KETERANGAN PRODUK

Testimonial Bidara Specialist (Ogos 2020-Dis 2020)

testimoni bidara

Testimonial ini Mungkin Sama Dengan Masalah Anda

Ini kisah benar yang saya copy paste melalui perbualan whatsapp dengan pesakit saya. Mungkin ada persamaan dengan anda?

arrow
testimonial, testimoni bidara

13 September 2020

Org X caye akk dh umur 50 thn skrg.mcm akhir 30 an kata mereka.

Sampai rezki masuk selalu ye.Alhandulillah
Kak walaupun sedikit sedeqah setiap hri ln shaa Allah
Org X caye akk dh umur 50 thn skrg.mcm akhir 30 an.kata meka.dulu umur 30 an org kata umur 50 an.knk 2 panggil tok dn muka hitam budak kata mcm hantu.sedih sgt

Pesakit ini Guna Produk :

9 September 2020

saya kerap bermimpi seorang kwn saya yg paling saya benci

assalammualaikum ustaz..
saya menghidu haruman utrujah hanya jika saya rasa nak hidu sahaja.. saya perasan, baru2 ini saya kerap bermimpi seorang kwn saya yg paling saya benci (sbb menikam saya dr belakang) hadir di dalam mimpi saya itu.. kenapa ye ustaz? walhal saya sudah tidak ambil peduli langsung akan dia selama ini..

Pesakit ini Guna Produk :

9 September 2020

stkt ni Kak selesa ngan minyak angin bidara premium.utrajah utk kesegaran dn emosi

Alhamdulillah stkt ni Kak selesa ngan minyak angin bidara premium.utrajah utk kesegaran dn emosi.ln shaa Allah.bakhoor kdg2 buat ye.dn samurai perfume Di jantung dn mandian bidara.
Ya.doa2 Alquran yg disarankan oleh ustaz Kak amalkan
Dan doa2 Alquran yg lain gak Alhamdulillah
Aamiin
In shaa Allah minggu depan Kak nk ode mandian telaga raudhah ye

Pesakit ini Guna Produk :

6 September 2020

wangi sgt .. bila saya zikir dgn zikir ibrahimiah terasa tenang jea ..

Assalamualaikum ustaz .. saya dah guna perfume utrujah ..wangi sgt .. bila saya zikir dgn zikir ibrahimiah terasa tenang jea .. biasa saya pkai slps solat subuh ..wangi nya sampai ke petang .. alhamdulillah .. terima kasih ustaz .. ustaz ..

Pesakit ini Guna Produk :

31 Ogos 2020

ketika sedang oud habuk kayu hampir jam 12 tengah malam, .... tiba2 asap oud hilang krn bara menyala ... Bukan sekali, bukan 2 kali tapi 3 kali...

Assalamualaikum Ustaz & team
Alhamdulilah, setelah 2 bulan meneruskan usaha menangani sihir … alhamdulilah masya allah dan dgn izin allah banyak perubahan dan kesembuhan telah dialami.
Namun, ye… masih ada yg degil…akak nak cerita bagaimana ketika sedang oud habuk kayu hampir jam 12 tengah malam, …. tiba2 asap oud hilang krn bara menyala …
Bukan sekali, bukan 2 kali tapi 3 kali…
Kali pertama asap bertukar menjadi api akak tiup dan bersalawat dan sekali lagi asap bertukar menjadi api… akak tiup sambil berselawat dan membaca ayat kursi…
Tak lama lepas tu … x sampai 5 minit… sekali lagi asap bertukar jadi api menyala… akak tiup sambil berselawat … kaki akak tersangkut tangga dan akak tersungkur jatuh … nasib bsik tak tersembam kat arang..
Ye. Insya allah akak nak order habuk kayu lagi esok…. terima kasih. Alhamdulilah… allah telah menunjukkan kpd akak cara ikhtiar utk sembuh …
Walaupun masih makan ubat doktor, namun tak gatal dah…dulu … maka ubat specialist pun x jalan…
Berkat doa ustaz dan team akhirnya masalah akak dapat tangani …
Terima kasih sekali lagi… semoga keluarga ustaz dan team diberkati Allah.

Pesakit ini Guna Produk :

30 Ogos 2020

datang period cepat x lewat mcm selalu dan haid keluar x sakit

Sy dah tak rasa pening bila menghidu utrujah dan tidak lagi rasa panas di belakang badan bila mengamalkan selawat ibrahimiyah. Suami ada terhidu bau hangit di rumah beberapa kali. Tapi sy tak bau. Sy anggap mungkin sbb suami yg bakar gaharu di rumah, jd dia je yg boleh hidu?

Alhamdulillah keadaan rumah semakin ok. Cuma sy masih rasa meremang2 sesekali pada waktu2 tertentu atau bila sy selawat.

Pesakit ini Guna Produk :

30 Ogos 2020

datang period cepat x lewat mcm selalu dan haid keluar x sakit

Assalamualaikum.. Sampai dah barang.. Tima, kasih
Sembur kat umah.. Mssa sbelum maghrib..
Semasa sembur tadi.. Kuat sungguh sendawa keluar angin.. Sambil2 sembur baca, selawat ibrahimiah.. Kat tingkat atas.. Kuat sangat sendawa.. X, tahu kenapa.. Lenguh kedua2 belah tangan. Terutama kat bilik kosong…

Pesakit ini Guna Produk :

30 Ogos 2020

dan hairannya, saya juga selalu terngiang bunyi anak kucing ustaz. bila dalam rumah tu. kadang dalam bilik, kdg bathroom, di mana2 yg kucing tu tiada pun kat situ

saya terima bukhoor 4 hari lepas. saya terus asapkan rumah hari tu walaupun azan maghrib dah berkumandang. malam esoknya, rupanya adik saya yg tidur di bilik lain baru mengadu pada saya tadi yg 3 malam lepas dia terdengar bunyi kucing mengiyau nyaring makin lama makin dekat dengan biliknya. bunyi macam anak kucing yg nakkan perhatian tuan. (saya mmg ada bela dua anak kucing di rumah skrg) tapi kucing2 tu sy letak di tingkat bawah.
dan hairannya, saya juga selalu terngiang bunyi anak kucing ustaz. bila dalam rumah tu. kadang dalam bilik, kdg bathroom, di mana2 yg kucing tu tiada pun kat situ
tapi alhamdulillah saya puas hati sudah mulai boleh asapkan semula rumah tanpa perlu berjimat tak masuk akal macam minggu lepas. saya beli dua bekas bukhoor sekaligus. just in case supaya tak terputus bekalan lagi
lastly, malam tadi saya ‘paksa’ diri dan hati untuk drop kan bidara drop and drink 7 titik dalam minuman saya sebelum tidur. saya minum hampir 2/3 botol minuman tersebut.
pagi ni hati saya rasa amat tenang dan nyaman especially selesai solat subuh walaupun saya masih lewatkan lagi hingga waktu solat hampir habis
saya sayu sebak berdoa (but more to berterima kasih tak henti pada Allah) dalam doa saya. saya decide bawa drop drink bidara ke tempat kerja harini.
perfume pen wangi tu saya terusan pakai setiap kali esp malam sebelum tidur. anak2 senang sgt dengan baunya.

Pesakit ini Guna Produk :

21 Ogos 2020

datang period cepat x lewat mcm selalu dan haid keluar x sakit

Ustaz saya ada beli bidara drink drop dgn utrujah perfume testimoni dri saya bidara drink drop tu lpas minum saya dn anak2 demam tp x truk 3 ari lpas utrujah perfume sampai lg effect rasa demam trus kebah dan badan saya rasa ringan trus saya datang period cepat x lewat mcm selalu dan haid keluar x sakit,x nmpak kelibat kt rumah dgn klinik sebab sye keja di klinik rumah kuarters

Pesakit ini Guna Produk :

16 Ogos 2020

sememangnya brmutu & brkualiti tinggi dgn hrga mmpu milik

Ok..Alhamdulillah..trima ksih..di ats semua pncerahan ustaz..syukur jga kpd Allah.. krn sya adalah slh seorg yg trpilih utk mncuba produk ustaz..
trus trang sya ktakan..walau dri 2006 sya cuba stu dmi stu produk ustaz..tp kbrksanan optimun..tdk bgitu drsai..mgkin tiada pnduan yg btul cra mnggunakan..telegrram yg dhntar..tdk prnh dbca..
kini trbukti..produk ustaz sememangnya brmutu & brkualiti tinggi dgn hrha mmpu milik..walau kdg2 trasa mhl..tp bla dh cuba..bnyk aura2 positif dirasai..duit bkn sgalanya..yg pnting nikmat ksihatan…
trima ksih ats usaha murni ustaz & team ..sya doakn semoga prjlnan ustaz sntiasa dormdhkn.. dirahmati..& jgn lupa sntiasa doakn utk kesihatan kmi..🤗🤗

Pesakit ini Guna Produk :

16 Ogos 2020

Xtahu nak beritahu mcm mane.. y Saya boleh beritahu alhamdulillah

Salam ustaz
Alhamdulillah..terima kasih banyak tolong sye..Xtahu nak beritahu mcm mane.. y Saya boleh beritahu alhamdulillah..Terima kasih ustaz jual produk Ni.. moge bisnes ustaz maju Jaya dan bkekalan sampai bile2..

Pesakit ini Guna Produk :

14 Ogos 2020

saya lebih tenang dan bersemangat, fokus dlm sembahyang dan mengaji quran

Ni kali ke 2 repeat beli Quranic release tension ni,
Asbab guna uthrujah ni saya lebih tenang dan bersemangat, fokus dlm sembahyang dan mengaji quran,
Cuma muka dan badan gatal gatal semacam ja

Pesakit ini Guna Produk :

9 Ogos 2020

makin byk saya nampak depan mata lately tapi benda 2 tu dati jauh perhati jek lah

Assalamualaikum
Ustaz nak info jek, sebenar nye masa terima pakej ustaz yg baru ni, baru pegang gel mandian bidara yg hijau tu jek badan dah mengeletar
Hari sabtu mlm masa makan kat dapur, saya terpandang, mcm ada 2 lembaga hitam baru lompat masuk dapur..saya guna bukhor premium asapkan rumah, 7 telaga roudah guna di aioniser, & sapu pada dada perpume samurai…& Gel bidara tu pun saya letak di kepala tpt tidur saya alhamdulillah….
Mlm tadi pun rasa tak sedap perut. Hati tergerak sapu gel hijau mandian bidara tu kat perut… alhamdulillah asyik kentut jek dari mlm sampai ke pagi….
Pukul 3 pagi tadi nak gi Toilet nampak ada makhluk depan pintu bilik saya, saya kata jgn menyibuk..saya tutup pintu, masuk Toilet & sambung tidur balik….saya tak padti saya buat bekam ke atau manfi gel hijau tu…tapi for sure, makin byk saya nampak depan mata lately tapi benda 2 tu dati jauh perhati jek lah

wasalamalaik…okay tak pe…dia..mmg kacau…tapi situasi kita yg control dah bukan mereka…kalau mcm tu kekalkan amalan selawat dan teruskan mandian mcm biasa

cuma gel hijau tu kesan dia akan bongkar…tak pelah dia mula keluar satu2

Pesakit ini Guna Produk :

9 Ogos 2020

memang teruk saya marah anak anak

Assalamualaikum ustaz.utrujah dah sampai.kalau takde utrujah memang teruk saya marah anak anak

Pesakit ini Guna Produk :

8 Ogos 2020

saya bgi minum pda penagih dadah mlm tdi dia gelisah x senang duduk sampi dia munth muntah

semlm saya titis kn dlm air mineral 1.5 ml .saya bgi minum pda penagih dadah mlm tdi dia gelisah x senang duduk sampi dia munth muntah pagi ni badannye lemah sgt.

Pesakit ini Guna Produk :

6 Ogos 2020

saya seperti menjadi org baru yg lebih tenang dan relax..

Assalammualaikum ustaz.. alhamdulillah… semenjak saya guna gel feminin bidara + wangian Utrujah, sikap amarah yg selama ini agak sukar saya kawal, kini sudah lega.. saya seperti menjadi org baru yg lebih tenang dan relax.. selalunya jika terjadi pergaduhan antara saya dan suami, saya akan cpt melenting.. tp semenjak amalkan utrujah, sikap panas baran saya cpt terkawal..

terima kasih ustaz di atas pengenalan wangian tersebut

Pesakit ini Guna Produk :

6 Ogos 2020

anak2 sya kurang panas baran lg dengn saya

As salamm, sya guna ini untuk, mgubati ank sya, . Dia suka mmbebel, Alhamdulillahhh,, kurang dan tidak bingit lg telinga sya dengan bebelan dan dia pun kurang dah membebel,,

Lepas tu sya guna perfume utrujah utk ubati anak yg suka marah2 ALHAMDULILLAHH, anak2 sya kurang panas baran lg dengn saya,,

Pesakit ini Guna Produk :

5 Ogos 2020

Pkai ni smbil amal selawat ibrahim rasa tenang sgt ustaz.

Ye ustaz. Sy dh pkai dh aritu botol pertama. Ni botol kedua. Pkai ni smbil amal selawat ibrahim rasa tenang sgt ustaz.

selawat ibrahimiah

Pesakit ini Guna Produk :

3 Ogos 2020

Sy tidak lagi nampak makhluk2 yg ada kat ruang tamu rumah saya setiap kali nak tidur malam.

Salam ustaz, sy adalah pengguna produk ustaz & dah 2 kali repeat order sbb sy rasa produk ni sungguh berkesan.
Sy pakai bidara gel hijau pada hari pertama Ramadan aritu. Pada minggu yg sama sy mimpi ada seekor ular hitam duduk sebelah saya kat meja tempat kerja. Sy tak tau maksud apa tu tapi saya terus kan pakai gel mandian sampai sekarang. Sy jg dah beli 7 telaga raudhah, tapi sampai skrg masih belum guna… Entah ke apa rasa malas nak guna. Boleh je kan ustaz kalau sy nak pakai mandi bila2 masa?
Minyak angin gaharu asli pun bagus. Sy tidak lagi nampak makhluk2 yg ada kat ruang tamu rumah saya setiap kali nak tidur malam. Tapi bila bberapa hari tak pakai, akan nampak jg makhluk2 yg bukan2 suka ganggu sy ketika tidur.
Skrg saya order jg Raja gel.. Harap2 berkesan sbb saya dah bertahun tak balik kampung berubat. Tapi produk ustaz mmg terbalik la👍🏻

Pesakit ini Guna Produk :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Akses lebih cepat dan mudah melalui aplikasi BidaraSpecialist

DAPATKAN
×
Enable Notifications    Ok No thanks