4 Sebab Mengapa Pesakit Gangguan Jin Tidak bertindak balas, meskipun dibacakan ayat syifa’ & rukyah.

4 Sebab Pesakit Gangguan Jin Kebal Bila Dirawat

Terdapat beberapa keadaan di mana pergerakan atau rasukan mungkin tidak terjadi walaupun pesakit membaca selawat atau di bacakan doa ruqyah.

SEBAB PERTAMA : Jin Tidak Aktif. Jin yang mengganggu mungkin kadangkala “tidak aktif” atau “bersembunyi” di dalam tubuh, atau mereka boleh “keluar” buat sementara waktu. Apabila mereka tidak mengganggu, pesakit mungkin tidak merasakan apa-apa pergerakan ketika membaca doa syifa’.

SEBAB KEDUA : Jin Lemah atau sedang Menahan Diri. Jin sedang dalam keadaan lemah atau sudah dilemahkan oleh amalan ruqyah mungkin tidak mempunyai tenaga untuk memberi reaksi yang kuat. Ini boleh mengakibatkan tiada pergerakan pada tubuh ayat syifa’ dibaca.

SEBAB KETIGA: Ketenangan Emosi Pesakit. Dalam beberapa kes, ketenangan atau kekuatan iman pesakit boleh menghalang jin daripada memberi reaksi yang ketara. Bacaan doa atau ayat al-Quran mungkin menyekat gangguan jin, menyebabkan tiada pergerakan dirasakan.

SEBAB KEEMPAT: Pesakit Adalah Pewaris Saka. Pesakit yang mempunyai masalah saka, tidak akan response atau selamba terhadap bacaan ruqyah yang dibacakan kepadanya. Namun pesakit akan response bila melakukan mandian ais dengan 7 Telaga Wangian Raudhah yang dilakukan 3 kali berturut-turut dalam seminggu.

Pesakit akan merasa tenang selepas melakukan pada hari ke 3.

Pesakit Saka sebaiknya perlu lakukan mandian khusus yang melibatkan penggunakan Raja Gel Bidara, 7 Telaga Raudhah, Minyak Bidara Premium dan Bukhoor Premium.

Kaedah Rawatan

arrow

Set Atasi Saka (Step 3 Final)

2 reviews

Original price was: RM353.00.Current price is: RM309.00.

1000 in stock

Kaedah Rawatan

Anda Mungkin Juga Berminat

doa elak fikir negatif
Doa & Wirid

Doa Elak Fikir Negatif

Doa Elak Fikir Negatif – Ayat 15 Surah al-Ahqaf Pernah tak kita rasa fikiran asyik negatif? Baru bangun tidur, dah fikir macam-macam. Risau tentang masa

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jawab soalan ini:Captcha


Nak order di shopee?

Close Welcome Bar