KETERANGAN PRODUK

Mengapa Sikap Seperti Panas Baran Ini Sukar Di Kawal ?

Ketahui Punca Serta Kesan Disebalik Sikap Panas Baran & Pemarah

Di bawah terdapat penjelasan mengenai panas baran.

panas baran

SOALAN :

Kurangkan Panas Baran ?

Assalamualaikum

Ustaz, macam mana nak bagi kurang sikap baran dan pemarah ?

utrujah perfume
5/5

JAWAPAN :

Laluan Iblis Untuk Menguasai Manusia

Waalaikumussalam.

Panas baran merupakan laluan iblis untuk menguasi manusia. Seseorang yang rajin solat, baca Quran, solat tahajud atau apa jua amalan yang baik, namun jika gagal kawal panas baran, ia berada dalam risiko kena gangguan jin/ sihir. Jin tahu kelemahan manusia bila marah ia berada di luar rasional kamanusiaan. Segala perkara yang buruk bila dipromosi ketika marah, ia akan bertindak dengan segera tanpa memikirkan apa jua risiko.

Amalan Yang Sebenarnya Banyak Membantu

Amalan yang paling ampuh untuk anda tangani masalah marah adalah Selawat. Selawat yang paling baik untuk anda amalakan ialah Selawat Ibrahimiah. Ingat! Masa anda amalkan selawat ini, anda perlu lakukan dengan tenang dan fokus. Jika anda gopoh, nak cepat baca, nak kejar angka berapa ribu kali, ini tanda amalan selawat yang anda lakukan masih dikuasai oleh iblis. Ini disebabkan gopoh merupakan laluan iblis melalaikan manusia dalam melakukan kebaikan.

selawat ibrahimiah

Teruskan Ikhtiar Dengan 2 Cara Ini

Sebagai ikhtiar, jika yang panas baran ni dari anda sendiri, anda boleh gunakan Utrujah Perfume untuk anda hidu aromanya bila terasa nak marah sambil membaca selawat. Ia boleh bantu untuk kawal panas baran anda. Bidara Drop n Drink juga boleh bantu kawal diri anda dari panas baran

Jika yang panas baran ni adalah orang lain seperti isteri, suami, anak atau sesiapa sahaja, Bidara Drop n Drink boleh bantu atasi masalah panas baran mereka yang bermasalah. Mulakan dengan setitis Bidara Drop n Drink bagi secawan air mineral atau air manis. Jika masak nasi, anda boleh titiskan 3 titis sahaja dengan membaca selawat kepada Rasulullah S.A.W.

Wallahu A’lam
Sekian, salam hormat dari saya.

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
Founder Bidara Specialist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Akses lebih cepat dan mudah melalui aplikasi BidaraSpecialist

DAPATKAN
×
Enable Notifications    Ok No thanks