Anak Kemurungan dan Gangguan Jin Tapi Tak Nak Berubat?

Kemurungan dan Gangguan Jin

Sering Berlaku Di Kalangan Remaja

Kemurungan merupakan gejala yang menyebabkan seseorang berada dalam keadaan tidak normal. Pada pengalaman saya, ia banyak dipengaruhi oleh faktor emosi yang tidak mampu dikawal oleh pesakit.

Emosi dirinya banyak dikuasai oleh “suara ghaib” yang sentiasa membisikkan perkara-perkara yang negatif.

Dia sering beranggapan bahawa dirinya sudah tidak berguna lagi, tiada nilai, tiada harga diri. Bisikan itu datang bertalu-talu setiap hari, terutamanya bila menjelang senja. Ia akan rasa terpinggir meskipun orang tidak meminggirkannya

Bila tengah malam, ia mengalami gejala tidak boleh tidur malam. Bila nak tidur, akan ada sesuatu yang ganggu fikirannya, meskipun pada perkara yang belum terjadi.

Tak Nak Berubat

Kemurungan dan gangguan jin ini akan menyebabkan seseorang tidak mahu jalani rawatan. Mereka anggap mereka tiada masalah. Walhal mereka mengalami masalah mental dan jiwa.

Tanda yang paling jelas ialah jantungnya kerap berdebar-debar tanpa sebab. Berdebar-debar pula bukan pada semua waktu, tetapi terikat pada 3 waktu.

Orang yang mengalami masalah jantung biasa, tidak akan terikat dengan 3 waktu ini.

Waktu Kemurungan & Gangguan Jin

waktu gangguan jin

3 waktu ini akan menyebabkan pesakit berada di dalam keadaan tidak keruan jika nak dibanding dengan waktu-waktu yang lain. 3 waktu ini adalah waktu paling kritikal bagi pesakit kemurungan dan gangguan jin.

Pesakit Kemurungan

Kaedah Rawatan Kemurungan Akibat Gangguan Jin

Kategori pesakit dibahagikan kepada 2 keadaan

arrow

1) Pesakit Yang "Tak" Mahu Berubat

Bagi pesakit yang tak mahu berubat, maka cara yang paling mudah adalah titiskan Bidara Drop n Drink ini secara senyap-senyap pada  makanan atau minuman pesakit 

Bidara Drop n Drink

Cara guna produk dalam bentuk video dan testimonial terbaru ada di Shopee & Lazada. Hanya klik butang di bawah

(Untuk warga Singapore sahaja)

Siapa Saya?

Zulhilmei Full

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Penulis Buku Fakta Saintifik Surah Yasin Founder Bidara Specialist Senggarang, Batu Pahat, Johor

Biodata Penuh saya klik di sini

Biasanya pesakit akan rasa mengantuk, muntah atau keluar segala yang kotor melalui najis. 7 titis bagi 500 ml air mineral adalah yang paling efektif

Kisah Benar Pesakit Saya

 

arrow blue 1

ade perbezaan marah2 dan tido lewat mlm dah kurang drp sbelum ini. - Umur anak 23 tahun

Assalm..ustz.alhamduliah.sya dah titiskn bidara drop pd anak smasa tido.ade perbezaan marah2 dan tido lewat mlm dah kurang drp sbelum ini.cuma anaknya mengantuk blebihan d waktu pagi.sya nak pendapat ustz ubat yg mana perlu sya gunakn.
Sya nak order.

darah haid saya keluar berketul2 mcm daging & kulit

Salam ustaz, apa khabar? Slps minum bidara drop darah haid saya keluar berketul2 mcm daging & kulit. Mula2 saya sakit satu badan selama 3hari, terutama di perut & pinggang. Skrng Alhamdullilah rasa kurang sikit sakitnya.

Jiwa saya tenang. Semangat rajin saya tu macam kembali tiba-tiba..

Assalamualaikum ustaz…..terima kasih membantu saya…alhamdulillah batuk dan keluaran air liur dah kembali normal,,,,hanya allah yg tahu betapa stress berkeadaan berbulan bulan …saya menitiskan bidara drop dlm mulut dan tahan seketika…mmg gatal tekak dan hasilnya amat berkesan….kini surah at takwir menjadi amalan dan alquran menjadi kawan saya…terima kasih ustaz….

Kerap Buang Air Besar & Kecil Lepas Minum Bidara Drop n Drink

Pesakit : Assalam ustz. Kak nk bg respon slps guna produk. Slps kak buat tmpahn produk mlmnya kak bmimpi bayi yg dh x dpt air susu lgi kr dh xde. So bg air kosong sj. 

Bila produk spai esknya kak mnum bidara drop & mandi rj gel tpi x ikut waktu tu sb nk k KL. Dlm pjlann k KL mmg haru skit sb stgh jam je dh nk buang air kcil. 

Cuba singgah d masjid suami pula tlps simpang. Bhenti d stesen minyk ramai org bratur. Bhenti d tol tdas ada org buat kj pbaikn. Spai kl beb kali juga k tdas buang air bsar. Hri rabu 29 hb bru kak mandi ikut waktu 2x tu & mnum 2x juga hingga hr ni. 

Keadaan ok tpi krap buang air kcil. Yg lain ada rasa skit2 bisa gatal2 tpi skali2 sj. ….Yg suka sgt tu gangguan ktika solat sgt kurang lbih selesa wpun skit2 gangu tu ada tpi bleh tahan wudhu spai slesai smua……

Alhamdulilah sgt ustz…..Satu lgi nk bg tau mlm ptama minum/mandi tu kak mimpi ada haid tpi kak dh menopaus. Usia dh 57 thn. Kak fikir positif in Syaa Allah ptanda baik…..Hri ni krap k tdas buang air kcil…itu sj….Mhon maaf ustz jika apa yg kak tulis ni kurang adab skit….

Tbhn info : smasa d kl tu beb kali rasa sakit prut tu yg g tdas beb kali…. Sesak juga rasanya masa d KL tu tpi kak bca zikir2. Tqvm ustz… Smlam & hri ni kak x g mana2 ada drmah sj.

Saya : okay kak bagus tu kalau nak kencing..sbb dia akan keluar melalui najis dan peluh…kena teruskan sentiasa lain kali jgn minum bila nak travel , bahaya juga tu takut apa2 berlaku masa travel…

nampaknya rezeki akak okay… saya sarankan guna item yg sama…dan bidara drop tu ambil dalm 2-3 botol…..tak mesti beli sekali gus Saya : tapi jagn putus dalam masa 100 hari utk akhirnya saya doakan akak diberikan jln keluar dan diberi rezeki tanpa disangka2

Pesakit : Alhamdulilah. Tqvm ustz ats respon. In Syaa Allah mmg dh berazam ni nk guna produk ni bterusn. Nk buat order lgi ni. Cara guna sgt mudah & praktikal. Smoga Allah mrahmati ustz & team ustz. Utk maklumn ustz kak ni pesara gru. Bsara dis 2016. Tqvm

Baca Blog Bidara Specialist, Tetiba Mata Kabur, rasa pening)

Pesakit ‬: Ustaz…
ada something happen kt sya tdi…
msa sya sedang bca… scroll… testimoni2 ustaz…
badan sya jdi gatal2, tiba2 mata jadi kabur, rasa pening… takut tengok muka sya kt cermin… 

nmpk seakan mata sya sgt tajam…
nape yaaa ustaz..? bila sya ngaji…. cm susah nk sebut… jadi xbetul sebutan… cm kena ulang… ulang… byk kali..
 🤔🤔lgi stu ustaz..bila sya tengok stu2 produk ustaz ni.. stu badan sya…meremang bulu roma…masa sya kt office tdi… takde plak sya rasa cmtu…
 
Saya : ok bagus dah kalau mcm tu  kes mcm ni byk berlaku pd pesakit saya…. jin tu dah mula seram…

sepuluh thun rasa semua. tapi ....

Slm ustrd semua ok. sya pon dah ok alhamdulilh. sepuluh thun rasa semua. tapi sekrang semua nya sembuh dgn izin Allah.bagus produk ni ustrd . segala usaha dan tunjuk ajar dan amalan yg ustrd bgi .

saya sembuh. dh tak ada apa2 dah bayang pon dh tk ada. sya doakan ramai lgi akan sembuh bila gunakn produk ni ustrd.Tuhan mengizin kn apa yg ustrd usaha kn ni. 

Alhamdulilah. budak tu pon dah ok jugk. terima kasih. maaf ganggu lgi

Darah Gemuruh, Jantung Berdebar-debar

assalammualaikum ustaz….
 
saya nak bg tau….sejak saya mimpi kan sahabat nabi bernama UBAI B KAAB….& nmpk org berjubah putih dlm mimpi….sakit misteri saya dh makin kurang ustaz…darah gemuruh, jantung berdebar2 saya dh makin kurang….

saya juga amalkan zikir2 n ayat2 yg ustaz bg dulu….semakin hari semakin lapang dada saya….di tempat kerja pun saya rasa semakin lapang….x seperti sebelum ni ustaz…fikiran saya serabut,,,jiwa saya kacau…dada saya berdegup kencang…,

tdo kerap mimpi buruk….semangat saya lemah….kdg2 org2 tempat kerja saya pernah jgk kerap terdengar mereka cerita nmpk saya seperti LEMAH…org yg LEMAH SEMANGAT….alhamdulillah skrg beransur pulih,,,,setelah sekian lama saya menderita….t,kasih ustaz….

Mulut Bengkak Bernanah, Tekak Seperti Terkunci Tak Boleh Makan

slm ustd semlm saya blik kg kjb. lngsung tgok adek. sya tgok alhamdulilh dh byk perubahn dia pon dh blh ckp mcm biasa dah bengkk mulut dh byk kurang. 

semlm sya tgok kkk ipar yg hendkkn umh tu dtng terserempk jumpa sya dgn suami ada dgn adik .nmpk sgt muka terkejut. lepas tgok adik siap tya lgi kau berubat kat mna lgi.dia kta dh nmpk baik sikit. adek tk lyn je.

lps orang kg ni sorang tiba2 dtng peluk cium adek bgai mula dtng sampai pintu get je. hari semlm masuk umh terus. berturut 3 hari dh.haihh tk thulh.

Suami Dah Tak Marah Tak Jadi Cerai

 
Assalamualaikum ustaz…Alhamdulillah kaki suami sy dah nampak berkurangan..terima kasih ustaz👍🏻🏻🏻☺ Terima kasih ustaz☺seronok suami tgk kaki yg gatal tu dah nampak berkurangan product ustaz👍🏻👍🏻👍🏻 Terima kasih ustaz☺☺☺sy & suami dah minum air bidara (Bidara Drop & Drink)  alhamdulillah kes penceraian suami dah tarik balik syukur alhamdulillah terima kasih ustaz d atas doa ustaz & BG sy ilmu selamatkan masjid sy…..‬ Semua produk ustaz sy & suami minum juga..alhamdulillah suami pun skrg dah tenang x MCM dulu-2 selalu marahkan sy😔skrg benar-2 nampak perubahan yg ketara😍Terima kasih ustaz ☺
arrow

Cara guna produk dalam bentuk video dan testimonial terbaru ada di Shopee & Lazada. Hanya klik butang di bawah

(Untuk warga Singapore sahaja)

2) Pesakit Yang "Nak" Berubat

Bagi pesakit yang nak berubat, anda perlu gunakan 3 item berikut :

PRODUK PERTAMA

arrow
Gel Bidara Feminine

Cara guna produk dalam bentuk video dan testimonial terbaru ada di Shopee & Lazada. Hanya klik butang di bawah

(Untuk warga Singapore sahaja)

PRODUK KEDUA

arrow
7 Telaga Raudhah

Cara guna produk dalam bentuk video dan testimonial terbaru ada di Shopee & Lazada. Hanya klik butang di bawah

(Untuk warga Singapore sahaja)

PRODUK KETIGA

arrow
Minyak Angin

Cara guna produk dalam bentuk video dan testimonial terbaru ada di Shopee & Lazada. Hanya klik butang di bawah

(Untuk warga Singapore sahaja)

Ini kisah benar yang saya copy paste melalui perbualan whatsapp dengan pesakit saya. Mungkin ada persamaan dengan anda?

arrow

30 Oktober 2020

Testimoni mmg dpt tenang & damaikn hati...

Assalam ustz. Utrujah perfume sy dh guna Alhamdulillah mmg dpt tenang & damaikn hati…sblum solat sy spray kat dada & solat tenang xde gguan…tq

Pesakit ini Guna Produk :

26 September 2020

ganguan kat tubuh badan sy...tk ada...sya rasa nyaman tido pun lena..

Smalam ibu sya melihat lagi mereke menggagu..sampai dia bawa kayu hendak pukul kan mereka..ibu pasang semua lampu sbab mencari mereka brsembuyi..ibu sya cakap kamu tk nampak? Ibu nampak mereka..lepas tu cepat2 sya baca ayat kursi slawat atas nabi..sya pakai semurai bawa pusat dan bawa tapak kaki…lepas tu..ibu sya cakap mereka dah hilang..tadi mereka bnyak ibu sya cakap..sampai mcm tu skali ya ustaz ya…klu cakap dgn orng confirm orng tk pecaya…sebab tu lah..sya cakap semurai tu kuat…bnyak kali dah brubat tapi tk sembuh…termasuk ibu sya istri..puas dah brubat..tpi benda tu masih menggu..kami solat lima waktu…ibu mengaji…besedakah..sya sendiri ada buat amalan yg ustaz bagi tu…subuh dan asar…tapi alhamdulilah…smalam sy guna semurai..ganguan kat tubuh badan sy…tk ada…sya rasa nyaman tido pun lena..shingga subuh tadi sya bangun…badan sy nyaman.. jiwa pn rasa nyaman…sya rasa lah ustaz..rumah ni ada ganguan..okey lah ustaz..trimakaseh..assalamualaikom

Pesakit ini Guna Produk :

22 September 2020

Testimoni dpt solat wajib dan solat sunat kembali...

Assalamualaikum. Ustaz
Allhamdullillah dgn asbab penggunaan product bidara ini.
Sy merasa beransur ringan tekanan kerja dan perasaan .
Sy syukur kaki sy yang selalu tergeliat ..kerat jatuh.dulu beransur gagah ,kurang tergeliat seperti ada pertolongan Allah.
Sy byk keluar angin..lg ..setiap kali mandi..
Allhamdullillah syukur .
Dan sy berhasrat utk beli lg .
💎 yg saya suka sekali sy dpt solat wajib dan solat sunat kembali…walaupon tak power..sperti org 20an.
Tp hati sy dgn Allah shj yg thu.
I’m happy ustaz 🤲🏻🤲🏻

Pesakit ini Guna Produk :

18 September 2020

Kerap mimpi.. Mcm2 mimpi.. Tp tak berulang.. Memang padu pergi dia

Kat group yg Tanya soalan bab mimpi yg berlainan… Tp memang betul utz.. Kerap mimpi.. Mcm2 mimpi.. Tp tak berulang.. Memang padu pergi dia gel ni… Sy memang tiap bulan rawat badan sy sbb kene sihir. Santau.. Makan an.. Atas bawak kanan kiri semua sy kene..
Da pakai setengah bulan.. Badan mcm menggelegak…Sy pakai mandi pagi.. Tengah hari jam 12..dan petang jam7mlmTp kalau badan rasa bedenyut.. Dada bedenyut/be debar.. Dan panas tak kira masa sy mandi.. Kadang sehari dlm 5x mandi..Terbaik utz..

Pesakit ini Guna Produk :

15 September 2020

Testimoni mak kat kg dah bertambah sihat, dah boleh g kebun

Assalammualaikum ustz.
Alhamdulillah, mak kat kg dah bertambah sihat, dah boleh g kebun, dan lakukan aktiviti yg disukainya. Mak masih lagi guna produk Gel B, Bidara drop drink dn utrujah P. Mak suka dgn baunya. Terimakasih ust dn team bnyk membantu pesakit spt. Kami ni.

Jadi, Ada apa² nasihat utk kami yg dah semakin pulih ni ustz. Terima kasih sekali ust.

Pesakit ini Guna Produk :

13 September 2020

Org X caye akk dh umur 50 thn skrg.mcm akhir 30 an kata mereka.

Sampai rezki masuk selalu ye.Alhandulillah
Kak walaupun sedikit sedeqah setiap hri ln shaa Allah
Org X caye akk dh umur 50 thn skrg.mcm akhir 30 an.kata meka.dulu umur 30 an org kata umur 50 an.knk 2 panggil tok dn muka hitam budak kata mcm hantu.sedih sgt

Pesakit ini Guna Produk :

9 September 2020

saya kerap bermimpi seorang kwn saya yg paling saya benci

assalammualaikum ustaz..
saya menghidu haruman utrujah hanya jika saya rasa nak hidu sahaja.. saya perasan, baru2 ini saya kerap bermimpi seorang kwn saya yg paling saya benci (sbb menikam saya dr belakang) hadir di dalam mimpi saya itu.. kenapa ye ustaz? walhal saya sudah tidak ambil peduli langsung akan dia selama ini..

Pesakit ini Guna Produk :

9 September 2020

stkt ni Kak selesa ngan minyak angin bidara premium.utrajah utk kesegaran dn emosi

Alhamdulillah stkt ni Kak selesa ngan minyak angin bidara premium.utrajah utk kesegaran dn emosi.ln shaa Allah.bakhoor kdg2 buat ye.dn samurai perfume Di jantung dn mandian bidara.
Ya.doa2 Alquran yg disarankan oleh ustaz Kak amalkan
Dan doa2 Alquran yg lain gak Alhamdulillah
Aamiin
In shaa Allah minggu depan Kak nk ode mandian telaga raudhah ye

Pesakit ini Guna Produk :

6 September 2020

wangi sgt .. bila saya zikir dgn zikir ibrahimiah terasa tenang jea ..

Assalamualaikum ustaz .. saya dah guna perfume utrujah ..wangi sgt .. bila saya zikir dgn zikir ibrahimiah terasa tenang jea .. biasa saya pkai slps solat subuh ..wangi nya sampai ke petang .. alhamdulillah .. terima kasih ustaz .. ustaz ..

Pesakit ini Guna Produk :

31 Ogos 2020

ketika sedang oud habuk kayu hampir jam 12 tengah malam, .... tiba2 asap oud hilang krn bara menyala ... Bukan sekali, bukan 2 kali tapi 3 kali...

Assalamualaikum Ustaz & team
Alhamdulilah, setelah 2 bulan meneruskan usaha menangani sihir … alhamdulilah masya allah dan dgn izin allah banyak perubahan dan kesembuhan telah dialami.
Namun, ye… masih ada yg degil…akak nak cerita bagaimana ketika sedang oud habuk kayu hampir jam 12 tengah malam, …. tiba2 asap oud hilang krn bara menyala …
Bukan sekali, bukan 2 kali tapi 3 kali…
Kali pertama asap bertukar menjadi api akak tiup dan bersalawat dan sekali lagi asap bertukar menjadi api… akak tiup sambil berselawat dan membaca ayat kursi…
Tak lama lepas tu … x sampai 5 minit… sekali lagi asap bertukar jadi api menyala… akak tiup sambil berselawat … kaki akak tersangkut tangga dan akak tersungkur jatuh … nasib bsik tak tersembam kat arang..
Ye. Insya allah akak nak order habuk kayu lagi esok…. terima kasih. Alhamdulilah… allah telah menunjukkan kpd akak cara ikhtiar utk sembuh …
Walaupun masih makan ubat doktor, namun tak gatal dah…dulu … maka ubat specialist pun x jalan…
Berkat doa ustaz dan team akhirnya masalah akak dapat tangani …
Terima kasih sekali lagi… semoga keluarga ustaz dan team diberkati Allah.

Pesakit ini Guna Produk :

30 Ogos 2020

datang period cepat x lewat mcm selalu dan haid keluar x sakit

Sy dah tak rasa pening bila menghidu utrujah dan tidak lagi rasa panas di belakang badan bila mengamalkan selawat ibrahimiyah. Suami ada terhidu bau hangit di rumah beberapa kali. Tapi sy tak bau. Sy anggap mungkin sbb suami yg bakar gaharu di rumah, jd dia je yg boleh hidu?

Alhamdulillah keadaan rumah semakin ok. Cuma sy masih rasa meremang2 sesekali pada waktu2 tertentu atau bila sy selawat.

Pesakit ini Guna Produk :

30 Ogos 2020

datang period cepat x lewat mcm selalu dan haid keluar x sakit

Assalamualaikum.. Sampai dah barang.. Tima, kasih
Sembur kat umah.. Mssa sbelum maghrib..
Semasa sembur tadi.. Kuat sungguh sendawa keluar angin.. Sambil2 sembur baca, selawat ibrahimiah.. Kat tingkat atas.. Kuat sangat sendawa.. X, tahu kenapa.. Lenguh kedua2 belah tangan. Terutama kat bilik kosong…

Pesakit ini Guna Produk :

30 Ogos 2020

dan hairannya, saya juga selalu terngiang bunyi anak kucing ustaz. bila dalam rumah tu. kadang dalam bilik, kdg bathroom, di mana2 yg kucing tu tiada pun kat situ

saya terima bukhoor 4 hari lepas. saya terus asapkan rumah hari tu walaupun azan maghrib dah berkumandang. malam esoknya, rupanya adik saya yg tidur di bilik lain baru mengadu pada saya tadi yg 3 malam lepas dia terdengar bunyi kucing mengiyau nyaring makin lama makin dekat dengan biliknya. bunyi macam anak kucing yg nakkan perhatian tuan. (saya mmg ada bela dua anak kucing di rumah skrg) tapi kucing2 tu sy letak di tingkat bawah.
dan hairannya, saya juga selalu terngiang bunyi anak kucing ustaz. bila dalam rumah tu. kadang dalam bilik, kdg bathroom, di mana2 yg kucing tu tiada pun kat situ
tapi alhamdulillah saya puas hati sudah mulai boleh asapkan semula rumah tanpa perlu berjimat tak masuk akal macam minggu lepas. saya beli dua bekas bukhoor sekaligus. just in case supaya tak terputus bekalan lagi
lastly, malam tadi saya ‘paksa’ diri dan hati untuk drop kan bidara drop and drink 7 titik dalam minuman saya sebelum tidur. saya minum hampir 2/3 botol minuman tersebut.
pagi ni hati saya rasa amat tenang dan nyaman especially selesai solat subuh walaupun saya masih lewatkan lagi hingga waktu solat hampir habis
saya sayu sebak berdoa (but more to berterima kasih tak henti pada Allah) dalam doa saya. saya decide bawa drop drink bidara ke tempat kerja harini.
perfume pen wangi tu saya terusan pakai setiap kali esp malam sebelum tidur. anak2 senang sgt dengan baunya.

Pesakit ini Guna Produk :

21 Ogos 2020

datang period cepat x lewat mcm selalu dan haid keluar x sakit

Ustaz saya ada beli bidara drink drop dgn utrujah perfume testimoni dri saya bidara drink drop tu lpas minum saya dn anak2 demam tp x truk 3 ari lpas utrujah perfume sampai lg effect rasa demam trus kebah dan badan saya rasa ringan trus saya datang period cepat x lewat mcm selalu dan haid keluar x sakit,x nmpak kelibat kt rumah dgn klinik sebab sye keja di klinik rumah kuarters

Pesakit ini Guna Produk :

16 Ogos 2020

sememangnya brmutu & brkualiti tinggi dgn hrga mmpu milik

Ok..Alhamdulillah..trima ksih..di ats semua pncerahan ustaz..syukur jga kpd Allah.. krn sya adalah slh seorg yg trpilih utk mncuba produk ustaz..
trus trang sya ktakan..walau dri 2006 sya cuba stu dmi stu produk ustaz..tp kbrksanan optimun..tdk bgitu drsai..mgkin tiada pnduan yg btul cra mnggunakan..telegrram yg dhntar..tdk prnh dbca..
kini trbukti..produk ustaz sememangnya brmutu & brkualiti tinggi dgn hrha mmpu milik..walau kdg2 trasa mhl..tp bla dh cuba..bnyk aura2 positif dirasai..duit bkn sgalanya..yg pnting nikmat ksihatan…
trima ksih ats usaha murni ustaz & team ..sya doakn semoga prjlnan ustaz sntiasa dormdhkn.. dirahmati..& jgn lupa sntiasa doakn utk kesihatan kmi..🤗🤗

Pesakit ini Guna Produk :

16 Ogos 2020

Xtahu nak beritahu mcm mane.. y Saya boleh beritahu alhamdulillah

Salam ustaz
Alhamdulillah..terima kasih banyak tolong sye..Xtahu nak beritahu mcm mane.. y Saya boleh beritahu alhamdulillah..Terima kasih ustaz jual produk Ni.. moge bisnes ustaz maju Jaya dan bkekalan sampai bile2..

Pesakit ini Guna Produk :

14 Ogos 2020

saya lebih tenang dan bersemangat, fokus dlm solat dan mengaji quran

Ni kali ke 2 repeat beli Quranic release tension ni,
Asbab guna uthrujah ni saya lebih tenang dan bersemangat, fokus dlm sembahyang dan mengaji quran,
Cuma muka dan badan gatal gatal semacam ja

Pesakit ini Guna Produk :

9 Ogos 2020

makin byk saya nampak depan mata lately tapi benda 2 tu dati jauh perhati jek lah

Assalamualaikum
Ustaz nak info jek, sebenar nye masa terima pakej ustaz yg baru ni, baru pegang gel mandian bidara yg hijau tu jek badan dah mengeletar
Hari sabtu mlm masa makan kat dapur, saya terpandang, mcm ada 2 lembaga hitam baru lompat masuk dapur..saya guna bukhor premium asapkan rumah, 7 telaga roudah guna di aioniser, & sapu pada dada perpume samurai…& Gel bidara tu pun saya letak di kepala tpt tidur saya alhamdulillah….
Mlm tadi pun rasa tak sedap perut. Hati tergerak sapu gel hijau mandian bidara tu kat perut… alhamdulillah asyik kentut jek dari mlm sampai ke pagi….
Pukul 3 pagi tadi nak gi Toilet nampak ada makhluk depan pintu bilik saya, saya kata jgn menyibuk..saya tutup pintu, masuk Toilet & sambung tidur balik….saya tak padti saya buat bekam ke atau manfi gel hijau tu…tapi for sure, makin byk saya nampak depan mata lately tapi benda 2 tu dati jauh perhati jek lah

wasalamalaik…okay tak pe…dia..mmg kacau…tapi situasi kita yg control dah bukan mereka…kalau mcm tu kekalkan amalan selawat dan teruskan mandian mcm biasa

cuma gel hijau tu kesan dia akan bongkar…tak pelah dia mula keluar satu2

Pesakit ini Guna Produk :

9 Ogos 2020

memang teruk saya marah anak anak

Assalamualaikum ustaz.utrujah dah sampai.kalau takde utrujah memang teruk saya marah anak anak

Pesakit ini Guna Produk :

8 Ogos 2020

saya bgi minum pda penagih dadah mlm tdi dia gelisah x senang duduk sampi dia munth muntah

semlm saya titis kn dlm air mineral 1.5 ml .saya bgi minum pda penagih dadah mlm tdi dia gelisah x senang duduk sampi dia munth muntah pagi ni badannye lemah sgt.

Pesakit ini Guna Produk :

6 Ogos 2020

saya seperti menjadi org baru yg lebih tenang dan relax..

Assalammualaikum ustaz.. alhamdulillah… semenjak saya guna gel feminin bidara + wangian Utrujah, sikap amarah yg selama ini agak sukar saya kawal, kini sudah lega.. saya seperti menjadi org baru yg lebih tenang dan relax.. selalunya jika terjadi pergaduhan antara saya dan suami, saya akan cpt melenting.. tp semenjak amalkan utrujah, sikap panas baran saya cpt terkawal..

terima kasih ustaz di atas pengenalan wangian tersebut

Pesakit ini Guna Produk :

6 Ogos 2020

anak2 sya kurang panas baran lg dengn saya

As salamm, sya guna ini untuk, mgubati ank sya, . Dia suka mmbebel, Alhamdulillahhh,, kurang dan tidak bingit lg telinga sya dengan bebelan dan dia pun kurang dah membebel,,

Lepas tu sya guna perfume utrujah utk ubati anak yg suka marah2 ALHAMDULILLAHH, anak2 sya kurang panas baran lg dengn saya,,

Pesakit ini Guna Produk :

5 Ogos 2020

Pkai ni smbil amal selawat ibrahim rasa tenang sgt ustaz.

Ye ustaz. Sy dh pkai dh aritu botol pertama. Ni botol kedua. Pkai ni smbil amal selawat ibrahim rasa tenang sgt ustaz.

selawat ibrahimiah

Pesakit ini Guna Produk :

3 Ogos 2020

Sy tidak lagi nampak makhluk2 yg ada kat ruang tamu rumah saya setiap kali nak tidur malam.

Salam ustaz, sy adalah pengguna produk ustaz & dah 2 kali repeat order sbb sy rasa produk ni sungguh berkesan.
Sy pakai bidara gel hijau pada hari pertama Ramadan aritu. Pada minggu yg sama sy mimpi ada seekor ular hitam duduk sebelah saya kat meja tempat kerja. Sy tak tau maksud apa tu tapi saya terus kan pakai gel mandian sampai sekarang. Sy jg dah beli 7 telaga raudhah, tapi sampai skrg masih belum guna… Entah ke apa rasa malas nak guna. Boleh je kan ustaz kalau sy nak pakai mandi bila2 masa?
Minyak angin gaharu asli pun bagus. Sy tidak lagi nampak makhluk2 yg ada kat ruang tamu rumah saya setiap kali nak tidur malam. Tapi bila bberapa hari tak pakai, akan nampak jg makhluk2 yg bukan2 suka ganggu sy ketika tidur.
Skrg saya order jg Raja gel.. Harap2 berkesan sbb saya dah bertahun tak balik kampung berubat. Tapi produk ustaz mmg terbalik la👍🏻

Pesakit ini Guna Produk :

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hubungi saya

X