KETERANGAN PRODUK

Tanpa Ke Pusat Rawatan Darussyifa?

Takut Ke Pusat Rawatan Darussyifa Sebab Covid 19

 Covid 19.: Pesakit kini boleh lakukan sendiri di rumah

pusat rawatan darussyifa

SOALAN :

Gangguan di rumah orang tua

Assalamualaikum ustaz.

Saya seorang ibu yang dalam tempoh berpantang. Baru-baru ini, ibu bapa saya yang tinggal di kampung kerap terganggu oleh pelbagai jenis penyakit seperti gatal-gatal yang tiba-tiba muncul, sakit kaki, sakit kepala dan sebagainya.

Ibu bapa saya telah berubat di klinik dan turut berjumpa pengamal perubatan islam. Kesihatan mereka turun naik.

Najis muncul di rumah

Bagaimanapun sejak akhir ini, rumah kami didatangi najis-najis yang tiba-tiba muncul di dalam bilik air rumah di waktu pagi. Tapi najis tersebut tidak berbau, seperti najis lama.

Gatal-gatal bila di kampung

Saya juga tiba-tiba terkena gatal-gatal yang sangat teruk bila saya balik berpantang ke rumah ibu bapa saya sejak september ini.

Setelah berhubung dengan pengamal perubatan islam sebelum ini, perkara-perkara yang berlaku di rumah kami ini dikatakan santau, dari benda yg dibuang oleh pengamalnya.

Boleh guna produk sahaja?

Soalan saya, bolehkah kami gunakan produk dari bidara specialist sahaja untuk mengubati dan menghindari (pagar) rumah dan diri kami dari santau, tanpa perlu pergi berjumpa terus di pusat rawatan darussyifa?

Hal ini kerana untuk menghindari berjumpa public atas kes covid 19 yang semakin menular kembali. Terima kasih didahulukan ya ustaz.

JAWAPAN :

Rumah terkena sihir

Waalaikumussalam.

Terdapat sihir yang dihantar ke rumah ibubapa puan di kampung. Menemui najis di kaw rumah secara tiba-tiba adalah satu tanda sihir itu dihantar. Kesannya keluar masalah gatal-gatal tanpa sebab. Kesihatan juga tidak dapat dikenalpasti dengan jelas.

Gatal : Bersihkan Gangguan Jin di Rumah

bukhoor premium

Puan juga alami masalah yang sama iaitu gatal-gatal bila berada di rumah orang tua di kampung. Ertinya rumah tersebut mengalami masalah gangguan jin. Salah satu tanda bila gatal-gatal tersebut ada kaitan dengan gangguan ialah, bila gatal berlaku waktu senja dan tengah malam. Dalam rumah emosi pun akan sentiasa panas ada sahaja yang tidak kena.

Masalah Gatal Gunakan Raja Gel & Scrub Lemon

Untuk kes puan, boleh gunakan produk Bidara Specialist tanpa ke Pusat Rawatan. Saya akan bantu setelah puan berikan feeback guna produk.

gel bidara raja
scrub lemon

Walahhu A’lam

Sekian, salam hormat dari saya

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
Founder Bidara Specialist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Akses lebih cepat dan mudah melalui aplikasi BidaraSpecialist

DAPATKAN
×
Enable Notifications    OK No thanks