KETERANGAN PRODUK

Gangguan Jin di telinga Punca Bingung, Was-was

Masalah Dan Kesan Gangguan di Telinga

Gangguan jin di telinga menyebabkan anda bingung, runsing, kerap was-was dan tak tetap pendirian

gangguan jin di telinga

SOALAN :

Gangguan jin di Telinga: terpaksa peka waktu malam

Ustaz nak tanya adakah bunyi bunyian di sekeliling sehingga kita rasa nak marah adalah bentuk gangguan dari jin? Saya sering terganggu dengan bunyi bunyian sekeliling apabila hendak tidur. Contohnya dari bunyi kenderaan hingga ke bunyi binatang, telinga saya seolah olah sangat peka diwaktu malam.

Ibdadah dijaga, tetap ada gangguan jin di telinga

Mohon ustaz bantu saya.

Saya sudah amalkan solat tahajud dan membaca al quran. Tetapi gangguan itu masih ada, sekarang bila masuk waktu malam saya akan mudah merasa takut dan badan menjadi lemah-lemah.

JAWAPAN :

Sebab Mengapa Jin Mengganggu Melalui Telinga

Orang yang ada gangguan jin, memiliki daya deria yang tinggi terutamanya telinga. Tidak semua yang alami masalah ini. Tapi ada. Gangguan jin pada manusia boleh datang dalam pelbagai bentuk. Kadang-kadang melalui gatal-gatal kulit, gatal mata atau deria telinga yang sensetif.

Mesti anda tanya kenapa jin kacau manusia melalui telinga yang sensetif? Ini disebabkan deria telinga yang sensetif dengan bunyian, sering menyebabkan seseorang tu jadi panas baran, nak marah, emosi juga terganggu sebab tak boleh tidur. Siapa pun akan marah bila nak rehat orang akan kacau. Waktu ini anda akan marah dan salahkan semua orang yang kacau masa anda tidur. Sebenarnya orang tak kacau, tapi telinga anda sangat sensetif, menyebabkan anda terganggu. Jika dah marah, maka jin telah capai matlamatnya untuk kacau anda.

Cara Mengatasi Masalah Gangguan Ini

Rasa sensetif dengan bunyian yang anda alami sama dengan waktu gangguan jin yang saya pernah jelaskan sebelum ini. Iaitu bermula 12 tengah malam hingga ke subuh.

Jika nak atasi masalah ini, anda boleh gunakan 3 item berikut (Set Atasi Sihir Step 2) sebagai ikhtiar. Niat semasa guna 3 item ni ialah untuk mengurangkan rasa sensetif pada telinga. Kena niat masa gunakan. Iaitu :

1. Gel Bidara Hijau
2. 7 Telaga Wangian Raudhah
3. Minyak Angin Bidara Premium

Sekian, salam hormat dari saya

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
Founder Bidara Specialist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Akses lebih cepat dan mudah melalui aplikasi BidaraSpecialist

DAPATKAN
×
Enable Notifications    Ok No thanks