KETERANGAN PRODUK

Doa Sihir Pemisah Suami Isteri & Sanak Saudara

Doa Sihir Pemisah- Dengar Sampai Habis, 7 X

Jika anda rasa mual, nak muntah bila dengar ayat ini, itu tanda terkena sihir pemisah.

Jika anda hadapi masalah pasangan yang tidak mahu berubat dan dia anggap dirinya tidak sakit, anda boleh titiskan Bidara Drop n Drink pada minumannya. Sama ada minuman tawar ataupun manis. Titisan ini tidak mengubah rasa atau bau.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

doa elak sihir
Doa & Wirid

Doa Elak Sihir Paling Ringkas

Doa elak sihir mesti diamalkan sepanjang hayat Namun demikian ramai yang tidak sedar, kepentingan berdoa. Bila kita diuji hanya kita dan Allah sahaja yang tahu

Read More »
doa hilangkan panas baran
Doa & Wirid

Doa Hilangkan Panas Baran

Doa hilangkan panas baran sebenarnya anda dah baca masa solat 5 waktu Doa ini anda kerap baca bila solat 5 waktu di tahyat akhir. Jika

Read More »

4 thoughts on “Doa Sihir Pemisah Suami Isteri & Sanak Saudara

  1. Blossom says:

    assalamualaikum ustaz.
    Bila dengar ayat ni, takde rasa nak muntah ke apa. Cuma tiba rasa jantung laju je. Kepala mula berdenyut. Ni tanda sihir pemisah jugak ke atau bukan?

  2. Tomato says:

    Salam saya nak tanya saya tiada nafsu pada pasangan sy.tapi sy xboleh pandang muka psgn sy.. dalam masa yang sama dia dekat sy rasa xselesa dia jauh sy ok..

    • Bidara Specialist says:

      Wasalamalaik…jika tiada nafsu pada pasangan dan tak boleh pandang bila dekat, rasa rindu bila berjauhan, gangguan seperti ini berlaku kpd diri puan sendiri.

      Pada pandangan saya bukan setakat itu, bahkan mungkin pasangan juga cepat naik angin atau panas baran bila berada dalam situasi mcm ni..

      boleh tgk video di sini –>> https://www.youtube.com/watch?v=jUH6KFzF5tg

      Jika keadaan puan semakin baik, biasanya pasangan juga akan okay. Dalam kes ini saya lebih mengesyrkan diri puan sendiri yang jalani rawatan.

      Saya syorkan untuk jalani rawatan dengan list mandian ini

      https://bidaraspecialist.com/product/gel-bidara-7-telaga-wangian-raudhah-minyak-bidara-premium/

      Cara mandian, dan kaedahnya juga ada seperti link di atas

      klik di sini

      Sekian, salam hormat dari saya

      Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
      Founder Bidara Specialist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Akses lebih cepat dan mudah melalui aplikasi BidaraSpecialist

DAPATKAN
×
Enable Notifications    OK No thanks