Muka Berubah Jadi Anjing Kesan Beramal Ilmu Hitam?

Berubah Jadi Anjing Kerugian Besar Amal Ajaran Sesat

Tiada sebarang manfaat bila muka berubah jadi anjing!

berubah jadi anjing

SOALAN :

Saya salah pandang ke?

Assalamualaikum ustaz. Semalam saya sapu minyak utrujah di anggota badan hingga kaki sebelah malam. Yang peliknya, bila terjaga malam (biasa saya akan terjaga malam untuk kebilik air), saya pandang muka seseorang (suami saya) tu tersangat hitam hingga tak nampak muka. 

Dan bentuk mukanya pun bukan bentuk manusia, tapi macam dah berubah jadi anjing. Saya pandang betul-betul takut tersalah pandang maklumlah terjaga malam mata pun mengantuk. Saya tenung lama, betul wajahnya sangat hitam. Apa maksudnya ustaz?

Terima kasih.

JAWAPAN :

Berubah jadi anjing, 'gambaran' penerima upahan

Seperti mana yang saya jelaskan sebelum ini, guna Utrujah Perfume banyak bongkar masalah yang kita hadapi. Ini termasuk juga guna produk-produk Bidara Specialist yang lain. Ia akan dapat dilihat dengan jelas melalui mimpi. Namun demikian situasi seseorang berbeza antara satu sama lain.

Walaupun mimpi tak berapa nak faham, tetapi mimpi orang yang terkena sihir memang jelas cuma memerlukan kepada mereka yang mahir utk membuat tafsiran tersebut. 

Cuma dalam kes ini, puan bukan bermimpi, tetapi nampak dengan jelas dengan izin Allah. Mungkin kesan doa akak minta pada Allah agar ditunjukkan punca masalah yang dihadapi. Akhirnya terbongkar.

Nampak wajah hitam dan berupa anjing mengambarkan seseorang mengamalkan ilmu hitam

Itulah rupa sebenar tukang sihir tu. Kedudukan yang mulia sebagai manusia telah menurunkan tarafnya menjadi anjing yang hina, warna muka pula hitam hingga tak nampak rupa.

Buat amalan ini

doa bingung menentukan pilihan

Saya syorkan buatlah solat hajat, dalam sujud yang terakhir, mohon pada Allah agar segala akibat dari kemunculan benda-benda pelik ini dikembalikan dan diserahkan kepada Allah. Jika muncul kembali, serahkan apa kita nampak kepada Allah. Gunakan doa dan solat sebagai untuk membuat aduan kepada Allah.

Tak perlu risau, Allah pasti pelihara kita semua. Wallahu A’lam.

Sekian salam hormat dari saya

ustaz zul, about me

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Founder Bidara Specialist

utrujah perfume
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *