Feminine Wash Gel Bidara 3 in 1 All-inclusive Atasi Stress

Feminine Wash Gel Bidara 3 in 1 All-inclusive Atasi Stress

feminine wash,gangguan emosi, emosi tak stabil

3 in 1 All-inclusive Atasi Stress

Boleh digunakan untuk :

3 Waktu Gangguan Emosi

Tanda-tanda Gangguan Emosi & Jin

KENAPA JANTUNG BERDEBAR TANPA SEBAB?​

gangguan-emosi, gel-feminine

Sabda Rasulullah S.A.W :Maksudnya: “Ketahuilah dalam tubuh badan manusia ada seketul daging, bila ia baik, maka baiklah seluruh tubuh, jika ia rosak, maka rosaklah seluruh tubuh. Ketahuilah seketul daging itu adalah JANTUNG!”

Ini berpunca daripada gangguan makhluk halus yang terdapat di jantung anda. Gangguan ini menyebabkan jantung kerap berdebar-debar, bergedup kencang tanpa sebab. Makhluk halus merembeskan hormon yang tertentu pada waktu yang tidak sesuai hormon tersebut dirembeskan. Contohnya hormon kemarahan dirembeskan pada waktu yang tenang. Hormon takut dirembeskan pada waktu anda berani. Ini yang akan menyebabkan anda marah, sedih dan sayu tanpa sebab. Ia kerap berlaku secara tiba-tiba

Cara Guna Feminine Wash

feminine wash,gangguan emosi, emosi tak stabil

Selain digunakan untuk mandian, ia juga boleh digunakan untuk feminine wash

minyak angin bidara premium

Digunakan untuk sapu pada sendi-sendi seluruh tubuh selepas mandi dengan gel bidara. Ini dapat mengurangkan rasa sakit, bisa-bisa, rasa bahang kesan mandi dengan Mandian Bidara Feminine. Setakat ini tiada cara untuk kurangkan rasa sakit dan bisa-bisa itu selain menggunakan Minyak Bidara Premium. Anda akan selesa apabila bisa-bisa itu hilang dan badan akan terasa sejuk. Produk ini telah disyifakkan

Video : Cara Guna Minyak Angin Bidara Premium (Produk No 2)

Kes yang melibatkan emosi, 7 Telaga Wangian Raudhah digunakan serentak bersama Samurai Perfume. Kedua-duanya saling melengkapi antara satu sama lainmandi bunga,punca susah tidur malam,bisulSamurai Perfume27 Telaga Wangian Raudhah digunakan untuk memulihkan semula kerosakan dalaman yang telah dirosakkan oleh makhluk halus. Ia adalah bahan wajib dalam setiap rawatan yang melibatkan gangguan makhluk halus.Ia termasuk memperbaiki aura diri yang negatif, memperbaiki semula emosi, kemurungan dan mengatasi masalah halangan rezeki yang berpunca dari gangguan jin. Produk ini telah disyifakkan.

Video : Cara Guna 7 Telaga Wangian Raudhah & Samurai Perfume (Produk No 3 & 4)

Video : Tempoh Penggunaan Produk

Tempoh penggunaan produk bermaksud tempoh yang diperlukan untuk anda gunakan produk di atas bagi tujuan rawatan sihir. Anda digalakkan guna set di atas selama 100 hari sebagai tempoh rawatan yang terbaik. Ini berdasarkan kajian dan pengalaman saya bersama pesakit secara purata 100 hari adalah tempoh terbaik.

Set di atas adalah cukup untuk tempoh sebulan bagi seorang pesakit. Jika pesakit berkongsi dengan orang lain, mungkin akan lebih cepat dari tempoh sebulan.

Amalan Khusus

Selepas pesakit rasa sembuh, jiwanya tenang, maka amalan khusus yang mesti diamalkan oleh pesakit sepanjang hidupnya akan saya beri.

Siapa saya?

TESTIMONIAL*

arrow blue 1

PERNIAGAAN SEMAKIN BAIK DAH BOLEH SOLAT MALAM

Assalamualaikum ustaz. Saya nak maklumkan saja. Anak saya Alhamdulillah dah semakin sihat. Luka2 diblkg dan pinggang pun dah pulih. In Sha Allah awal Dis anak (bekas pesakit) akan menunaikan umrah dia sponsor 2 org adiknya. Perniaagaan bolehlah. 

Dah boleh terima wlpn xsegah dulu. Anak dan keluarga dah maafkan dan redha atas perbuatan rg2 yg dengki. Tkasih dgn zikir2 dari Ustaz. Semoga Allah swt membalas jasa ustaz. Saya guna produk ustaz tahun lepas awal zuihijah bertemu zulhijjah thn ni dah setahun).. 

Ni dah masuk safar. Ustaz pun pernah tel diawal subuh bila anak saya ada luka2 diblkg dan pinggang. Saya dan anak terus menerus amalkan zikir yg ustaz bagi. Alhamdulillah anak pun blh bangun malam solat…. Tkasih ustazdi atas pertolongan ini

NAMPAK TERANG MUKA NAMPAK FLAWLESS

Salam ustaz Gel bidara feminine terbaru Rs kelainan.. Ustaz upgrade… Sy rs sekeliling terang ..Sy nmpk sekeliling terang..Buat ms Skrg Yg tu sy rs….Gel bidara feminine ustaz upgrade baru Pg td sy cuba…

Sblm ni sy habiskan Yg lama….Sblm ni sy ada cuba samurai campur feminine… 3 hari sy cuba.. Kwn2 kata muka sy nmpk flawless….Alhamdulillah Yg tk best rs panas sgt Bahang betul 

SUAMI KURANG PANAS BARAN

Assalamualaikum Maaf sbb lambat nak bagi feedback.. Alhamdulillah skrg ni suami saya dah kurang panas baran dan baik sgt saya…Saya amalkan mandi 7hari dan zikir.. Cuma sekarang ni saya asyik terasa dengan mertua saja..mmg ada perasaan tak selesa setiap kali diaorg datang kerumah…

bagi masalah stress murung saya pula dah berkurangan. kalau sebelum ini stress dan murung selalu menguasai diri.

assalam ustaz. sori lambat reply. saya ingat nak bagi feedback minggu depan tapi takpe saya setakat lebih kurang 3 minggu saya guna produk ustaz resdung saya dah berkurangan terutamanya masalah hidung tersumbat sehingga saya susah nak tidur kwtika malam. 

cuma hidung dan kepala ada masa masihlagi sakit dan berdenyut. ada tempat lain lagi yang perlu saya sapu untuk sembuhkan tesdung saya, ustaz?bagi masalag stress murung saya pula dah berkurangan. 

kalau sebelum ini stress dan murung selalu menguasai diri. tapi sekarang ni saya masig boleh kawal diri ketika marah dan berasa down yang teruk. bila dilanda kebimbangan dan saya hidu bau harum wangian raudah tubuat rasa bimbang saya berkurangan. 

rasa macam wap panas yang keluar dari muka saya bila mandi dengan wangian raudah, kenapa ya ustaz?

Set Percubaan Emosi

selling hot itemSet percubaan emosi

Set ini mengandungi Gel Bidara Feminine yang berfungsi 3 dalam 1 iaitu sebagai mandian, syampoo dan feminine wash bagi wanita. Satu lagi dalam set ini ialah Minyak Bidara Premium yang berfungsi untuk menghilangkan rasa bahang, panas badan, bisa-bisa , letih dan mengantuk selepas anda lakukan mandian dengan Gel Bidara Feminine. Set ini boleh dikatakan okay dan pilihan pesakit paling laris sebagai langkah percubaan.

Set Bajet Emosi

highly recommendedset bajet kemurungan

Set Bajet Atasi Kemurungan, Emosi & Jiwa Kosong bermaksud anda membeli bahan yang paling penting bagi mengatasi masalah sihir yang anda hadapi. Set ini tiada Samurai Perfume yang berfungsi sebagai ‘booster’ kepada produk-produk di atas sebagai ramuan bagi hadapi emosi yang diganggu makhluk halus. Jika anda tiada bajet untuk membeli set lengkap, maka set ini adalah yang paling baik untuk anda gunakan. Sila rujuk semula video di atas, untuk cara penggunaan
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Anda Mungkin Juga Berminat

Tanda Sihir Sudah Hilang
Jenis Masalah

5 Tanda Sihir Sudah Hilang

Tanda Sihir Sudah Hilang lepas Guna Bidara Specialist 1) Kestabilan Emosi Emosi merupakan kayu ukur paling penting bagi menentukan adakah anda benar-benar stabil dalam menghadapi

Read More »

2 thoughts on “Feminine Wash Gel Bidara 3 in 1 All-inclusive Atasi Stress

  1. Zuriyati binti zainol says:

    Assalamualaikum ustad.. Sy mengalami masalah gatal gatal terutama di bahagian miss v.. Sy juga emosi tak stabil.. Kerap marah2 dan sering was was dalam solat.. Yg merisaukan sy, sy sedang hamil.. Mohon penceraha ustad produk mane yg sesuai

    • Bidara Specialist says:

      waalaikumussalam…. untuk masalah gatal-gatal yang melibatkan miss v terutama bila senja dan tengah malam, bagu sgunakan raja gel dan scrub lemon…ini adalah set yang paling baik yang saya berikan pada pesakit saya.

      Ia juga dapat bantu menstabilkan emosi diri..yang penting masa mandi niat dalam hati mohon pada Allah

      klik link di bawah utk detail produk

      https://bidaraspecialist.com/product/ubat-gatal-kulit-paling-berkesan/

      Sekian, terima kasih

      Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
      Founder Bidara Specialist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *