KETERANGAN PRODUK

Bersikap Kasar Jadi 1 Masalah Walaupun Ibadah Dijaga

Sering Bersikap Kasar Pada Anak Dan Suami Meskipun Ibadah Di Jaga

Pesakit ini ceritakan masalahnya yang sering bersikap kasar serta emosinya yang tak terkawal.

bersikap kasar

SOALAN :

Dah cuba kawal marah saya

“Ustaz. Saya dalam proses untuk tidak bersikap kasar pada anak-anak dan suami. Perkara kecil pun boleh buat saya melenting 1 kampung bising dan membebel. Dek kerana sikap saya sendiri. Anak-anak kurang rasa hormat pada saya dan suami hilang keyakinan pada saya untuk berubah.”

Saya cuba kawal marah saya ustaz. Sudahnya saya terlepas juga. Sampaikan sahabat saya sendiri cakap, solat tepat pada waktunya… Mengaji pulak tak tinggal… Tapi perangai lebih baik lagi orang yang tak mengaji dan solat ni..”

“Bantulah saya ustaz. Pada yang sama saya terus berusaha untuk berubah.”

JAWAPAN :

Berpunca dari sihir pemisah semata-mata?

Sihir pemisah ni adalah istilah yang sering digunakan kepada mereka yang hadapi gangguan hubungan suami isteri. Ya! Sihir pemisah memang ada bila ia melibatkan pihak ke 3.

Tapi ramai orang tidak sedar, gangguan saka juga banyak menyebabkan seseorang menghadapi masalah hubungan suami isteri. Kes ini adalah paling banyak. Namun kedua-duanya memiliki sikap yang sama iaitu tak mahu berubat. Maka cara yang paling mudah ialah gunakan Bidara Drop n Drink. Sila rujuk panduan dalam blog saya.

Bidara Drop & Drink

Kedua-dua masalah ini akan anda dapat tahu bahawa anda ada gangguan sihir pemisah bila rasa mual, nak muntah atau rasa jiwa yang macam-macam bila dengar ayat di bawah :

Kepentingan mengawal emosi

Emosi tak boleh kawal memang tanda jantung seseorang dikuasai oleh gangguan jin. Selalunya orang seperti ini hilang sifat rasional. Semua perkara rasa tak puas hati dan rasa nak marah sahaja. Ya ia memang mencabar. Banyak bersangka buruk dengan orang yang paling dekat dengan kita terutama suami/isteri/anak-anak dan rakan taulan.

Orang yang rajin beribadah, baca quran, zikir & berpuasa bukan jaminan ia bebas dari gangguan jin bila ia tidak mampu kawal emosi marah dan sedih.

Jangan salah faham! Maksud saya, bila seseorang mula baca Quran, maka gangguan mula keluar dari diri seseorang, jin juga mula lari.

Tapi, bila anda mula bersikap kasar seperti marah-marah semula atau sedih-sedih, ditambah pula dengan sikap yang melampau-lampau, jin akan boleh masuk semula dalam jantung anda dan anda sakit semula.

Sebab itu kenapa anda tak sembuh-sembuh.

Mohonlah Rahmat pada jantung anda!
Sekian, salam hormat dari saya

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
Founder Bidara Specialist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Sihir Rezeki? Bukankah Rezeki Ketentuan Allah?

Berfikiran Negatif https://www.youtube.com/watch?v=lWWb7-AEpho Berfikiran negatif merupakan salah satu tanda seseorang terkena gangguan jin atau sihir rezeki.  Seseorang rasa lemah sebelum membuat apa-apa tindakan. Dengar sahaja

Read More »
gel-bidara
Senarai Produk

Gel Bidara Atasi Sihir

Jangan Guna Gel Bidara Sebelum Anda Tahu 3 Bahan Penting ini Gel Bidara – Apa Yang Anda Tahu? https://youtu.be/mPUJpr3dMZU Gel bidara memerlukan 3 bahan asas

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Akses lebih cepat dan mudah melalui aplikasi BidaraSpecialist

DAPATKAN
×
Enable Notifications    OK No thanks