KETERANGAN PRODUK

Penyakit Kanser Payudara Berpunca Gangguan Jin ?

Disahkan Menghidap Kanser Payudara Selepas Alami Mimpi Aneh

Seorang pesakit yang mengalami kanser payudara tahap 3 selepas mimpi kena sihir.

kanser payudara

SOALAN :

Kakak Disahkan Menghidap Kanser Payudara & Taknak Cuba Berubat ?

Assalamualaikum ustaz.
Kakak saya baru disahkan kanser payudara tahap 3. Ada tak produk ustaz yang sesuai untuk dia? Dia juga kerap mengalami sakit kepala dan doktor kata ada cyst dalam rahim.

Dia pernah bagitahu, bulan lepas dia ada mimpi dia muntah sotong mentah yang masih hidup. Dan dia ada menjerit yang dia di sihir.
Apa pendapat ustaz?
Dan satu lagi, dia takut nak berubat kecuali ubat hospital.

JAWAPAN :

Pesakit Kanser Yang Datang Juga Memiliki Tanda Gangguan, Sihir Mahupun Saka

Saya sebenarnya tidak buat rawatan untuk kanser. Rawatan saya lebih tertumpu kepada gangguan makhluk halus, sihir dan saka. Cuma kebanyakan pesakit yang saya jumpa, bila dia mengalami masalah kanser, mereka juga memiliki tanda-tanda gangguan jin, sihir dan saka. Saya tidak kata semua, tapi sebahagian besar macam itu.

Selagi Gangguan Masih Ada, Ubat Apapun Tidak Akan Berkesan

Saya boleh bantu untuk selesaikan masalah yang ada kaitan dengan gangguan jin sahaja. Namun demikian pesakit juga perlu mengikuti nasihat doktor untuk dapatkan supplement tertentu yang dicadangkan oleh pihak kesihatan. Pada pandangan saya, selagi gangguan jin tu masih ada, beri ubat apa pun, tak akan berikan kesan pada pesakit.

Menitikberatkan Soal Penjagaan Emosi

Ia juga ada kaitan dengan emosi seseorang. Jika kerap sedih dan marah, pesakit kanser sukar untuk dirawat. Saya rasa pandangan saya sama seperti doktor perubatan lain yang menitikberatkan soal emosi. Bagi saya, jika emosi tidak terkawal, akan ada ruang untuk jin masuk dalam tubuh badan, meskipun anda rajin solat, baca quran, solat tahjud dan sebagainya. Jin inilah yang menghalang proses rawatan hospital berjalan dengan baik.

Maksud Sebalik Mimpi Memuntahkan Sotong

Mimpi muntah sotong ada kaitan dengan sesuatu makanan yang dia pernah makan yang berasaskan sotong. Jika dia masih ingat, mungkin dia pernah makan sotong tu siapa yang beri pada dia. Boleh tanya dia.
Walhhu A’lam.

Pesakit Sebelum Ini Pernah Ikhtiar Dengan Satu Produk Ini

Masalah Cyst dalam rahim yang mengadu kepada saya juga sering dikaitkan dengan gangguan jin dalam rahim. Ini disebabkan ada pesakit yang Cystnya tetiba hilang selepas mengambil Bidara Drop N Drink.
Alhamdulillah.

Lakukan Cara Ini Untuk Pesakit Yang Taknak Berubat

Untuk pesakit yang tak nak jalani rawatan ni, kita tak boleh paksa. Yang boleh paksa hanyalah walinya atau yang ada kaitan yang kuat dengan pesakit seperti suami, isteri, anak, ibu dan ayah. Kaedah yang biasa saya guna ialah titiskan Bidara Drop n Drink pada minuman pesakit secara senyap-senyap. Lakukan setiap hari.

Pandangan Peribadi

Kita memang nak bantu pesakit yang sakit. Tapi kalau pesakit sendiri tak mahu bantu diri dia sendiri kita tak boleh buat apa. Ini disebabkan setiap pesakit ada sejarah hidup dia sendiri. Moga Allah ampuni dosanya yang telah lalu.Dan mengikut pandangan sheikh yang masa team kami belajar di Mesir dahulu, orang yang kena kanser payudara ada kaitan dengan mulut isteri yang sering marah-marah suaminya atau bentak-bentak dengan kata-kata yang tidak baik.
Wallhu A’lam.

Sekian, salam hormat dari saya

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
Founder Bidara Specialist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Akses lebih cepat dan mudah melalui aplikasi BidaraSpecialist

DAPATKAN
×
Enable Notifications    Ok No thanks