KETERANGAN PRODUK

Bukhoor Premium Atasi Sihir Rumah & Kedai

bukhoor
5/5

Rahsia Atasi Masalah Sihir Rumah & Premis Perniagaan

Mungkin inilah rahsia yang anda cari selama ini

Tanda-tanda Sihir Rumah & Kedai

  • Bila bangun badan akan terasa lenguh dan bisa-bisa
  • Terlalu sukar untuk bangun subuh
  • Malas Tahap Gaban Bila Ada di Rumah
  • Membiarkan rumah kotor, berselerak & tidak berkemas
  • Sering berlakunya pertengkaran meskipun dalam hal yang remeh-temeh
  • Sering bau busuk tetapi tidak tahu punca bau tersebut
  • Masakan & Makanan cepat basi tanpa sebab
  • Tidak boleh tidur malam.Masuk waktu subuh baru boleh tidur
  • Kedai dipandang suram dan menakutkan
  • Kedai sunyi tiada pelanggan meskipun sebelum itu riuh rendah
  • Kedai dikatakan tutup walhal buka
  • Pelanggan sentiasa batalkan order meskipun pada asalnya dan sedia nak beli
  • Bila bincang dengan pelanggan rasa nak marah
  • Duit kerap hilang di rumah / di kedai
  • Bunyi seolah-olah orang bermain guli di atas bumbung
  • Kedengaran bunyi pasir di tabur atas bumbung

Bilakah Gangguan ini akan berlaku?

Gangguan Sihir Rumah akan berlaku
  • Tengahari hingga Zohor (12.00pm-1.30pm)-Jarang berlaku tapi ada
  • Senja hingga Isyak (6.00pm-8.30pm)- Paling kerap
  • Tengah malam hingga Subuh (12.00am-6.00am)- Sangat kerap

Ini disebabkan jin & iblis hanya beroperasi pada waktu tersebut

Apakah Kaedah Yang Paling Mudah Atasi Sihir Rumah & Premis Perniagaan?

Kenapa dinamakan Bukhoor Premium?

Bukhoor Premium diperbuat daripada kayu gaharu yang telah dikisar, diproses, disyifa’kan dengan ayat-ayat al-Quran, kemudiannya dicampur dengan pelbagai pati haruman lain yang telah pun dikenalpasti sebagai wangian yang dibenci oleh makhluk halus. Bukhoor dibakar bagi mengharumkan rumah & premis perniagaan.

Hukum Menggunakan Bukhoor (Asap Wangian)

Harus hukumnya menggunakan wangian sama ada dipakai pada anggota badan atau sebagai pewangi bagi acara tertentu seperti doa selamat, tahlil dan majlis ilmu.  Pemakaiannya perlulah selari dengan ajaran al-Quran dan As-Sunnah serta tidak dipengaruhi unsur khurafat atau pemujaan.

Riwayat Imam Muslim

قال الإمام مسلم رحمه الله تعالى : حدثني هارون بن سعيد الأيلي وأبو طاهر وأحمد بن عيسى قال أحمد حدثنا ، وقال الآخران أخبرنا ابن وهب أخبرني مخرمة عن أبيه عن نافع قال :

 

كان ابن عمر إذا استجمر استجمر بالألوة غير مطراة وبكافور يطرحه مع الألوة ، ثم قال :  ( هكذا كان يستجمر رسول الله صلى الله عليه وسلم ) .

 

Maksudnya : Daripada Nafi, “Ibnu Umar apabila ingin berwangi maka dia akan berwangi dengan kemenyan, tanpa mencampurkan dengan bahan lain, atau berwangi dengan kafur atau mencampurkan kafur dan kemenyan. Dia berkata: Beginilah Rasulullah SAW berwangi.” (Riwayat Muslim)

Bukhoor sering digunakan di Makkah & Madinah

Pembakaran Bukhoor di Masjidil Haram, Makkah al-Mukarramah

Pembakaran Bukhoor di Masjid Nabawi, Madinah al-Munawwarah

Cara Guna Bukhoor

Bukhoor Premium boleh digunakan mengikut keadaan pesakit:

1. Untuk rumah kediaman

  • Azankan rumah sebelum bakar arang atas tungku dapur sebanyak sekali
  • Letak arang pada tungku dapur dan bakar hingga jadi bara
  • Letak bara pada tempat yang boleh tahan panas
  • Tabur Bukhoor Premium pada bara hingga keluar asap
  • Bawa bekas arang yang telah ditabur Bukhoor Premium ke seluruh rumah / kedai hingga berbau wangi di setiap bilik, ruang tamu & tandas
  • Pastikan semasa asapkan, seluruh pintu dan tingkap ditutup bagi memastikan wangian tersebut tidak keluar.

2. Untuk kedai / premis perniagaan

  • Untuk masalah kedai, anda boleh asapkan kedai setengah jam/ 1 jam sebelum buka kedai.
  • Boleh asapkan sekali lagi bila anda dah tutup kedai.
  • Jika nak asapkan masa buka kedai pun boleh. Lakukan setiap hari.

3. Untuk diri & bertangas

Jika diri anda terkena sihir atau gangguan jin, boleh gunakan kaedah bertangas seperti di bawah:

  • Anda dikehendaki pakai kain pelakat atau kain batik atau apa-apa jenis kain
  • Letak arang pada tungku dapur dan bakar hingga jadi bara
  • Tabur Bukhoor Premium pada bara hingga keluar asap​
  • Letakkan bukhoor di bawah kain dan asapkan diri daripada bawah dengan memakai kain..Pastikan asap berada dlm kain dan biarkan ia meresap ke atas hingga ke tubuh badan. Inilah tujuan kenapa perlu memakai kain
  • Kain yang digunakan hendaklah dipakai sepanjang malam. Anda boleh asapkan diri bila-bila masa jika rasa tak selesa.

Waktu terbaik bakar Bukhoor

  • Senja sebelum maghrib (sekitar jam 6.00pm)

Siapa saya?

Testimonial Bukhoor Premium

Kisah ini saya copy paste dari perbualan Whatsapp pesakit saya 

KEPALA TAK RUNSING, BERSEMANGAT 95% SIHAT

Assalamualaikum ustaz…. Hari ni genap la 100 hari kami 1 family pkai produk2 ustaz… gel bidara yg wana merah…raja gel…habuk kayu premium… samurai..7 telaga wangian raudhah…minyak angin premium…dan bidara drop… Setiap produl ustaz…ada peranan masing2… Gel merah dan raja gel mmg wangi dan mmbantu segala apa yg tak sedap d bdn…luar mhupon dlm…bnyk sgt manfaat yg kmi 1 fmily dpt bila pkai produk ni… kepala x runsing…mrh2 pon dh ilang…fikiran dan hti smakin tenang… Habuk kyu dan samurai bjalan serentak bila aktiviti perasap 1 umah…wangiannya Allahuakbar…tersangat sangat sangat sangat la wangi…terasa sgt tenang bila lps buat semua tu…asapkan umah bilik badan sndiri…pastu sbur plk samurai…mcm segar rumah tu…bdn fikiran pon tenang…x stress dan klm kbut mcm dulu… Minyak angin bidara pon best bila pkai waktu2 sakit…insyaAllah izin Allah akan ilang slps pkai tu… Bidara drop n drink pon tak kurang hebatnya…bila minum abeh terasa angin2 keluar…terasa ringan ja badan… Yg paling sempoi… 7 telaga wangian raudhah… paling best bila mandi bulan ramadhan baru2 ni…terasa segar tu tuan badan ja yg tau dan dapat rasakan… mmg best ustaz… Saya bterima kasih kpd ustaz dan team ustaz…dgn berkat dan keikhlasan dlm phasilan produk2 ni…kami 1 kluarga makin sht…makin tenang…makin bsemangat utk hidup dan mlakukan amal ibadah pada Yang Maha Esa… dgn izin Allah kami 1 family dah 95% tu kami mmg dah sht ustaz… 5 % mungkin ptg ni lps perasap last 100 hari ilang terus agaknya… insyaAllah… Tapi saya x akan bhenti lagi wpon hari ni dah 100 hari ustaz… insyaAllah saya akan terus gunakan produk ustaz sehingga kami benar2 tahu pelaku sihir yg buat dkt saya dan family sya benar2 insaf… lagipon sehari x bau asap habuk kayu dan samurai rasa tak lengkap la…wangian habuk.kayu dan samurai sgt sgt sgt saya suka…best sgt….tenang dan segar…. Apa2 pon ustaz terima kasih bnyk2 tolong saya selama saya berubat dengan ustaz… wpon kita tak penah bersua muka tp saya mohon pada Allah semoga ustaz family ustaz team ustaz sentiasa di berkati Allah dlm mghasilkan produk2 yg sgt mujarab ni… semoga ustaz juga di beri ganjaran yg hebat dri Allah kerana ikhlas dan mulia dlm mnolong org2 yg mcm saya ni… Pesanan saya pd yg tgh berubat mcm sy…jgn la bputus asa dan jgn lah biar diri kita di kuasai makhlus2 yg tak sepatutnya… d smping berubat dgn ustaz…pkai produk ustaz..bnykkkan lah amalan kita pada Allah… izin Allah semuanya akan sembuh… yakin dan percaya pada Allah… itu yg mjaminkan kita sebagai hambanya wpon kita di timpa musibah ini…sbnrnya ada kebaikan di sebalik yg terjadi… hati kita bersih dan ikhlas…Allah akan tolong kita… insyaAllah… Apa2pon tima kasih tersangat2 saya dan kluarga pada ustaz dan team ustaz ya… Hari ni 100 hari tp bukan pengakhiran saya dgn produk ustaz…produk ustaz mmg saya akui mmg 100% terbaikkkkk…

selama 5 tahun tk pernah rasa sihat hari2 rasa tk selesa ,bisa2,rasa takut.. berdebar2.

Alhamdulilah… setakat 3hari saya mandi dan perasap… saya dpt rasa kurang sakit saya ustaz… sebelum ni saya jadi blur2.. skrg ni semakin kurang.. rasa takut makin kurang… saya harap sakit saya semakin hari makin pulih sepenuhnya seperti dulu…saya dpt rasa kesan positif skrg ni… selama 5 tahun tk pernah rasa sihat hari2 rasa tk selesa ,bisa2,rasa takut.. berdebar2.. selepas 3ari sja guna produk ustaz saya dpt rasa kesan positif balik.. rasa nk sihat mcm dulu.. minda saya rasa dh tk lemah dh skrg.. sebelum ni jadi blur.. pelupa.. sbb kesan sihir ,Alhamdulilah.. rasa kurang.. skrg… sya hrp.. selepas ni makin pulih diri saya…

atas bumbung rumah saya bunyi burung murai dan menggelupur.

Assalammualaikum ..maaf lambat maklumkan pada ustaz setelah saya dan suami mandi produk ustaz.kali pertama saya mandi dan perasap rumah dekat atas bumbung rumah saya bunyi burung murai dan menggelupur.alhamdullilah suami saya dah kurang panas baran…dan dia semakin tenang.saya pula semakin tenang dan kawan sekerja semakin ok dengan saya.

Alhamdulillah syukur rasa ditikam2 dibetis dah takde.

Assalamualaikum Ustaz, hari ke 6 menggunakan burning smoke (habuk Kayu Premium), gel mandian raja. Alhamdulillah syukur rasa ditikam2 dibetis dah takde..syukur ya Allah. Benda bergerak2 masih ada,kebas2 kaki kanan dan sengal masih ada tetapi kurang. Syukur Ya Allah

yg lompat2 atas bumbung luar rumah,tak bunyi semlm..tikus2 yg tiba2 ada dlm rumah,jd diam tak berkeliaran,

Assalamualaikum..tgahmlm semlm sy asap lg,rasa mengantuk terus lena tak ada gangguan..lupa nak bgtau memang rasa pening..yg lompat2 atas bumbung luar rumah,tak bunyi semlm..tikus2 yg tiba2 ada dlm rumah,(tikus biji nangka dan kasturi) jd diam tak berkeliaran,jikalau tidak ganas,tak ada ruang nak letak mkanan,abis semua tmpt penuh najis dia..pg ni jiran sebelah (ada saka),naik angin,sapu dan bakar sampah tepi pagar rumah sy..biasanya dia akan curah air dlm parit + ‘benda’..pg ni dia bakar sampah pula..insyAllah kita dah ada senjata utk pertahan.

sy dengar seperti org berpindah (rumah flat atas sy

Assalamualaikum ustaz. . Alhamdulillah kayu gaharu sy sekeluarga telah gunakan 2 hari. Baunya sangat wangi. Suami dan sy mengalami rasa mengantuk yg amat sangat setelah menggunakannya. DLM jam 9 mlm hari pertama sy dengar seperti org berpindah (rumah flat atas sy), sy tak pasti sama ada org @ APA? Sebelum ni selalu dengar org bertukang, seret kerusi,main guli dan budak bermain. Dlm jam 11 sy rasa seperti sesuatu depan pintu rumah sy, nak masuk tak dpt. Alhamdulillah dpt tidur. Mlm sblm guna kayu gaharu sy tak dpt tidur sehingga 1.30 pg, baru dpt tido sy diganggu serta sy melawan dgnnya. Terus tak dpt tidur, sy kejutkan suami & kami zikir sama2 sampai pg.

Tetiba rasa rajin nak kemas rumah

Assalamualaikum Ustaz. Syukur Alhamdulillah tiada apa2 masalah yg berat sangat berlaku. Pada hari pertama saya buat asap gaharu lebih 12.30 malam anak saya terdengar jelas seperti ada sesuatu yg mengangkat bumbung rumah & menutupnya semula. Lain rasa sikit perasaan rajin utk membersihkan rumah sebab sebelum ni terasa malas nak membersihkan kawasan rumah. Tk

alhamdulillah sya dh tak nampak kelibat2 yg lalu lalang tu, si kcil pun tido awl n tak byk ragamnya

Salam ustaz, ppuan period bole x asap kayu perium tu, alhamdulillah ustaz, cuma sya rasa nak demam, Bukhoor (Kayu Gaharu Perium) tu kna asap tiap2 hari kr, alhamdulllah byk perubahan pda anak2, Klu kebiasaannya tiap2 mlm ada benda jatoh atas bumbung umah,alhamdulillah sya dh tak nampak kelibat2 yg lalu lalang tu, si kcil pun tido awl n tak byk ragamnya. Bukhoor Samurai (Kayu gaharu srmurai) tu sya blum buka lgi, rasanya dh srminggu lbih sya guna brg ustaz ne,btol ckp ustaz tu, asap kayu msa suami tiada di umah,,kali ke 4 mcm tgok die slow dh, bgi die minum bidara drop n drink tu jgak, yg pure2 letak dlm gelas die, Hari ne sya bru sihat ckit ustaz,anak2 pun dh x gaduh, Cuma satu jr ustaz, bau kuat kayu perium tu kurang di senangi oleh jiran sblah umah, Sya bru jgak perasan, bila kayu perium tu di asap, org sblah srmbur sheltok,bole la tiap2 sembur shrltok,…. Slma ne tak pnah srmbur pun sheltok,takot jgak rasanya, Hari ke 5 rasanya dugaan btol la ustaz, ada ke time nak asap kayu perium tu bekas kayu tu bole plak tertutup dgn kuatnya, ssmpai tak bole di buka lsnsung, terpaksa la buat lobang di tengah bkas tu….Masyallah seramnya, sya tak tau la ustaz, ingatkan bola2 api tu benda sje2 dok dlm umah, berterbangan than msok dlm bilik air,….Sblum guna kayu perium tu, patotla sya tgok kalibat2 org yg berbadan besar tu,kat mana sya duduk situla ada bygnya, yg jdi tak selesa sume pegerakan sya di umah di perahatinya, sampai nak tido pun die berdiri dpan pintu tu,…. Ustaz bole asap kayu tu kat lua umah tak,sleeding door kat bilik tido tu di ketuk mlm tdi,sya nak buka tpi keberatan, Trima ksih ustaz kerana memberitau sya sume tu, mlm ne bru rasa selesa ustaz di dlm rumah,

Bukhoor Premium

Bagi rumah atau kedai yang telah ditinggalkan kosong lebih dari 40 hari

Samurai Perfume

Bagi yang tak selesa guna kaedah asapkan rumah atau alergik dengan asap, boleh gunakan kaedah ini

pulangkan sihir
  • Gunakan Mesin "Air Humidifiers" di rumah atau di kedai yang ada masalah gangguan jin.
  • Pasang pada waktu serangan sihir akan berlaku pada 12.00 tengahari, Senja (6,00 petang) dan 12.00 tengah malam hingga subuh
  • Tempoh yang paling baik ialah 100 hari ke atas. Dalam pengalaman saya 100 hari adalah waktu yang paling baik untuk bersihkan rumah & kedai yang mempunyai gangguan makhluk halus
  • Jika tiada mesin Air Humidifiers, gunakan botol semburan seperti gambar dan video di bawah

Cara bersihkan rumah & kedai dari gangguan jin guna spray air

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enable Notifications.    Ok No thanks