saya nak tanya, saya tak pasti kenapa dengan orang sekeliling hatta kawan-kawan di tempat kerja tidak rapat dan tidak mesra apabila berada dengan saya. Kadang-kadang saya rasa terpinggir bila bersama mereka.”

JAWAPAN :

Dari gangguan di dalam jantung

Rasa terpinggir, kawan rasa tak boleh rapat adalah perasaan yang timbul dalam diri kita dan juga getaran negatif yang berpunca daripada gangguan dalam jantung. Pesakit yang seperti ini kerap berdebar tanpa sebab terutama bila senja dan 12.00 tengahari.

Rasa terpinggir berpunca dari aura negatif

Aura negatif akan terbit pada diri yang ada gangguan jin atau sihir.Bila gangguan jin/sihir ada dalam diri maka ia akan memancarkan aura negatif. Jin tu sendiri bersifat negatif dan berbau busuk. Di alam nyata, manusia memang tak boleh bau aura busuk tu tapi manusia akan merasa sesuatu yang dia tak suka yang datang daripada jin itu.

Ikhtiar dengan 7 Telaga Raudhah

waktu gangguan jin

Oleh itu kita kena lakukan mandian ais + Wangian 7 Telaga Raudhah untuk perbaiki semula aura negatif tersebut. Jika ditempat kerja, kita boleh bawa 7 Telaga Wangian Raudhah dan letak pada jantung kita di dada kiri.

Bila gangguan datang waktu 12.00 tgh, jin akan rasa tidak selesa dengan kita sebab kita berbau wangian 7 Telaga Raudhah yang telah di Syifakkan. Cuma kadang-kadang kita juga akan jadi pening sebab kita berlawan dengan aura negatif jin/sihir bawa.

Kita teruskan guna setiap hari, insha Allah akan bantu aura negatif yang berada dalam diri kita.

Sekian salam hormat dari saya.

ustaz zul, about me

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Founder Bidara Specialist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Tanda Sihir Sudah Hilang
Jenis Masalah

5 Tanda Sihir Sudah Hilang

Tanda Sihir Sudah Hilang lepas Guna Bidara Specialist 1) Kestabilan Emosi Emosi merupakan kayu ukur paling penting bagi menentukan adakah anda benar-benar stabil dalam menghadapi

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *