KETERANGAN PRODUK

Testimonial Bidara Specialist (Jan 2020 – July 2020)

Testimonial ini Mungkin Sama Dengan Masalah Anda

Ini kisah benar yang saya copy paste melalui perbualan whatsapp dengan pesakit saya. Mungkin ada persamaan dengan anda?

arrow
testimonial, testimoni bidara

30 July 2020

Saya dapat tidur Malam

Nak comment Sikit product yang dibeli. Selepas pakai 7 Raudah sekali . Alhamdullillah Saya dapat tidur Malam.

Pesakit ini Guna Produk :

29 July 2020

anak anak saya hilang gatal gatal macam ekzema

Alhamdulillah asbab minum bidara drop, anak anak saya hilang gatal gatal macam ekzema

Pesakit ini Guna Produk :

28 July 2020

sy prasan jrg dah ada gatal2 wktu tertntu tu..parut makin hilang..

salam ustaz..dah mggu ke3 saya mndi ais + 7 telaga wangian raudhah..Alhamdulillah..gatal2 dibadan sy dah hampir hilang…parut hitam makin pudar..mggu pertama mndi..gatal sgt2..sy mndi juga ckup 3 ptg..dan truskan mggu kedua..sy prasan jrg dah ada gatal2 wktu tertntu tu..parut makin hilang..nk msuk mggu ke3 dia gatal balik,tp xtruk mcm dlu..ni ok skit..sy truskan mndi lg..

Pesakit ini Guna Produk :

28 July 2020

aquarium ikan sy berukuran 6 kaki pecah tiba2 habis banjir 1 rumah..

Assalamualaikum.. sy guna samurai perfume spt yg di ajar oleh ustaz melalui video di YouTube.. titiskan 7 titik dlm botol semburan yg mengandung air suling/tapis kemudian spray 1 rumah pd waktu sblom Maghrib.. awal2 lps spray mmg agak ‘seram’ di mana rumah jd panas tiba2, pd waktu tgh mlm pula pasu bunga saya spt disepak habis bertaburan, cermin dinding jatuh berkecai, yg paling sadis skali, keesokkan ptg waktu asar, aquarium ikan sy berukuran 6 kaki pecah tiba2 habis banjir 1 rumah..

Alhamdulillah slps 2 tahun kini telah reda

Pesakit ini Guna Produk :

26 July 2020

setelah 1 tahun 10 bulan tidak datang bulan..hari ni period

Allahu akbar dengan izin Allah.menggunakan bidara drop hari kedua,setelah 1 tahun 10 bulan tidak datang bulan..hari ni period

Pesakit ini Guna Produk :

26 July 2020

Setelah lebih 3 bulan menggunakan produk2 Bidara specialist... banyak perbezaan dr keadaan mula2 guna dulu

Assalamualaikum ustaz.
Syukur ke haderat illahi yg maha agung… usaha yg tak seberapa ini diberkati Allah.
Setelah lebih 3 bulan menggunakan produk2 Bidara specialist… banyak perbezaan dr keadaan mula2 guna dulu
Akak berterima kasih kpd ustaz dan team yg telah gigih tanpa mengenal penat lelah menghasilkan produk2 tersebut utk mrk yg dianiaya
Hanya allah jua yg mampu membalas kebaikan ustaz dan team

Pesakit ini Guna Produk :

21 July 2020

penyakit kulit sy sukar sembuh sebelum ini dan sy dah cuba pelbagai cara.

assalamualaikum ustaz sy nak ucap terima kasih asbab sy dapat guna scrub lemon & oliver oil ini maka dengan izin Allah penyakit gatal2 kulit telah pun reda dan kembali pulih sihat.
sedangkan penyakit kulit sy sukar sembuh sebelum ini dan sy dah cuba pelbagai cara.

terima kasih.

 sy juga akan membeli produk ustaz yg lain.

Pesakit ini Guna Produk :

21 July 2020

tiga kali teran kluar darah saje.Itu sekali brlaku.skrg dia dh shat cergas.Segala kotoran smua dh kluar.

TQ ustaz slepas hsbn sya minum bidara Drop Drink tak sangka trus kluar byk darah smasa dia rsa nk buang air bsar.darah saje yg kluar.tiga kali teran kluar darah saje.Itu sekali brlaku.skrg dia dh shat cergas.Segala kotoran smua dh kluar.TQ ustaz.

Pesakit ini Guna Produk :

20 July 2020

Sendawa, x berhenti Dan rasa, macam keluar haba daripada tubuh

Setiap kali selawat ibrahimiah ni di waktu Yang ustz, sarankan.. Kfiza akan jadi sendawa, keluar angin.. Macam sekarang.. Sendawa, x berhenti
Dan rasa, macam keluar haba daripada tubuh kfiza

selawat ibrahimiah

20 July 2020

xla berangin sgt. lembut la sikit

hari ni dh 10 hari suami minum bidara drop.
xla berangin sgt. lembut la sikit
tapi dia jadi malas nk bangun solat mlm.
dia dh ada keinginan bersama tapi angry bird dia *fail*
dia diabetic. kerana tu ke *fail*?
kak masih setia dgn samurai, minyak angin premium dan raja gel

Pesakit ini Guna Produk :

19 July 2020

jerawat d muka sy dh kering n gatal2 dlm hidung dh hlg.

Assalamualaikum…
Alhamdulillah..sy brsyukur sgt2 n btrima ksh pd ustaz pkenalkn scrub lemon.jerawat d muka sy dh kering n gatal2 dlm hidung dh hlg.

Pesakit ini Guna Produk :

17 July 2020

semangat nak bersihkan rumah dan kemas rumah dan wangikan rumah tu dtg kembali.

satu lagi ustaz, malam tadi alhamdulillah setelah berminggu2 lamanya, saya dan anak sama2 semangat mula kemaskan bilik terutamanya kain2 yg dah dicuci dan asingkan masing2. semangat nak bersihkan rumah dan kemas rumah dan wangikan rumah tu dtg kembali. alhamdulillah syukur. cuma skrg rasa sakit2 badan ni saya pelik la ustaz.

Pesakit ini Guna Produk :

16 July 2020

Sya bersyukur. Sgt pda Allah.. Krana memberi Nikmat ini yg tak terhingga..

Saya bukak botol tdi sampai sekarang supaya tidak ada ganguan.. Dn saya selalu bersin.. Sekarang bersin pn dh hilang.. Sya bersyukur. Sgt pda Allah.. Krana memberi Nikmat ini yg tak terhingga..Alhamdullilah 🤲

Pesakit ini Guna Produk :

16 July 2020

Bila saya solat maghrib.. Muka saya dh tak gatal2 lgi.. Selalu time tgh solat.. Selalu macam ada benda jalan kat muka saya..

Alhamdullilah.. Hrini saya dh terima scrub lemon olive oil..
Terima kasih Ustaz..saya dh guna ptg tdi.. Bila saya solat maghrib.. Muka saya dh tak gatal2 lgi.. Selalu time tgh solat.. Selalu macam ada benda jalan kat muka saya.. Mengangu solat saya
Terima kasih banyak2 Ustaz..dn dgn izin Allah.. Memberi saya ilham membeli scrub ni.. Alhamdullilah.. Tpi 1 lgi masaalah saya susah bangun Tahajud..

Pesakit ini Guna Produk :

15 July 2020

wangi sangat dan lepas mulai guna tu saya mmg nampak perubahan ketara alhamdulillah

okay lepas ni saya pesan bidara drop pula dan study macamna nak guna. tapi saya mmg rasa kesan samurai tu ustaz. wangi sangat dan lepas mulai guna tu saya mmg nampak perubahan ketara alhamdulillah insha Allah. terima kasih ustaz.

Pesakit ini Guna Produk :

12 July 2020

sy nampak suami dah kurang marah2.. Muka kurang ketat. Klu sy tanya dia dah mula jawab elok2...

Salam ustaz..

Dah seminggu sy tituskan bidara drop n drink kat minuman suami.. Alhamdulillah dia x perasan pun sy titiskan tu.. Jd dia minum je air yg sy buat walaupun ada kalanya dia tanya.. Air apa… Tp dia minum.. Pagi2 agak sukar sy nak bg dia minum.. Kadang2 x sempat dia dah keluar g kerja.. Bila dia blk sy sediakan air … Siap letak ais lg.. Dia minum sampai habis… Sepanjang seminggu ni lps sy bg air yg sy campurkan dgn bidara drop.n drink tu sy nampak suami dah kurang marah2.. Muka kurang ketat. Klu sy tanya dia dah mula jawab elok2… Nak lah pandsng muka saya masa bercakap… Pergi kerja pun adakalanya dia dah mula hulurkan tangan tuk salam… Perkembangan yg baik setakat ni ustaz… Walauoun x ketara sgt lg tp sy dah mula senang tengok dia x marah2 tu..cuma masih lg dia x nak tido dgn saya.. Moga saki baki gangguan sihir dlm rumahtangga kami ni cepat2 sembuh dsn kami kembali mesra mcm dulu.. Aaminn

Pesakit ini Guna Produk :

8 July 2020

Sy merasakan perubahan yg semakin baik sejak menggunakan mandian bidara..

Terima kasih ustaz..
Sy merasakan perubahan yg semakin baik sejak menggunakan mandian bidara.. Sy mengalami masalah tidur dan emosi marah yg kadang2 tidak dpt di kawal sebelum ini… Alhamdulillah.. Allah temukan sy dgn produk bidara ini.. Semoga ustaz n team sentiasa diberi kesihatan yg baik dan dipermudahkan segala urusan… Ameen.

Pesakit ini Guna Produk :

6 July 2020

dengan izin Allah , saya dapat rasa perubahan ketara lepas guna, kalau tak sebelum ni kadang tengok mak sendiri saya jdi benci tanpa sebab

Salam ustaz , saya cuma nak kgsi feedback guna sabun untuk rawatan emosi , alhamdlilah bru dua Hari guna tapi saya perasan perubahan ketara , emosi saya dah lebih terkawal ,takde dah nak marah marah ,kalau sebelum ni saya perasan saya sangat cepat marah , menangis tanpa sebab dan sebelum ni pun saya bekas pesakig sihir ,pernah berubat buang santau angin and Banyak Kali berubat , sepanjang berubat alhamdlilah saya Makin Okey and dah kurang mimpi buruk ,cuma saya perasan Lepas berubat saya jadi pemarah , alhamdlilah sebab dengan izin Allah , saya dapat rasa perubahan ketara lepas guna, kalau tak sebelum ni kadang tengok mak sendiri saya jdi benci tanpa sebab ,saya tak pasti ni kesan sihir atau apa ,tapi apapun terima kasih ustaz sebab dah Bantu melalui Sabun ni dengan izin Allah 😊

Pesakit ini Guna Produk :

5 July 2020

Hari pertama minum bersama drop drink, seolah ada angin yg blok dada sy dan bintik² merah bnyk keluar dari bdn.

Assalammualaikum ust.
Alhamdulillah, bnyk perubahan dan kesembuhan pada diri sy saat ini.

Hari pertama minum bersama drop drink, seolah ada angin yg blok dada sy dan bintik² merah bnyk keluar dari bdn. Ada yg gatal² seperti miang buluh .hari ni badan sy dh selesa, bintik² merah dh semakin pudar dn hilang.

Manakala seolah semut/hama dah hilang terus dan bàu kotor dan air yg keluar dari___tiada lagi, kini kering, normal seperti biasa. Syukur sesangat..

Pesakit ini Guna Produk :

5 July 2020

mlm td tidur nyenyak gatal masih ada cuma x seteruk dl.tp xde mimpi bkn2

Salam nk bg feedback alhamdulillah lps mndi 7 telaga raudhah & pakai samurai tu mlm td tidur nyenyak gatal masih ada cuma x seteruk dl.tp xde mimpi bkn2
Cuma lps mandi tubrasa belakang meremang…
Tu je la harini minum bidara drop drink tp lps mnm jd berdebar2 dgn mengantuk
Mlm td pin sama segar jap lepastu badan jadi betul2 letih mengantuk semua ada

Pesakit ini Guna Produk :

5 July 2020

subuh tdi lepas akk pakai urtujah perfume allhamdulillah ustaz skrng ni dh mula rasa lega dn sakit tengkuk dgn blkng bhgian bahu tu bransur hilang dh..

Assallamualaikum ustaz..semlm sblom mghrib akk mula pakai urtujah perfume tu dn jga subuh tdi.
Utk makluman ustaz masa akk oder pda 1hb mlm tu leher dgn blkng akk bhgian bahu kiri kanan sakit sngt2 mcm trsalah bantal smpi akk xbleh tunduk dn masa solat utk sallam akhir nk toleh kiri kanan pon sakit sngt..tpi masa subuh tdi lepas akk pakai urtujah perfume allhamdulillah ustaz skrng ni dh mula rasa lega dn sakit tengkuk dgn blkng bhgian bahu tu bransur hilang dh..syukur allhamdulillah dn trmksh bnyk ustaz
Utk makluman ustaz jgk akk msih lgi terus kn pengunaan scrub lemon dgn mndian raja gel tu..sbb akk dh rsa selesa dgn prodck ustaz dgn badan akk

bidaraspecialist.com : alhamdulillah…okay…jika keadaan mcm ni akak hnya perlu kawal emosi dan bykkan selawat

Pesakit ini Guna Produk :

4 July 2020

Pagi tadi tiba2 kuali dan periuk jatuh ke lantai.Kejadian itu mcm tk lojik.

Assalamialaikum ustaz…alhamdulillah dah dpt utrujah perfume

Semalam saya dah sembur pd nadi tgn saya dn suami…angin byk keluar kemaluan ..manakala suami perutnya berasa kembung.Pagi tadi tiba2 kuali dan periuk jatuh ke lantai.Kejadian itu mcm tk lojik.Adakah itu tanda2 kami mengalami gangguan jin.Mohon penjelasan dr pihak ustaz.Terima kasih

Pesakit ini Guna Produk :

3 July 2020

memang dulu org macam tak nampak saya. alhamdulillah sekarang macam saya diperlukan

Assalamualaikum.asbab drpd minyak wangi utrujah dan telaga raudhah..allahu memang dulu org macam tak nampak saya.alhamdulillah sekarang macam saya diperlukan
Saya pun hairan macammana boleh jadi macam tu.adakah jin sekat
Rezeki dipermudahkan kini.adakah dulu jin sekat

Pesakit ini Guna Produk :

3 July 2020

seolah semut/hama dah hilang terus dan bàu kotor dan air yg keluar dari___tiada lagi, kini kering, normal seperti biasa.

Assalammualaikum ust.
Alhamdulillah, bnyk perubahan dan kesembuhan pada diri sy saat ini.

Hari pertama minum bersama drop drink, seolah ada angin yg blok dada sy dan bintik² merah bnyk keluar dari bdn. Ada yg gatal² seperti miang buluh .hari ni badan sy dh selesa, bintik² merah dh semakin pudar dn hilang.

Manakala seolah semut/hama dah hilang terus dan bàu kotor dan air yg keluar dari___tiada lagi, kini kering, normal seperti biasa. Syukur sesangat..

Pesakit ini Guna Produk :

30 Jun 2020

jumaat lps sy pkai utrujah perfume....sabtu tu kluar darah ketul melalui gusi saya...

Ustaz… sy nak.bgtau ustaz… jumaat lps sy pkai utrujah perfume….sabtu tu kluar darah ketul melalui gusi saya… dlm mulut la kiranya….tp darah ketul tu sbesar jari kelingking saja… pastu dah ok dh….
Sblom PKP aritu sy pkai gel hijau pon jdi mcm tu… 2x kluar darah beku mlalui mulut tp kecil ja la… sbesar jari klingking tu…
Bmakna 3x dah kluar mlalui mulut tu… tp sy x sakit apa la… x tau la kot benda lama kluar yg saki baki atau pyakit lain sy pon x pasti lah..

Pesakit ini Guna Produk :

30 Jun 2020

Sblm ni kalau nk mandi dgn 7 telaga raudhah, kak jadi takut.

Ustaz, hari ni kak rasa ada perubahan besar. Sblm ni kalau nk mandi dgn 7 telaga raudhah, kak jadi takut. Masa mandi kak jafi x boleh nyawa. Jadi penat. Ptg ni alhamdulillah kak rasa tak sabar nk mandi dgn 7 telaga raudhah dan kak boleh bertahan dah. Dah tak jadi penat. Alhamdulillah hari ni kak rasa tenang

bidaraspecialist.com :

alhamdulillah…okay akak boleh cari 40 orang kanak2 bg setiap seorang rm1 sbg tanda syukur pd Allah..

kalau boleh buat seberapa segera

Pesakit ini Guna Produk :

28 Jun 2020

Lama dah rasa x dpt tido dan bangun pagi rasa segar sangat..

T kasih banyak2 ustaz…. akak baru 2x mandi guna Gel mandi dan guna scrub

Alhamdulillah dpt tido dgn nyenyak n kualiti tido yg baik.. Lama dah rasa x dpt tido dan bangun pagi rasa segar sangat.. Syukur alhamdulillah

Scrub tu sapu pada tempat ezema.. terasa byk kurang.. gatal yg tak terkata tu

Pesakit ini Guna Produk :

24 Jun 2020

Isteri pon ckp lepas mandi tidur mmg lena. Anak2 pon saya mandikan jgk

Penggunaan 7 raudhah alhamdulillah ada nmpak kesan selepas guna. Pd minggu pertama guna sblh mlm masa tidur kedua2 tngan lenguh.. Sakit dbgian sendi siku shingga ke jari kelingkin. Hari kedua ketika solat magrib kaki sblh kanan terasa panas sehingga ke pangkal paha.. Tidur mlm setakat ni alhamdulillah x ada lg dh mimpi2 pelik.. Isteri pon ckp lepas mandi tidur mmg lena. Anak2 pon saya mandikan jgk

Pesakit ini Guna Produk :

24 Jun 2020

paling mengejutkan, biasanya setiap kali dtg bulan, sy akan alami sakit senggugut yang teruk selama berhari-hari..kali ni, tak rasa sakit langsung

Assalamu’alaikum ustaz, sy nak bg feedback
Alhamdulillah, mood sy jadi makin baik, makin tenang…bila mandi pun skrg ni rasa bahang sikit2 saja..paling mengejutkan, biasanya setiap kali dtg bulan, sy akan alami sakit senggugut yang teruk selama berhari-hari..kali ni, tak rasa sakit langsung Alhamdulillah, dah lama tak rasa macam ni ustaz 😭

Pesakit ini Guna Produk :

20 Jun 2020

Dgn izinNNYA ustaz, bnyk org suka ngan biz saya skrg

Assalamualaikum wbt ustaz
Dgn izinNNYA ustaz, bnyk org suka ngan biz saya skrg, Alhamdulillah
Adik nk operasi kedai sepenuhnya 1 hb julai ni, skrg adik dh krg stress dn relax ye 🤲🏼. Adik dn suami blik kedah hri lsnin ni, doakan mereka di bawah lindungan Allah
Bisa bdn masih terasa tapi semngt dn ketenangan tu kental Alhamdulillah
Rumah skrg pon dh nmpk ceria dh, seblm ni suram

Pesakit ini Guna Produk :

20 Jun 2020

Asli anugerah dari Allah tp masa kena sihir, pipi merah tu hilang.

Assalamualaikum ustaz
Kak nk bg feedback lps sapu scrub kt dahi dan hidung. Baru sekali sapu pagi td. Ustaz srh sapu 3 hari berturut² lps tu baru sapu seluruh muka.
Sblm ni di muka kak nmpk mcm pakai pipi merah. Asli anugerah dari Allah tp masa kena sihir, pipi merah tu hilang. Muka kak pucat
Skrg alhamdulillah muka nmpk merah sikit dan pipi merah tu nmpk kelihatan sikit tp lapisan kulit msh kasar. Kak akan teruskan sapu scrub. Lg satu, parcel ke 2 baru sampai td. Blh sambung tangas . Alhamdulillah

Pesakit ini Guna Produk :

18 Jun 2020

skrg Allah tunjuk sebab sakit yg dulu tu

Assalamualaikum ustaz…
Akak nk share sikit. Yg akak tangas miss v yg sakit sgt pd waktu senja, tangas tgh mlm dh x sakit. Kt 2 2 belah paha sampai miss v, terbentuk kulit ular. Akak rasa ular tu masuk dlm miss v. Sbb masa tidur dgn bekas suami dulu, selalunya dlm pukul 2- 3 pagi, akak rasa betis mcm kena belit. Nmpk betis tu gerak. Dan sgt sakit. Cuma ular x nmpk tp betis gerak kena belit nmpk. Mmg sgt sakit. Jd mcm betis tarik mengkarung. Lps tu hilang mcm tu ja. Byk kali jgk jd mcm tu. Bila akak bersama dgn bekas suami, sakit mcm akak sakit yg semlm tu. Alhamdulillah skrg Allah tunjuk sebab sakit yg dulu tu. Kdg² rasa ada benda menjalar naik ikut betis. Sblm ni kt kulit lengan kanan akak terbentuk mcm kulit ular. Alhamdulillah skrg dh hilang

Pesakit ini Guna Produk :

16 Jun 2020

Syukur alhamdulillah setelah pakai gatal2 seluruh badan dh kurang dlm 85%...

Assalamualaikum Utz..
Brng yg order dh slmt smpai
Syukur alhamdulillah..
Utk pngetahuan Utz sy baru pakai scrub lemon & raja gel tu ptg smlm… Syukur alhamdulillah setelah pakai gatal2 seluruh badan dh kurang dlm 85%… Sy hanya gatal sikit2 saja..
Dan pg ni sblum sy dtg kerja sy guna lg gatal2 tu semua dh tak rasa lg,..

Pesakit ini Guna Produk :

15 Jun 2020

akhirnya allah izinkan akak berjumpa produk yg the unseen mmg tak suka dan lari ...

Insya allah ustaz… pls redho atas akak utk menggunakan produk2 ustaz utk menghalau the unseen dan defend diri akak, famili akak serta property akak drp fitnah dan khianat manusia
Terima kasih kpd ustaz dan team yg berkongsi ilmu yg allah berikan .. akhirnya allah izinkan akak berjumpa produk yg the unseen mmg tak suka dan lari … teruskan usaha murni ini… syabas…
Atas sbb niat suci ustaz dan team ingin menolong yg teraniaya… allah izinkan … alhamdulilah, allah maha besar dan maha penyayang…

15 Jun 2020

sblum ni mak sya kdg x dengar bunyi org azan..selalu je tnya sya dh azan ke blum..sya ingtkan bawaan org tua ustaz..tlinga x brapa dengar...tp pg td..dia bgtau..dh dengar org azan..

Salam…
ustaz..sya dh mndi bru 1x dgn wangiam raudhah tu..Alhamdulillah..ringan sgt2 kpala…🤗🤗
sblum ni mak sya kdg x dengar bunyi org azan..selalu je tnya sya dh azan ke blum..sya ingtkan bawaan org tua ustaz..tlinga x brapa dengar…tp pg td..dia bgtau..dh dengar org azan..alhamdulillah..🤗

Pesakit ini Guna Produk :

15 Jun 2020

Alhamdulillah perasaan malu takde ustaz rasa swronok

Assalamualaikum wbt ustaz, akk Alhamdulillah
Perniagaan adik hri sabtu dn Alhamdulillah ok dari biasa niaga kuih tradisional je dulu dri kul 745,pgi,akk yg jaga@letak meja di luar kedai ye@Alhamdulillah perasaan malu takde ustaz rasa swronok
Rawatan kedai belum buat lgi

Pesakit ini Guna Produk :

15 Jun 2020

Td time bilas, kluar bau kemian sekali lalu saja. Kalau x, sblm ni time solat, saya rasa berdebar.

Assalamualaikum ustaz
Pagi ni baru kali ke 2 saya mandi guna gel mandian bidara sblm subuh. Td time bilas, kluar bau kemian sekali lalu saja. Kalau x, sblm ni time solat, saya rasa berdebar. Td solat subuh alhamdulillah rasa ok. Badan rasa ringan. Syukur alhamdulillah.
Alhamdulillah ustaz, pagi ni saya baca al quran dh x rasa sekat di dada. Skrg dada rasa kosong dan ringan. Syukur alhamdulillah. Kalau x mcm org ada masalah athma masa baca quran

Pesakit ini Guna Produk :

10 Jun 2020

Alhamdulillah boleh kawal lg ust.. td lps mandi dan sapu scrub badan jd ketar² lps tu menagis kejap..

Alhamdulillah boleh kawal lg ust.. td lps mandi dan sapu scrub badan jd ketar² lps tu menagis kejap.. ckp siam..tp xkuat mcm slalu.. nsb baik kejap je ada la dlm 15 mnt 20 mnt camtu.. sib baik hubby sy ada
Masa masuk bilik air pun mmg kepala trus jd pusing mcm nk pitam.. tp skrg alhamdulillah skit ust, lps solat magrib td..cuma bahu sy je rasa mcm lenguh²
Takut jgk td tkut melarat tp sy kuatkan dr je.. terpaksa sbb nk rawat dr sdr …

Pesakit ini Guna Produk :

10 Jun 2020

Saya dulu malas nk baca al quran.. skrg alhamdulillah dr mula puasa boleh baca al quran tnpa ada ganguan lain.

Kali ni cuba mandian 7 telaga raudhah pulak. Produk ustaz yg saya guna sblm ni alhamdulillah ada positif. Ank2 sblm ni ada kesan lebam2 di bdan dh hilang. Saya dulu malas nk baca al quran.. skrg alhamdulillah dr mula puasa boleh baca al quran tnpa ada ganguan lain. Hmpir 28 tahun usaha nk dekat dgn al quran.. Tp tiap kali nk baca hati jd serabut mcm2 hal jdi..pernah brubat & perawat prbtan islam kata ada ganguan batil.. Ada yg brsarang dlm batil.. Seram jgk dengar waktu tu.. Skrg saya nk cuba produk ustaz pulak..harap ada positif

Pesakit ini Guna Produk :

7 Jun 2020

kaka saya yg disihir dn santau teruk saya bg dya pkai Semlm pg ne dya bangun ckp kuar besi karat tu Kt najis

*pengguna samurai perfume*

Saya guna kt tapak kaki rasa bendenyut kuat sgt
Sapu kt jantung bhg perut
Kuar besi
Cm darah sikit
Tu kaka saya yg disihir dn santau teruk saya bg dya pkai
Semlm pg ne dya bangun ckp kuar besi karat tu
Kt najis
Lps tu batuk kuar lendir hijau pekat
Dya potong cm pisau lipat kecil tu
Besi tu 4 segi
Ye dkt najis

Pesakit ini Guna Produk :

7 Jun 2020

Balik kerja saya trus mandi sblm maghrib sb mmg dh tk tahn gatal sngt time tu.. Lpas tu lega sngat.. Syukur..

Assalamualaikum ustaz.. Saya dah dapat raja gel tadi.. Balik kerja saya trus mandi sblm maghrib sb mmg dh tk tahn gatal sngt time tu.. Lpas tu lega sngat.. Syukur.. Tqsm ustaz.. Saya doakan agar Allah memberi rezki melimpah ruah pd Ustaz kerana ikhlas membantu org ramai yg banyk masalah saka sihir ni.. Aminnn..

Pesakit ini Guna Produk :

7 Jun 2020

Saya sapu keliling dlm beberapa minit lepas tu cuci MasyaAllah lega rasanya..

Ustaz percaya tak saya cakap bila saya balik kerja, brg dh smpai so sya bukala n tk bw masuk bilik air pun.. Sya ambik 2titik buh kat jari bgi berbuih dn cuci alat sulit saya sebb senja dn tgh malam smpai pagi gatal dn sekian lama.. Sekali saja ustaz.. Saya sapu keliling dlm beberapa minit lepas tu cuci MasyaAllah lega rasanya.. Tak de rasa gatal takde rasa mcm tak tntu arah menggaru lagi.. Saya bersykur.. Tp inila sya mmpu beli.. Mgu dpan saya beli scrub dn telaga tjuhlak..

Pesakit ini Guna Produk :

6 Jun 2020

kehidupan saya bertambah baik..rezeki. Semakin mencurah curah..suami Sy pun dah byk perubahan positif..

Alhamdulillah… kehidupan saya bertambah baik..rezeki. Semakin mencurah curah..suami Sy pun dah byk perubahan positif..lebih tenang dan gembira… Alhamdulillah syukur kepada Allah.. terima kasih ya ustaz

Pesakit ini Guna Produk :

6 Jun 2020

bila saya guna scrub lemon , ditulang sulbi.. jadi panas dan merah serta macam terbakar.. tapi saya teruskan juga..

Salam Ustad.. bila saya guna scrub lemon , ditulang sulbi.. jadi panas dan merah serta macam terbakar.. tapi saya teruskan juga.. dan kini dah semakin baik.. Gatal teramat sangat dan merah berlaku di kawasan leher, tilang belakang, blkg lutut, dpn siki dan bawah pusat.. kawasan rahim.. dan bila waktu yg ustad btahu: zohor, asar lps maghrib dan tgh mlm semakin gatal.. dah sbln saya guna gel bidara dan scrub lemon ; alhamdulillah semakin baik.. muka saya juga keluar jerawat dan gatal di dahi dan dagu. Kadang2 serangan tu spt jalur2 timbul merah di muka/ tangan / kaki perut.. bila sapu samurai perfume hilang.. setakat ni mmg saya terus guna produk.. Doakan saya juga ustad utk sembuh.. Mmg saya ni ada sihir pemisah.. Cuma suami x nak percaya dan merawat.. suami baru juga berkawin lagi.. actually dah sekitar 5 tahun saya sakit begini.. Pada awalnya mmg ada kerasukkan teruk.. bila berubat.. gatal2 dan jerawat pula timbul.. Ujian Allah Ustad..

Pesakit ini Guna Produk :

5 Jun 2020

Wow.. Dgn serta merta saya dpt efeknye

Salam encik
Smlm saya cuba humidifier tu dgn samurai perfume
Wow.. Dgn serta merta saya dpt efeknye
Maaf bole saya tau kenapa samurai perfume hebat sgt
Insya Allah saya akan repeat order lagi ustad
Sbb ni buat saya sgt tenang
Suami saya pun ckp saya tk baran sgt

Pesakit ini Guna Produk :

3 Jun 2020

Suami yg paling truk terkena sihir hantaran ckp byk perubahan slps pki minyak wangi dan habuk kayu tu.

Assalam ustaz
Lps spi barang yg dipesan kami trus bakar habuk kayu samurai. Mula2 x blh nk hidu bau dia lama2 ok. Lps bakar badan sy dan suami start rse bisa2. Trus bakar spi ke mlm. Bilik dulunya rse panas alhmadulillah sejuk. Jiran kami selang brp rmh mmg yg mghantar benda2 sihir kete dia x bergerak sejak hari ahad spi hari ni. X tahu apa yg jadi. Kejap ok bdn kejap jadi balik. Suami yg paling truk terkena sihir hantaran ckp byk perubahan slps pki minyak wangi dan habuk kayu tu.
Kami org pt raja sbb pkp ni mmg x blh nk ke tpt ustaz. Sy nk repeat order lg.
Alhamdulillah dgn izin allah semakin kurang hantaran sihir kpd kami.

Pesakit ini Guna Produk :

2 Jun 2020

Bila dia mandi. Gel. Ustad. Dia dapat alamat. Dan dia nampak jin. Keluar dari mulut nya.

Yang perempuan punjabi. Kawan saya jugak. Yang ordered dengan Ustad jugak. Bila dia mandi. Gel. Ustad. Dia dapat alamat. Dan dia nampak jin. Keluar dari mulut nya. Setelah. Mandi. Gel. Bidara dan perfume bidara. Dan yang lagi. Dia beli dalam 200/- dollars gitu. Dan dia akan follow up. Bidara ustad. Kata nya. Aamiin.

Pesakit ini Guna Produk :

1 Jun 2020

Selepas rambt tu keluar..sakit2 badan n semua hilang

Assalamualaikum ustaz
Alhamdulillah dgn izin Allah Sy x rasa sakit2 badan lg
Tp sy ada perkara nk bgtau semasa sy guna scrub nie
Sblm nie sy pernah bgtau ustaz
Sy sakit2 badan letih kepala berat perut sy x selesa..rasa nk muntah loya
Selepas mandi sy cuci bahagian faraj sy
Ada sehelai rambut keluar dari dlm faraj
Sblm tu sy minta maaf la sb terpaksa ceritakn pd ustz perkara ni
Selepas rambt tu keluar..sakit2 badan n semua hilang
Badan sy rasa lega Sgt n rasa sihat
Sy masih Simpn rambut tu lg
Suami n mak sy pun dh tgok
Mak sy minta tynkan pd ustaz
Rambut tu blh ker buang mcm tu jer atau mcmana
Terima kasih ustaz

Pesakit ini Guna Produk :

31 Mei 2020

tapi hari tu kebetulan saya pakai samurai perfume..langsung x nampak kelibat dia..

Saya suka perfume ni ustaz. Pernah pakai masa pergi ziarah mertua dulu. Biras pun ada masa tu. Dulu saya teruk kena fitnah dengan biras saya tu. Beria2 dia ganggu rumahtangga saya dan dia memang nak saya bercerai berai dengan suami. Selalunya dia akan kelihatan sangat dominan, dengan menonjolkan diri dia depan saya tapi hari tu kebetulan saya pakai samurai perfume..langsung x nampak kelibat dia.. Duk mengurung diri dalam bilik mertua. Sampailah dia nak balik, cepat2 dia keluar dari rumah. Saya xtaulah kebetulan ke apa, tapi saya agak hairan jugak. Muka dia pun masam dan serious saja.

20 Mei 2020

Selamat 4 bulan derita.Kini pulih.

Aslkm Ustaz.Saya Rxxc Yang beli Minyak Samurai dan Mandian dulu.Bulan 7 2019.Anak saya Dxxxx yng disantau disihir dn saka tu.
Alhamdulillh dah pulih 100% berkat bntuan produk ini.Dengn izin Allah.tq ustaz.
Selamat 4 bulan derita.Kini pulih.
Saya nk beli lagi.

Minyak Samurai dn mandian tersebut.

19 Mei 2020

Skrg mcm2 sy nampak ada perubahan.

Maksud sy lepas sembur samurai inzin Allah…
Ank2 dulu tk berapa nk dtg kt rumah sy sbb diapikan oleh ibu tiri
Skrg mcm2 sy nampak ada perubahan.
Ada yg dah kirim duit bagi barang2 keperluan dibulan puasa dan topak dlm fon sy pun dimasukkan 30 rgt klau habis dia org topak sok mo…bolih kan semua nya sy tk payah keluarkan duit sy lansung.Aamiin
Agaknya bila dah sembur tu mana yg nampk tk ok tu kembali pulih kan ustad?
Shukur lah pd Allah
Kawan2 sekerja pun ramai yg bertanya khabar
Ajaib…ank2 menantu yg mana dulu banyk ke rumah mk nya…skrg ramai dah tanya khabar…kerana dulu sy berpisah dgn suami sy..bermakna ank2 sy duk dgn mk tiri.
Sy bekerja.bekas suami tk nk bagi duit nafkah pd sy.

18 Mei 2020

tgk ada prubhn.gatal2 mkin bkurgn dan hmpir hilng dh..hilng azab..

Asslmkum utz..Alhamdulillah.sy segan tp cerita jgk la kt utz..🤭🤭sebnarnya sy mmpunyai mslh gatal2 kt private part 2mnggu lbh dh..smpi mnangis sakit dan gatal..x tahu sbb apa..sy ni jnis pmbersih..bila jd gini..rasa heran ..boh fminine hygine pn x jdi gk.. dh sampi mndian bidara tu sy mndi dan sapu jgk kt situ.. tgk ada prubhn.gatal2 mkin bkurgn dan hmpir hilng dh..hilng azab..bru 2hri guna.syukur rasa..nti nk guna bterusan.. x tahu la ada bnda luar ke apa..tp lpas guna bidara tu la..rs prubhn.syukur Alhamdulillah🤲🤲🤲🤲..syukrn utz dgn produk ni

18 Mei 2020

rasa gastrik yang saya alami dah beransur pulih..

Salam tuan alhamdulillah tiga kali saya titis 7telaga raudah dengan wangian samurai syukur perut saya dah tak sakit dah..saya rasa gastrik yang saya alami dah beransur pulih..cuma batuk semput je masih tak ok perut saya dah ok alhamdulillah

17 Mei 2020

saya ada debgar suara makhluk halus bercakap dgn saya agar jgn guna produk ustaz...

salam ustaz… saya nak bg feedback.. semenjak saya guna lemon scrub syifa yg saya beli dari ustaz tempoh hari… saya dah guna selama dua minggu..alhamdulilah rasa gatal2 dari hujung rambut hingga hujung kaki kurang yg sangat ketara…pastu saya ada debgar suara makhluk halus bercakap dgn saya agar jgn guna produk ustaz…dan jgn pasang rukyah yg selalu saya pasang setiap kali waktu nak tidur…. sepanjang temoh penggunaan lemon scrub…saya dengar bunyi suara yg menahan kesakitan dan marah.malah gatal di bhgn miss V berkurangan…mak saya juga ada menggunakan produk yg saya beli ni tapi kan ustaz… mak saya tak pernah rasa panas pun ustaz malah hanya berpeluh shj (minyak bidara premium

16 Mei 2020

memang padu ustat..

Set tu memang padu ustat.. Memang saling lengkap melengkapi.. Apa2 nanti saya update lagi ya

16 Mei 2020

so far alhmdulillah memberikan kesan yg positif.. Pening kepala semakin berkurangan

Salam brg dh spi ustazSaya dh start mandi, so far alhmdulillah memberikan kesan yg positif.. Pening kepala semakin berkuranganSaya calit perfume samurais di jntung terasa pedih dan pening di kepalaJuga sendawaBukhoor tu Best… Rasa tenang and wangi je satu rmh, tido pun ok

16 Mei 2020

Kecewa sebab tak order dari awal awal kena gatal gatal

Barang baru sampai
Tapi kecewa
Kecewa sebab tak order dari awal awal kena gatal gatal 😭😭😭😭
Tadi sapu tempat yang rasa gatal sangat sangat. Alhamdulillah, kurang terus gatal gatal tu. Tak seteruk selalu

Ruginyaaaa tak beli dari awal dulu 😪

15 Mei 2020

alhamdulillah saya rasa ringan sangt badan saya..

Salam tuan empat hari saya gunakan set prodak tuan alhamdulillah saya rasa ringan sangt badan saya..tapi pagi tadi saya jadi muntah angin..rasa perut tak berapa sedap.
Lepas tu rumah pun rasa sejuk dari biasa lepas asapkan dengan serbuk kayu gerharu
Suami saya hari tu dok marah2 baran tak tentu pasal..lepas saya asapkan rumah pakai serbuk kayu tu nampak dia tenng takde nak ngamuk2..tidak dia mcm tak suka duduk umah bencikan saya..
Saya bagi dia mandi mandian bidara tu dengan 7telaga raudah tu sekali cmpur ngn minyak wangi samurai

15 Mei 2020

memang power....makin hilang lebam2 kat kaki..

ustaz punye minyak angin memang power….makin hilang lebam2 kat kaki..tu yg nak try minyak angin 1 lagi..
nak beli dua2…yg minyak angin bidara gaharu tu mak nak,mak suka bau nye…ye ustaz,berubat dan menurut perintah Allah S.W.T…Alhamdulilah….cuma emosi asik nak marah..ustaz mcm tau je
dlu sy pernah beli samurai perfume,blek dari amek kt rumah ustaz tu,pki dlm kereta,pening & menggigil sy..tapi Alhamdulilah lepas2 tu sy dah boleh naik dan pandu kereta mcm biase..sblum tu nak naik kereta sendiri pun x boleh lagi la nk pandu…lega sy dpt kongsi cerita dgn ustaz…

14 Mei 2020

byk perubahan positive dlm keluarga..suami Dan ank2 Alhamdulillah

Waalaikumusalam..maaf ustaz .lepas saya guna Ada byk perubahan positive dlm keluarga..suami Dan ank2 Alhamdulillah Saya consistent guna produk ustaz..in Sha ALLAH.
Terima kasih byk ustaz dah byk tolong Saya..betul musuh x nampak.semoga ustaz dlm rahmat Allah juga..

12 Mei 2020

Ustaz.. Penyakit miang2 , gatal panas berpeluh... Sudah x ada

Allhamdullillah.
Ustaz..
Penyakit miang2 , gatal panas berpeluh…
Sudah x ada ustaz.
Klu sy buat kerja rumah cuci ,terus mandi hilang seperti sediakala.
T.kasih atas doa ustaz dan menemukan product gel mandian dan scrub garam .
T.kasih kpd Allah yg memberi ilham..
Serta menyembuhkan.
T.kasih atas ilmu dan doa yg diberikan.
Sy nak oder lg 2 mandian dan 2 scrub.
Allhamdullillah ..
T.kasih ustaz

12 Mei 2020

Alhamdulilah selepas Hari ketiga tenaga batin sy dah kembali pulih seperti biasa

Assalamualaikum Ustaz, alhamdulilah sy dah guna 7 telaga raudahgel Mandian bidarasamurai perfume Dan bidara premium. 7 Hari, Hari pertama sy Mandi 7 raudah Dan gel Mandian, Hari kedua sehingga sekarang Dan Hari ketujuh sy Mandi 7 raudah 3 Hari berturut-turut. Alhamdulilah selepas Hari ketiga tenaga batin sy dah kembali pulih seperti biasa sampai skrg. Sy masih teruskan gel Mandian Dan 7 raudah setiap 7 hari sekali. Yg lain samurai Dan bidara sy teruskan shj.

11 Mei 2020

mlm td muntah pukul 10mlm

Salam ustaz, brg dh sampai of semalam.. sy Guna gel bidara 2 Kali mandi, sapu myak bidara..   mlm td muntah pukul  10mlm, 9 pg ,10pg .. 

10 Mei 2020

Syifa' dlm samurai wangian .. menepis seher

 Shukur izin Allah…pd ustad dan untuk sy sekeluarga juga.Allah bagi anugrah..dan sy dpt hidayah semuanya….Shukur sgt2….Anugrah Allah bagi pd ustad ye? Dgn usaha ustad doakan syifa’ dlm samurai wangian …iaitu menepis seher dan lain2nya….. Tahniah pd ustad…Sbb dpt menolong sapa2 yg terinanya dgn dengki kianat…hidup manusia kalau kita susah pun dia susah …klau senang pun manusia ini susah juga ye?….Allah huakbar👌👌👌😘😍

10 Mei 2020

Talipon ank sy pecah (yg disihir) kena hempas sbb bergaduh dgn bini indon (penyihir)

samurai-perfume-sihir-pemisah

Assalamualaikum….Tidak selama ni ank tk cara pun ank2nya….Nk bagitahu. Ustad…ank sekali sembur…baik dah dgn bini tua nya bini yg indon dah mintak cerai….Muka sy pun ank tk berapa nk pandang dan ckp apa tah lagi….Talipon ank sy pecah, ank sy hempas sbb bergaduh dgn bini indon….Sy(emak nya) titis air wangi semurai 7 kali dlm tong air besar dan ank lelaki sy bwk balik semburkan….Ank dah mula kemas rumah dgn isteri tuanya…..Minta cerai dah tu  Bini yg nombr 2 ada kt indon pkp tk bolih blik..

7 Mei 2020

Keluar ketul2 yg selama ni sy tunggu....

so far, sy guna samurai perfume.. ok sgt. mmg berkesan…sy gunakan waktu yg ustaz sarankan…cuma kalau terlalu sakit kt part2 tertentu, sy akn buat sapuan…tp tu la, kene spray byk sikit la kan… ada masa sy akn rasa demam…kenapa ya ustaz… sy dah guna dkt seminggu…sy pakai dlm tempoh sy period, alhamdulillah…period sy lancar dan sy nmpk perubahan period sy…..sy mmg ada pegi berubat utk buang saka yg dah lama ada dgn sy…keluar ketul2 yg selama ni sy tunggu….walaupun tak byk ketul2, tapi berhasil ustaz
…..ada masa sy rasa nk muntah jgk

5 Mei 2020

klu ustaz masih ingt sy slh seorg pesakit dan kluarga sy jgk berubt dgn produk ustaz lbh 100 hari... sy dan kluarga skrg alhamdulillah

Ya ustaz… brg dh smpai tdi…sy beli ya…
Ustaz…klu ustaz masih ingt sy slh seorg pesakit dan kluarga sy jgk berubt dgn produk ustaz lbh 100 hari… sy dan kluarga skrg alhamdulillah…dah sht dri sihir jiran sblh rumah…dan berkat doa ustaz…sy Allah kurniakan lg seorang ank lelaki…dan skrg berumur 1 tahun dan sy jgk tlh di beri rezeki dri Allah mbina sebuah rumah… benar kta2 ustaz.. Allah beri rezeki yg x disangka2… aamiin
Sy beli produk ustaz x selalu dah skrg ni…cuma utk top up top up sj… samurai ..habuk kayuscrub...msh ada dgm sy lg sbb pggunaan pon x kerap mcm dulu2… sy top up gel mandian dan mnyk shj utk kgunaan sharian…🙂

5 Mei 2020

Isteri saya kata alhamdulillah, produk2 tsb berkesan menurut dia dan, alhamdulillah, terasa beban berkurqngan.Cuma Ada pendarahanan Kadang2 tetapi bukan haid.

Assalamualaikum Ustaz,Isteri saya kata alhamdulillah, produk2 tsb berkesan menurut dia dan, alhamdulillah, terasa beban berkurqngan. Cuma skrg ada perkembangan. Ada pendarahanan Kadang2 tetapi bukan haid. Difahamkan ini mungkin darah istihadlah. Sebelum ini tak ada. Dengan perkembangan ini, ada, adakah perlu di ubah cara pengobatan? Mohon nasihat.

Jawapan saya: 

waalaikumussalam  okay kes mcmnni selalu berpunca dgn emosi dia…bila dah.mula okay…jin mula kacau emosi dia…jin cari jln utk buat dia marah dan sedihbila isteri layan …maka akan dtg masalah baru atau apa2 masalah yg lain jadi mmg tugas beri nafkah batin dgn berikan kata2 dan nasihat yg baik ni adalh tugas suami , ia sgt memcabar tapi suami boleh bg kata2 yg menyebabkan isteri cair mendengarnya….tuan boleh lakukan dgn niat ibadah  kerana inshaAllah hati isteri akan terubat …jgn berikan nasihat yg kasar atau menyindir mcm meghina dia….beri penghargaan ucapan terima kasih pun okay…dia akan tenang……tugas ni saya serah pd tuan ya….lps tu mandian teruskan mcm biasa….kalau berulang lagi nasihat lagi…tuan konsisten…inshaAllah dia akan sembuh

5 Mei 2020

Setelah habis 2 botol amalkn bidara drop...alhamdulillah keadaan anak saya semakin baik (masalah kemurungan)

Assalamualaikum ustaz. Moga diberi kesihatan yg baik & sentiasa dikurniakan rahmat dr Allah…

Setelah habis 2 botol amalkn bidara drop…alhamdulillah keadaan anak saya semakin baik. Saya tak pernah tanya secara terangan tentang apa dia rasa skg sbb tak nak dia kecil hati. Tp dari pemerhatian saya…dia dh bnyk brubah. Terima kasih ustaz kerana membantu saya….

4 Mei 2020

Cerita ni agak panjang sikit sebab akak ni beli semua produk Bidara Specialist

Salam ustaz.Jazakkallahu khairon.
Allah maha pengasih dan penyayang dan maha berkuasa Setelah 1 minggu menggunakan produk2 yg akak terima drp pihak ustaz, alhamdulilah… izinkan akak bercerita ttgvpengalaman akak…..Semoga bermanfaat utk pelanggan ustaz yg lain;

  1. Pada senja pertama akak bakar habuk bidara samurai… kedengaran bunyi pelesit di bahagian dapur kedai akak. Dibahagian belakang pula kedengaran bunyi yg akak sendiri tak kenal… begitu kuat bunyi nya…
  2. Akak terus bakar dan asapnya akak halakan dgn bantuan kipas… ke kawasan2 yg akak dengar bunyi .
  3. Akak juga meletakkan asap di bahagian hulu dekat garage kereta… tiba2 bulu roma akak naik … datu hujung kaki kenhujung rambut tegak berdiri sesuatu yg akak sendiri tak boleh control..
  4. juga akak asapkan dalam kedai, luar kedai, juga dalam rumah dan luar rumah dan juga kawasan sekeliling…Kawasan akak ni lebih kurang dlm 2 ekar lebuh sikit, jadi akak naik ke tingkat 2 rumah ke balkoni dan alhamdulilah … angin membawa asap ke merata kawasan…Akak buat setiap senja, kadanga2 sebelom subuh…

Pagi hari ke2 tak dengar apa2, hari ke 3 kedengaran bunyi pelesit tapi sudah bergerak agak jauh dari dapur… Hari semalam, hari ke 7, bunyi yg lagi satu … nun di hujung pagar belakang…

Pada fikiran akak… rasa lojik makhluk tak tak se sempurna manusia itu… sudah bergerak jauh… tak suka asap habuk bidara premium + samurai…

Pada malam ke 5, antara maghrib dan isyak, dan terus selepas isyak, ketika makan dan abang makan berbuka kedengaran bunyi motosikal ulang alik di atas jalan di bahagian hadapan kedai… agak lama… mungkin makhluk tu tak dapat masuk je kedai krn… akak terus membakar habuk bidara di dalam kedai…

Kedai akak sebenarnya mempunyai dapur di mana di situ lah akak memasak dan makan…bahagian rumah akak bersebelahan kedai hanya mempunyai bilik tidur dan bilik air shj sekali sekala ada juga yg datang menyewa bilik sbg homestay…

Dan setelah seminggu akak mandi menggunakan jel dan 7 telaga wangian … mlm tadi akak tidak perlu mengginakan lotion mahupun bedak cooling powder… terus tidur sleepas solat terawih… tak gatal2 … dan ruam pagi ni hampir 90% hilang…danvdegil tu pun sudah tidak nampak sangat ruamnya.

Akak dan abang hanya baru menggunakan drop 3 malam

Malam pertama minum dicampur dgn air kelapa…. sbb dah buka dan x sempat nak panaskan air kelapa minum terus…. buat pertama kali kami bergelak ketawa, in a long, long time .. terasa x stress sangat…..Alhamdulilah… allah memberkati usaha dan ikhtiar akak dgn keihklasan ustaz berkongsi ilmu utk memastikan sihir dan syirik serta makhluk allah yg tak sempurna itu dapat di kalahkan…

Yg sentiasa nak mencerai beraikan manusia

Allah… masya allah ustaz .. sesungguhnya inilah pengalaman akak seminggu ini menggunakan habuk bidara, 7 telaga wangian, drop dan perfume….

Insya allah akak akan terus menggunakan selama 100 hari sprt yg ustaz sarankan… Buat pertama kali setelah bertahun berusaha… Allah permudahkan….
Allah maha berkuasa…. Teruskan usaha ustaz yg diberkati allah … memerangi kesyirikan dan makhluk yg tak se sempurna manusia kejadiannya itu …
Terima kasih, hanya allah jua yg mampu

Terima kasih juga atas kecepatan menghantar barang…
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh…

3 Mei 2020

alhamdulillah kepala akk x gatal dah bila guna gel mandian ustaz. Klau tidak sblum ni kepala asyik gatal je dan rambut kerap gugur.

Satu lagi akk lupa nak britau alhamdulillah kepala akk x gatal dah bila guna gel mandian ustaz. Klau tidak sblum ni kepala asyik gatal je dan rambut kerap gugur. Pakai shampoo biasa x menjadi. Yg peliknya sblum ni akk rasa kepala ni mcm ada benda pns je bergerak2. Adakala rasa tiba2 seram kat kepala dan hilang. Kemudian dtg balik tapi sekali sekala dtg dan pergi.

3 Mei 2020

Malam tadi saya letak 7 raudah dalam diffuser. Bau dia saya suka sangat ustaz. Wangi sangat.

Ustaz, semalam masa saya tidur kejap lepas solat zohor, ada benda hempap saya dan cuba tarik saya. Berlawan jugak lah saya baru dia lepaskan. Malam tadi saya letak 7 raudah dalam diffuser. Bau dia saya suka sangat ustaz. Wangi sangat.

1 Mei 2020

Bertahun sakitnya g berubat takde kesan apa.saya sapu semlm pakai perfume samurai ni alhamdulillah kurang rasa sakit nya dia boleh gengam barang

Mak saya tangan kiri dia sakit belah kiri dah bertahun sakitnya g berubat takde kesan apa.saya sapu semlm pakai perfume samurai ni alhamdulillah kurang rasa sakit nya dia boleh gengam barang nak buat kerja tidak lama dah sakit nya

1 Mei 2020

alhamdulillah mmng terbukti berkesan syukur hari ni saya rasa makin beransur pulih takde rasa tak sedap badan

Salam tuan saya dah bagi review dah tentang prodak tuan alhamdulillah mmng terbukti berkesan syukur hari ni saya rasa makin beransur pulih takde rasa tak sedap badan..rasa tak sihat bila nak mulakan hari syukur sangt2 amin2

1 Mei 2020

Tadi mula2 suami saya mcm marah2, saya suruh dia pakai tadi nampak dia lebih tenng, tidak dia bila saya tegur dok marah2

Tuan saya cuba hidu tadi saya rasa pening tapi ada sedikit rasa pening sikit
Baik2 tuan..alhamdulillah saya rasa tenng tadi saya rasa serabut Alhamdulillah tuan..baru pakai tadi..syukur saya rasa sehat dah boleh buat keje nak solat boleh tidak saya rasa tak sedap badan je Tadi saya sapu sikit dekat dada alhamdulillah hilang rasa miang dlam dada ..Alhamdulillah saya rasa tenng lepas hidu dan pakai perfume ni (Samurai Perfume) saya rasa sehat mcm selalu

Tadi mula2 suami saya mcm marah2, saya suruh dia pakai tadi nampak dia lebih tenng tidak dia bila saya tegur dok marah2 saya syukur tuan saya harap ni lah ikhtiar saya untuk terus sembuh

1 Mei 2020

Saya cuci miss v dgn raja gel, ada keluar benang yg berikat di tengah2 benang itu

Assalamualaikum ustaz. Tadi pagi saya cuci miss v dgn raja gel, ada keluar benang yg berikat di tengah2 benang itu. Bukan benang dari baju saya atau pun suami dan anak2. Saya dah banyak kali mimpi pasal benang bentuk mcm ni. Ada satu mimpi tu benang yg mcm ini berjln mcm anak ular dan bertukar menjadi burung gagak bila saya kejar benang itu. Hari ini benang yg hampir sama keluar dari celah miss v. 

29 April 2020

Ada lembaga tak nampak muka duduk atas katil mcm menahan sakit.....

Assalamualaikum ustaz nak info jek….
Pesakit : Mlm tadi lepas setengah jam mandi (Raja Gel Bidara), perasaan nye mcm ada lembaga tak nampak muka duduk atas katil mcm menahan sakit…..
Pas tu mlm saya plak mimpi nampak perempuan pakai kain batik berkemban dua2 lengan nye ada cekak besi warna hitam mcm buat gerakan tarian, ada bangsal buruk kecil, rumput hijau kat atas pergunungan……muka perempuan tu cam sepupu saya .Subuh tadi mandi tak ada rasa ape plak…cume pening mungkin sbb tersadar lepas mimpi tu….tak tidur sampai pagi saya zikir surah Al-Ikhlas, mandi time suboh tadi then baru tertidur..

28 April 2020

Akak gosok telaga 7 wangian hilang Gatal2 hilang begitu shj..juga dah guna 7 telaga wangian dlm humidifier ..alhamdulilah bilik tidur terasa sejuk dan nyaman!

Salam ustaz. Akak nak inform bahawa akak dah terima semua barang. Akak nak cerita pengalaman akak…tapi terlebih dahulu akak nak minta maaf sbb tak sempat baca blog dan telegram ustaz..

Jadi sop yg ustaz online akak tak ikut
Sampai shj di rumah semalam akak terus bakar habuk kayu samurai dgn titisan 7 telaga wangian raudhah, asap dlm dan sekeliling kawasan kedai, dalam dan sekeliling kawasan rumah, juga asap yg di bawa angin ke kawasan tanah akak dr tingkat atas rumah… Kemudian sebelum tidur akak mandi dgn beberapa titisan 7 telaga wangian raudhah…

Hanya selepas ngaji pagi tadi baru akak masuk ke telegram group ustaz dan baca ttg sop serta testimoni mrk yg menggunakan produk2 bidara specialist…

Masya allah, allah maha besar, allah beri jalan keluar kpd permasalahan gatal kulit akak yg telah sekian lama akak mengalaminya ….hampir 5 tahun yg mana perubatan doktor pakar masih tidak dapat menghilangkannya… hanya menahannya drp teruk…dan hampir semua jenis makanan yg akak kena pantang, ayam, ikan, udang, sotong, kekacang, tepung,

Bersukur akak kpd illahi yg menemukan akak dgn produk ustaz ini … by chance… allah maha pemurah lagi penyayang, menolong akak menangani musuh yg tak dapat dilihat..

Terima kasih ustaz dgn ikhlas menolong akak menangani musuh yg tak dapat dilihat ini..

Juga sakit lutut akak pun tiba2 hilang begitu shj…

Terima kasih yg tak terhingga atas usah ustaz dlm memastikan produk2 yg asli dan tulin serta keikhlasan ustaz dlm menolong ramai meringankan dan menghilangkan permasaalahan… semoga ustaz dan keluarga ustaz diberkati allah sentiasa

Gatal2 hilang begitu shj… tinggal kesan ruam aje lagi… namun ada rasa mcm dia nak melawan… akak gosok telaga 7 wangian hilang…alhamdulilah . allah maha besar …. dan maha mengetahui…Lepas berbuka nak guna bidara drop pula,

akak juga dah guna 7 telaga wangian dlm humidifier ..alhamdulilah bilik tidur terasa sejuk dan nyaman dan “kosong” abang kata, tak serabut sangat…akak tak sempat nak kemas bilik tidur lagi tu… …

alhamdulilah…berkat usaha gigih akak mencari jalan keluar dan berkat keikhlasan ustaz…allah maha mendengar doa orang yg dianiaya…

21 April 2020

Asalnya masalah gatal, tetiba lepas mandi, rsa mcm beban berat yg akk pikul selama ni dh trlepas..ringan seluruh bdn!

Assallamualaikum ustaz..utk prtama kli akk guna semlm sblom mghrib..syukur allhamdulillah rsa perubahan yg tersangt ketara..rsa mcm beban berat yg akk pikul selama ni dh trlepas..ringan seluruh bdn..semasa solat pon dh rsa ringan..kalau tdk seblom ni rsa mcm pikul beban yg berat semasa nk sujud.. ada bnda yg menindih..bhgian belakang kepala dh kurang sngt gatal..trutama semasa nk tido mlm..semua nya dh berubah semkin baik..syukur sngt ustaz..insyaallah sya akn trus mengamal kn prdk ustaz ini..allhamdulillah ustaz..terus usahakn prdck yg baik ini

Sya sngt sngt sngt brsyukur diketemukn dgn prodck ustaz ini..amin..allhamdulillah

19 April 2020

Bau busuk kuar dari hidung, masa mandi (Gel Bidara Hijau) Sy pulak masa mandi terasa mcm bahang panas kuar dari belakang badan sy

Assalamualaikum Ustaz

Sy nak bagi feedback lepas kami gunakan gel mandi bidara.

Suami sy ckp masa mandi dia ckp dia bau busuk kuar dari hidung. Sy pun terasa bau busuk tu masa dia Mandi.
Sy pulak masa mandi terasa mcm bahang panas kuar dari belakang badan sy.

Sy kerap mimpi mcm berjaya keluar dari rumah yg terkunci….jumpa budak kecik yg sakit…mimpi semua orang tinggalkan sy…mimpi halaman rumah luas dan byk ikan2 masuk dlm rumah..

Terima kasih.

29 April 2020

Dl sy selalu lemah semangat ustaz.. Dgr org mati or ziarah org mati mesti sy rasa lain mcm.

Assalammualaikum wbkh terima kasih byk ustaz.. So far apa yg sy pakai alhamdulillah.. Especially yg scrub tu.. Kalau badan gatal sekali pakai jer baik dah.. Sy selalu letak gel tu dlm botol spray campur dgn air yasin.. Kdg sy spray muka sy.. Spray rmh.. Spray dlm keta n spray tpt tido.. Sbg psediaan apa².. Kita tak tau hati org.. Tak buat apa² pun org ada jer rasa tak puas hati..

Raja gel.. Alhamdulillah so far.. Dl sy selalu lemah semangat ustaz.. Dgr org mati or ziarah org mati mesti sy rasa lain mcm.. Bkn kehendak sy tp mcm semula jadi.. Bila sy tanya ustaz² mrk kata saka.. Sejak sy pakai tu alhamdulillah…

29 April 2020

Salam ustaz..alhamdulillah, semalam sye dah boleh tidur.. kple dah x pening..sye rse ringan badan n persekitaran..cume Hari Ni Saya mengantuk sgt n terlebih tidur.. terima kasih ye ustaz..

Salam ustaz..alhamdulillah, semalam sye dah boleh tidur.. kple dah x pening..sye rse ringan badan n persekitaran..cume Hari Ni Saya mengantuk sgt n terlebih tidur.. terima kasih ye ustaz..

29 April 2020

Suami da mula nak balik awal dari kerja...dia da selesa duk rumah.

Tapi tak apa ustaz saya teruskan jugak lawan. Tapi alhamdulillah..suami da mula nak balik awal dari kerja..dia da mula tak keluar walau dia tau saya ada di bilik.. Suami bila balik saya di bilik.ustaz..
Sekarang pun dia da selesa duk rumah..cuma dia masih tak suka bau samurai tu..  Saya mandi telaga raudah cam biasa yer ustaz..kadang saya sapu jugak raudah di tempat sakit.hilang….Yang saya rasa ni semua tindak balas ke ustaz..sakit2..suka sendawa Alhamdulillah ustaz…bidara premium.tu bagus..sakit jer saya sapu selawat esok hilang sakit ustaz… Saya nak order lagi bidara premium.tu…da nak habis.. Bila pakai segar sedap…sakit pinggang tak boleh jalan ..lepas sapu alhamdulillah hilang sakit ustaz…  Saya da letak dlm botol spray air..spray kan..jugak letak dalam air humidifier ustaz..

30 April 2020

sendawa x henti smpi da hbis mandi...berterusan..knapa jdi mcm tu ye?Sendawa x bhnti da mlbihi 15minit

Pesakit : assalamualaikum ustaz…alahamdulillah sy da guna sabun gel bidara tu.. masa mndi tu sendawa x henti smpi da hbis mandi…berterusan..n merah2 panas timbul kt dada sy bawa dagu…knapa jdi mcm tu ye?Sendawa x bhnti da mlbihi 15minit

Saya : wasalamalaik ini proses biasa selagi sendawa tak habis…selagi tu bemda tu masih ada tak pe teruskan shj dulu

30 April 2020

Waktu sy buka botol nie (Scrub Lemon) terus muntah... Waktu sy sapu pd badan suami pun sama sy muntah

Salam, ustaz… Waktu sy buka botol nie terus muntah… Waktu sy sapu pd badan suami pun sama sy muntah… Suami pulak dia rasa badan gatal2 okay bagus dah tu itu belum guna lagi…semoga diberikan kesembuhan inshaAllah

gel-bidara
Senarai Produk

Gel Bidara Atasi Sihir

Jangan Guna Gel Bidara Sebelum Anda Tahu 3 Bahan Penting ini Apa Yang Perlu Anda Tahu?  Video menjelaskan bagaimana proses pemulihan dilakukan Tempoh Penggunaan Produk

Read More »
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Akses lebih cepat dan mudah melalui aplikasi BidaraSpecialist

DAPATKAN
×
Enable Notifications    OK No thanks