KETERANGAN PRODUK

Kulit Kusam Sebab Pernah Terkena Sihir & Santau?

Kulit Kusam & Pernah Terkena Sihir?

Kelihatan Tua Bila Tiba Senja & Tengah Malam?

Bila Subuh, Wajah & Kulit Kembali Normal?

Tanda-tanda kulit kusam disebabkan sihir atau gangguan jin

Siapa Saya?

Testimonial Pesakit

arrow

Rate 5 Star di Shopee! Telah Terjual Lebih 1000 botol!

Scrub 1

Jika ada soalan, boleh tanya

2

Kulit kusam dah elok

kulit kusam 3

Sangat wangi...

4

Kulit kusam jadi halus dan putih...

kulit kusam 6

mmg mabeles la pakai kat muka...kulit kusam muka jd lembut..

Assalamualaikum ustaz….Nama sy pn.zxxxx…sy wife bxxx yg ada beli scrub dari ustaz….dah dekat sbln sampai, tp baru semalam sy sempat guna utk kali pertama…

cuma masa buka penutup botol tu, isi kandungan campuran lemon, olive oil tu x berminyak sgt…kering…sbb masa sampai kat tgn , minyak tu ada tumpah sikit dlm plastik pembungkusan..buka² jer plastik bungkusan, berminyak kat luar botol dan plastik…jd nya , smlm bila sy sapu bhn tu kering x berminyak…

bila digosok pada muka campuran tu lerai jatuh di lantai x melekat sgt…sungguh pun begitu, sy tetap pakai jg…mmg mabeles la pakai kat muka…kulit muka jd lembut…di samping tu sy sapu kat tpk tgn dan blkg tapak tgn…sbb situ punca gatal-gatal yg dah setahun lebih x hilang² walaupun dah mkn ubat dan dah sapu cream dari hosp….cumanya nak tanya ustaz, smlm sy ada sapu kat tgn, bgn pg masih terasa gatal merenyam tgn sy…adakah disebabkan kandungan campuran tu kering maka x berkesan lg atau mcm mana?…bole ke sy hanya pakai sekali sahaja iaitu sblm tido….sbb kat botol tu dia suh guna 2 kali sehari…sbb pagi² agak mengambil masa jg memandangkan sy bekerja…

dan adakah bacaan tertentu masa nak guna tu….atau terus sapu pd anggota tubuh….itu sahaja pertanyaan sy…sy harap ustaz sudi menjawab dan selesaikan masalah sy….Terima kasih ustaz

Muka dah tak kusam, masalah resdung yang bertahun-tahun sudah pulih

Asalamualaikum ust.. Sabun bidara dh keluar ka blum ust xsbr rsa nya nk cuba..Nt ust bg tau ya.. Sejak saya scrub muka saya dh xkusam lg pnyakit resdung yg saya tngung brthn2 dh pulih..Klu x sblum ni hidung saya sllu trsumbt brkahak n gatal hidung skrg tiada lg..Alhamdulillah t kasih Ya Allah..

Jerawat hilang, muka nampak cahaya, mula-mula pakai rasa nak demam

Salam ust, Utk pengetahuan saya dh pakai scrub tu syukur membantu rawat jerawat tp saya berhenti 3 hri krn tertiggal masa balik kg lps…… Di mulut saya tiba2 mendadak naik kayap saya check doktor sahkn pelik……. boleh ust komen ….Slp pakai scrub sehri saya demam….. jerawat skin kurang……Saya teruskn tp muka saya dah nampak cahaya sikit klu x saya tengok crmin nmpak gelap muka sendiri …bila saya baca testimonial yang ustaz beri dan tanda-gatal gatal disebabkan sihir, memang betul semua yg ust pos memang ada yg brrlaku kpd saya Tp lps sapu SCRUB mula2 demam, istihadah dan akhir keluar mcm kayap di muka dan satu mlm tu semasa drh tgh byk saya tidor kena tindih suami kejut dia tanya ckp apa saya kata x ingat tp spt menghalang sst dr berlaku.allah allam

Bila sapu muka je, sendawa tak henti-henti

Pesakit: Asalamualaikum. Nk tnya 3 kali dh saya pkai scrub sapu bahagian muka..hr ni shri sendawa xhenti.. Ada kaitan pa2 ka ust ? Saya: waalaikumussalam…tanda gangguan itu mula keluar dan biasanya badan akan jadi letih dan penat….bila dia dah clear, sendawa akan berhenti.. bagus tu…boleh teruskan utk lakukan…bagaimana dgn gatal? Pesakit: Ya ka ust Alhamdulillah, Krg sket ust bhgian muka kusam npk cerah Alhamdulillah Saya : alhamdulillah perkembangan yg baik…nanti akan ada satu lagi sabun bidara + 7 telaga raudhah akan bertamabh lagi seri Pesakit: Cm2 produk sblum ni pkai tpi ttp kusam Saya : tapi skrang belum lagi Pesakit: Bru pkai dh npk perubahan Saya: sis ada gangguan mmg akan jadi tak clear bila tak keluar… Pesakit : Insyaallah saya akn pkai produk ust

Dah cuba macam-macam produk tapi muka tetap kusam jugak!

Salam..Barang dah sampai hari Sabtu..Alhamdullilah saya start pakai masa hari sabtu dan Hari ni ada kesan yang baik kulit saya serasi..Jerawat yang bengkak semakin kempis..kulit pun tidak kusam macam selalu ada perubahan tidak gatal2 lagi..Dengan izin allah semoga pulih kan kulit muka saya balik aminn! saya pakai dulu seminggu nanti saya gitau perubahan kulit.. apa pun Terima Kasih sebab kenal product ni😄

Kenapa muka saya bergerak-gerak lepas sapu?

Pesakit: Salam ustaz. Saya nk tanya ustaz ada lagi tak scrub tu. Sbb adik ipar saya nk cuba.
Saya : mcmana? okay tak guna scrub tu? 
Pesakit : Ok ustaz. Kat muka ada rasa sikit mcm gerak² belah kiri.saya biarkn lama sikit. Alhamdulillah dah tak ada. Saya lupa nk bgthu ustaz saya sapukn scrub tu dekat kaki ank saya. Ank saya cakap ada gerak kat belah kiri. Tapi sekejap je. Sbb kaki anak saya kena gatal-gatal.ni feeback dari anak saya. 
Saya: alhamdulillah bagus tu…gatal2 tu sbb gangguan…sbb tu sukar nak baik 
Pesakit: Dah lama ustaz tak baik².bila baik. Kena lagi. 
Setelah beberapa hari….saya tanya semula
 
Saya : mcmana last guna scrub tu? kaki anak yg gatal okay dah? 
Pesakit : Alhamdulillah ustaz dah ok. Kaki anak saya yg kena gatal² pun alhamdulillah.. Tinggal adik dia plak. Gatal2 merah mcm tu. Saya sapu kn mlm tadi. Pun alhamdulillah ustaz 
Saya : alhamdulillah…ok… 
Pesakit : Ustaz saya nk tanya .tempat urat belikat. Ada masa sakit. Boleh sapu tak. Sbb kat situlh yg saya biasa kena gangguan 
Saya : Ya boleh gunakan scrub tu 
Pesakit: Ok terima kasih ustaz

Scrub yang mahal tu (RM700) saya dah tinggal, sbb sy dah jumpa SCRUB LEMON OLIVE OIL

Saya telah berikan scrub ini pada salah seorang pesakit saya yg pernah gunakan scrub berjenama yang bernilai RM700 akhirnya dia tinggalkan scrub berjenama setelah sembuh dengan ramuan khas saya ini. Minggu depannnya beliau beli dengan saya 10 botol. Saya tanya pada dia, akak nak buat apa beli banyak-banyak? Dia kata : saya nak jual… P/S: Maaf teks perbualan whatsapp tidak dimasukkan disebabkan beliau jumpa saya face to face..

lepas pakai scrub, keluar nanah tapi pelik sikit, senang tanggal

Pesakit: Smalam saya dh pkai scrub lemon tu..muka rasa pedih sgt2.. Bila lpas cuci tu byk sgt nanah2 keluar..tp senang tanggal..kenapa yer? Tapi hari ni tgk muka jerawat xde naik.. Saya: Susah saya nak jelaskan bila berkaitan gangguan jin ni. Tapi bila dah guna baru nampak kekotoran yang keluar kan? Okay teruskan guna Pesakit : Okay xpela mcm tu….sy akan truskan guna ustaz….terima kasih byk2

Tetiba org kata saya jadi muda umur 20-an

Assalamualaikum Ustaz, saya baru pakai scrub lemon. Alhamdulillah saya suka. sejak pakai entah kenapa ramai tegur saya nampak mcm 20an padahal dah cecah 30an anak dua🤭

Lagi gambar pesakit

testimoni lepas guna scrub

di muka nampak macam semut keluar.pastu sapu di kaki kanan yg gatal tu pun nampak macam semut keluar.

Assalamualaikum..Saya dah pakai scrub dgn gel mandian. Sy pakai scrub 2,3 mlm dimuka kepala panas resdung agaknya… Smlm pakai lagi di muka dah kurang rasa panas di kepala….. Oh ya smlm sapu scrub di muka nampak macam semut keluar.pastu sapu di kaki kanan yg gatal tu pun nampak macam semut keluar.

dlm rumah saya tetiba bau limau purut kuat sangat, buang air besar ada keluar peniti

Pesakit: Pertama kali mandi .pedih tak tertahan nak tunggu 20 minit tapi saya tahankan gak sambil godok tu ..dlm 2 hari suami saya ckp gatal2 saya kurang .. Saya : okay…saya doakan akan semakin baik, utk sementara jaga makan dulu Pesakit : Ustaz sebenarnya ada sesuatu yg menghairankan saya dalam masa saya mandi scrub tu .. hari pertama mandi sampi hari kedua pas saya mandi scrub tu .. dlm rumah saya bau limau purut kuat sangat .. bila masuk bang magrib .. pas tu tidur macam agak terjaga je .. pas tu hari yg kedua saya buang air besar ada keluar peniti ..saya heran gak bila pulak saya tertelan peniti ..setahu saya tak ada.. Asalnya mula kena gatal2 ni lepas makan keropok yg kawan saya pos dari terengganu .. kami kenal kat fb ..so dia ckp sana ada banyak keropok nak cuba tak dia cakap .tu yg dia pos ..pas makan keropok tu la gatal2 tu x pernah hilang .. sampi jumpa ubat ustaz ni  Terima kasih ustaz ..dengan scrub limau garam ni gatal saya total hilang . Banyak ubat saya dah beli tapi scrub ni la yg mustajab ..

Lokasi Produk : Senggarang, Batu Pahat Johor

tempah sekarang
arrow

Scrub Lemon Olive Oil

gatal-gatal, gatal seluruh tubuh, gatal miss v, muka kusam

*Untuk respon yang pantas, jangan ubah “CODE” yang telah ditetapkan bila tekan butang Whatsapp di atas.

Set Lengkap Atasi Muka Kusam

selling hot item
Set Lengkap kulit kusam

1. Raja Gel Bidara

2. Scrub Lemon & Olive Oil

*Untuk respon yang pantas, jangan ubah “CODE” yang telah ditetapkan bila tekan butang Whatsapp di atas.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Akses lebih cepat dan mudah melalui aplikasi BidaraSpecialist

DAPATKAN
×
Enable Notifications    OK No thanks