Bolehkah bunuh Jin Dalam Proses Rawatan Syifa’?

Bolehkah Bunuh Jin Dalam Proses Rawatan Syifa'?

Persoalaan tentang membunuh jin yang diterima. Ini penjelasannya.

bunuh jin

SOALAN :

Jin masih hidup di alam dia jika dibunuh?

Assalammualaikum, ustaz.

Bolehkah jin dibunuh? Kalau jin dibunuh, adakah jin akan mati? atau dia masih hidup di alam dia?
Mohon pencerahan.

JAWAPAN :

Boleh dibunuh atas 'syarat' tertentu

Jin boleh dibunuh bila menepati syarat-syarat tertentu yang dikira wajar oleh seorang perawat syifak. Ukuran wajar atau tidak ia bergantung kepada pertimbangan perawat. Setiap perawat syifak, memiliki pertimbangan yang berbeza-beza.

Tak perlu bunuh jin

Namun demikian tidak semestinya bila membunuh jin, maka selesai masalah anda. Kes yang selalu berlaku, selepas membunuh jin, maka semakin ramai ‘geng-geng’ jin yang datang untuk membalas dendam. Sebab itu ia bergantung kepada pertimbangan perawat.

Faktor utama untuk pesakit sembuh :

Pada pandangan saya, berdasarkan rekod pesakit yang membuat aduan kepada saya, ramai yang telah sembuh meskipun tidak melakukan kaedah membunuh jin. Mereka ini sembuh berdasarkan faktor berikut :

    • Pesakit mempunyai semangat yang tinggi untuk melakukan amalan dan mengawal emosi dengan menyandarkan usahanya kepada Allah S.W.T. Penggunaan Produk Bidara Specialist hanyalah ikhtiar, namun kuasa penyembuh adalah Allah.
    • Pesakit faham mengenai masa yang diperlukan untuk hadapi rintangan ini. Sekurang-kurangnya 3 hari atau 7 hari atau 40 hari atau 100 hari. Setiap pesakit mempunyai feedback yang berbeza. Namun secara purata 100 hari merupakan tempoh yang paling baik.
    • Selepas 100 hari, pesakit hanya perlu gunakan Produk Bidara Specialist hanya ketika perlu sahaja. Selepas 3 hari penggunaan, pesakit akan kembali normal.
    • Pesakit juga faham bahawa amalan selawat Ibrahimiah yang mesti diamalkan sepanjang hayat terutama bila senja dan sebelum tidur.
    • Pesakit faham, bila dirinya sendiri sudah memiliki kekuatan menjaga emosi, menjaga amalan, menjaga jantungnya daripada fikiran negatif, sangat sukar untuk jin lakukan bisikan yang merosakkan. Maka kaedah membunuh jin sudah tidak diperlukan.
selawat ibrahimiah

Kenapa Sihir Berulang? Ikuti Panduan Ini

Ikhtiar Guna Samurai Perfume

Wallahu A’lam
Sekian, salam hormat dari saya.
ustaz zul, about me

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Founder Bidara Specialist

pening kepala

Pening Kepala Lepas Ambil Bidara Drop?

Bidara Drop : Lepas Cuba Sendiri Jadi Pening Kepala? https://www.youtube.com/watch?v=V-dceyk7nWw Seorang pesakit yang alami pening kepala serta pelbagai tindak balas lepas cuba bidara drop. SOALAN

Read More »
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *