Bukhoor Premium Atasi Sihir Rumah & Kedai

by ustzul
kayu gaharu, haramain, habuk kayu gaharu, kayu gaharu, wangian gaharu,gaharu, kemenyan, kemenyan arab, Punca Kedai Tak Nampak, tanda tanda sihir,Bukhoor Premium

Anda Kerap Bertengkar? Sering Terasa Diperhatikan?,Tubuh lebam-lebam Tanpa Sebab? Terdengar Bunyi-bunyi & Bau Yang Pelik? Bila Berada di Rumah atau Kedai Anda?

Jika Ya!

Ertinya Rumah & Kedai Anda Ada Gangguan Jin!

Tanda-tanda Gangguan Jin di Rumah & Kedai

  1. Bila bangun tidur badan akan terasa bisa-bisa
  2. Terlalu Sukar Untuk Bangun Waktu Subuh
  3. Malas Tahap Gaban Bila Ada Di Rumah
  4. Membiarkan rumah kotor, berselerak & tidak Berkemas
  5. Sering berlakunya pertengkaran meskipun dalam hal yang remeh-temeh
  6. Sering bau busuk tetapi tidak tahu punca bau tersebut
  7. Masakan & Makanan cepat basi tanpa sebab
  8. Tidak boleh tidur malam.Masuk waktu subuh baru boleh tidur
  9. Kedai dipandang suram dan menakutkan
  10. Kedai sunyi tiada pelanggan meskipun sebelum itu riuh rendah
  11. Kedai dikatakan tutup walhal buka
  12. Pelanggan sentiasa batalkan order meskipun pada asalnya dan sedia nak beli
  13. Bila bincang dengan pelanggan rasa nak marah
  14. Duit kerap hilang di rumah / di kedai
  15. Bunyi seolah-olah orang bermain guli di atas bumbung
  16. Kedengaran bunyi pasir di tabur atas bumbung

Gangguan jin pada rumah boleh berlaku pada mana-mana tempat khususunya rumah yang telah ditinggal lebih daripada 30 hari. Bila anda menyewa rumah yang telah lama ditinggalkan, potensi untuk menerima gangguan jin adalah sangat tinggi. Sewajarnya anda perlu azankan rumah dan asapkan rumah dengan Bukhoor Premium.

tanda tanda sihir

Bukhoor Premium digunakan asapkan rumah anda. Caranya ialah dengan bakar arang di atas tungku dapur hingga jadi bara, tabur habuk kayu gaharu pada bara tersebut dan asapkan rumah pada waktu asar sebelum maghrib. Ketika asapkan rumah, semua pintu dan tingkap hendaklah ditutup. Asapkan tempat tidur dan juga tandas serta tutup pintu tandas setelah diasapkan

Ulamak membenarkan guna asap (bukhoor) sebagai rawatan

قال الإمام مسلم رحمه الله تعالى : حدثني هارون بن سعيد الأيلي وأبو طاهر وأحمد بن عيسى قال أحمد حدثنا ، وقال الآخران أخبرنا ابن وهب أخبرني مخرمة عن أبيه عن نافع قال : 

كان ابن عمر إذا استجمر استجمر بالألوة غير مطراة وبكافور يطرحه مع الألوة ، ثم قال :  ( هكذا كان يستجمر رسول الله صلى الله عليه وسلم ) .

قال الإمام النووي رحمه الله تعالى :  " الاستجمار ": هنا استعمال الطيب والتبخر به مأخوذ من المجمر ، وهو البخور . وأما " الألوة " فقال الأصمعي وأبو عبيد وسائر أهل اللغة والغريب هي العود يتبخر به . 

قال الأصمعي : أراها فارسية معربة ، وهي بضم اللام وفتح الهمزة وضمها ، لغتان مشهورتان . وحكى الأزهري كسر اللام . قال القاضي : وحكي عن الكسائي ( ألية ) . قال القاضي : قال غيره : وتشدد وتخفف ، وتكسر الهمزة وتضم ، وقيل : ( لوة ولية ) . وقوله : ( غير مطراة ) أي غير مخلوطة بغيرها من الطيب . 

ففي هذا الحديث استحباب الطيب للرجال كما هو مستحب للنساء ، لكن يستحب للرجال من الطيب ما ظهر ريحه ، وخفي لونه ، وأما المرأة فإذا أرادت الخروج إلى المسجد أو غيره كره لها كل طيب له ريح ، 

ويتأكد استحبابه للرجال يوم الجمعة والعيد عند حضور مجامع المسلمين ومجالس الذكر والعلم وعند إرادته معاشرة زوجته ونحو ذلك . والله أعلم .

Gangguan Jin Punca Kedai Tak Nampak?

Kebanyakan pesakit yang jumpa saya mengadu hal kedai mereka tidak nampak atau dikatakan tutup walhal buka sejak dari pagi bukan yang niaga juta-juta tapi kebanyakannya yang niaga runcit, warung makan dan tak kurang juga yang niaga pasar malam.

Perangai orang melayu yang suka dengki tak habis-habis tidak dikenal pasti apa sebabnya.Jika tanya kepada saya, sebabnya orang melayu ni banyak saka keturunan. Dalam diri mereka rasa seronok bila dapat dengki orang lain dengan cara sihir. Untuk hadapi masalah ini anda perlu banyak bersabar dan tenang bila menerima ujian ini.

Anda boleh asapkan rumah atau kedai pada waktu senja sebelum maghrib atau pada bila-bila masa. Jika anda ada kedai, anda boleh asapkan kedai sebelum buka kedai. Semasa kedai dibuka, anda boleh asapkan kedai sedikit demi sedikit.

Anda asapkan di area kaunter bayaran, selalunya ada di situ.Paling baik anda asapkan keseluruhan rumah jika rumah yang bermasalah. Jika kedai, maka keseluruhan kedailah..

Ruang luar tidak perlu diasapkan sebab bila ruang dalam telah diasapkan, maka ia juga meliputi ruang luar juga.

Anda juga boleh azankan rumah atau kedai sebelum diasapkan dengan gaharu. Cara ini adalah untuk kita memecahkan perisai yang digunakan oleh jin dan iblis.

Ada sesetengah kes, sudah berulang-ulang kali asapkan rumah, tetapi tetap tidak memberi kesan. Ini disebabkan jin tersebut berpengalaman dan ada memakai ‘perisai’ tersendiri. Bila kita azankan rumah, maka perisai ini akan pecah. Bila dah pecah maka barulah anda asapkan rumah atau kedai anda.

Ada juga kes pesakit saya yang menghadapi masalah arang yang dibakar atas tungku dapur tidak terbakar! Dia kata dah setengah jam ustaz! Arang tak jadi bara!… Untuk kes yang macam ini, anda digalakkan azan dahulu beberapa kali kemudian bakar semula arang tersebut….inshaAllah akan terbakar.

Berikan saya 30 saat

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Penulis Buku Fakta Saintifik Surah Yasin Founder & CEO Bidara Specialist Senggarang, Batu Pahat, Johor

Biodata Penuh saya klik di sini

Anda fikir semua produk bidara yang ada di pasaran adalah sama? Produk bidara yang digunakan untuk rawatan MESTILAH:

Dihasilkan mengikut waktu tertentu.

Menggunakan bahan wangian asli tertentu

Disyifakkan dengan ayat dan waktu yang tertentu

Digunakan mengikut keadaan pesakit dan berbeza pada waktu tertentu 

Menjaga adab-adab tertentu

"Ini bagi memastikan anda mendapat rawatan dengan cara yang betul".

KEPALA TAK RUNSING, BERSEMANGAT 95% SIHAT

Assalamualaikum ustaz.... Hari ni genap la 100 hari kami 1 family pkai produk2 ustaz... gel bidara yg wana merah...raja gel...habuk kayu premium... samurai..7 telaga wangian raudhah...minyak angin premium...dan bidara drop... Setiap produl ustaz...ada peranan masing2... Gel merah dan raja gel mmg wangi dan mmbantu segala apa yg tak sedap d bdn...luar mhupon dlm...bnyk sgt manfaat yg kmi 1 fmily dpt bila pkai produk ni... kepala x runsing...mrh2 pon dh ilang...fikiran dan hti smakin tenang... Habuk kyu dan samurai bjalan serentak bila aktiviti perasap 1 umah...wangiannya Allahuakbar...tersangat sangat sangat sangat la wangi...terasa sgt tenang bila lps buat semua tu...asapkan umah bilik badan sndiri...pastu sbur plk samurai...mcm segar rumah tu...bdn fikiran pon tenang...x stress dan klm kbut mcm dulu... Minyak angin bidara pon best bila pkai waktu2 sakit...insyaAllah izin Allah akan ilang slps pkai tu... Bidara drop n drink pon tak kurang hebatnya...bila minum abeh terasa angin2 keluar...terasa ringan ja badan... Yg paling sempoi... 7 telaga wangian raudhah... paling best bila mandi bulan ramadhan baru2 ni...terasa segar tu tuan badan ja yg tau dan dapat rasakan... mmg best ustaz... Saya bterima kasih kpd ustaz dan team ustaz...dgn berkat dan keikhlasan dlm phasilan produk2 ni...kami 1 kluarga makin sht...makin tenang...makin bsemangat utk hidup dan mlakukan amal ibadah pada Yang Maha Esa... dgn izin Allah kami 1 family dah 95% tu kami mmg dah sht ustaz... 5 % mungkin ptg ni lps perasap last 100 hari ilang terus agaknya... insyaAllah... Tapi saya x akan bhenti lagi wpon hari ni dah 100 hari ustaz... insyaAllah saya akan terus gunakan produk ustaz sehingga kami benar2 tahu pelaku sihir yg buat dkt saya dan family sya benar2 insaf... lagipon sehari x bau asap habuk kayu dan samurai rasa tak lengkap la...wangian habuk.kayu dan samurai sgt sgt sgt saya suka...best sgt....tenang dan segar.... Apa2 pon ustaz terima kasih bnyk2 tolong saya selama saya berubat dengan ustaz... wpon kita tak penah bersua muka tp saya mohon pada Allah semoga ustaz family ustaz team ustaz sentiasa di berkati Allah dlm mghasilkan produk2 yg sgt mujarab ni... semoga ustaz juga di beri ganjaran yg hebat dri Allah kerana ikhlas dan mulia dlm mnolong org2 yg mcm saya ni... Pesanan saya pd yg tgh berubat mcm sy...jgn la bputus asa dan jgn lah biar diri kita di kuasai makhlus2 yg tak sepatutnya... d smping berubat dgn ustaz...pkai produk ustaz..bnykkkan lah amalan kita pada Allah... izin Allah semuanya akan sembuh... yakin dan percaya pada Allah... itu yg mjaminkan kita sebagai hambanya wpon kita di timpa musibah ini...sbnrnya ada kebaikan di sebalik yg terjadi... hati kita bersih dan ikhlas...Allah akan tolong kita... insyaAllah... Apa2pon tima kasih tersangat2 saya dan kluarga pada ustaz dan team ustaz ya... Hari ni 100 hari tp bukan pengakhiran saya dgn produk ustaz...produk ustaz mmg saya akui mmg 100% terbaikkkkk...

selama 5 tahun tk pernah rasa sihat hari2 rasa tk selesa ,bisa2,rasa takut.. berdebar2.

Alhamdulilah... setakat 3hari saya mandi dan perasap... saya dpt rasa kurang sakit saya ustaz... sebelum ni saya jadi blur2.. skrg ni semakin kurang.. rasa takut makin kurang... saya harap sakit saya semakin hari makin pulih sepenuhnya seperti dulu...saya dpt rasa kesan positif skrg ni... selama 5 tahun tk pernah rasa sihat hari2 rasa tk selesa ,bisa2,rasa takut.. berdebar2.. selepas 3ari sja guna produk ustaz saya dpt rasa kesan positif balik.. rasa nk sihat mcm dulu.. minda saya rasa dh tk lemah dh skrg.. sebelum ni jadi blur.. pelupa.. sbb kesan sihir ,Alhamdulilah.. rasa kurang.. skrg... sya hrp.. selepas ni makin pulih diri saya...

atas bumbung rumah saya bunyi burung murai dan menggelupur.

Assalammualaikum ..maaf lambat maklumkan pada ustaz setelah saya dan suami mandi produk ustaz.kali pertama saya mandi dan perasap rumah dekat atas bumbung rumah saya bunyi burung murai dan menggelupur.alhamdullilah suami saya dah kurang panas baran...dan dia semakin tenang.saya pula semakin tenang dan kawan sekerja semakin ok dengan saya.

Alhamdulillah syukur rasa ditikam2 dibetis dah takde.

Assalamualaikum Ustaz, hari ke 6 menggunakan burning smoke (habuk Kayu Premium), gel mandian raja. Alhamdulillah syukur rasa ditikam2 dibetis dah takde..syukur ya Allah. Benda bergerak2 masih ada,kebas2 kaki kanan dan sengal masih ada tetapi kurang. Syukur Ya Allah

yg lompat2 atas bumbung luar rumah,tak bunyi semlm..tikus2 yg tiba2 ada dlm rumah,jd diam tak berkeliaran,

Assalamualaikum..tgahmlm semlm sy asap lg,rasa mengantuk terus lena tak ada gangguan..lupa nak bgtau memang rasa pening..yg lompat2 atas bumbung luar rumah,tak bunyi semlm..tikus2 yg tiba2 ada dlm rumah,(tikus biji nangka dan kasturi) jd diam tak berkeliaran,jikalau tidak ganas,tak ada ruang nak letak mkanan,abis semua tmpt penuh najis dia..pg ni jiran sebelah (ada saka),naik angin,sapu dan bakar sampah tepi pagar rumah sy..biasanya dia akan curah air dlm parit + 'benda'..pg ni dia bakar sampah pula..insyAllah kita dah ada senjata utk pertahan.

sy dengar seperti org berpindah (rumah flat atas sy

Assalamualaikum ustaz. . Alhamdulillah kayu gaharu sy sekeluarga telah gunakan 2 hari. Baunya sangat wangi. Suami dan sy mengalami rasa mengantuk yg amat sangat setelah menggunakannya. DLM jam 9 mlm hari pertama sy dengar seperti org berpindah (rumah flat atas sy), sy tak pasti sama ada org @ APA? Sebelum ni selalu dengar org bertukang, seret kerusi,main guli dan budak bermain. Dlm jam 11 sy rasa seperti sesuatu depan pintu rumah sy, nak masuk tak dpt. Alhamdulillah dpt tidur. Mlm sblm guna kayu gaharu sy tak dpt tidur sehingga 1.30 pg, baru dpt tido sy diganggu serta sy melawan dgnnya. Terus tak dpt tidur, sy kejutkan suami & kami zikir sama2 sampai pg.

Tetiba rasa rajin nak kemas rumah

Assalamualaikum Ustaz. Syukur Alhamdulillah tiada apa2 masalah yg berat sangat berlaku. Pada hari pertama saya buat asap gaharu lebih 12.30 malam anak saya terdengar jelas seperti ada sesuatu yg mengangkat bumbung rumah & menutupnya semula. Lain rasa sikit perasaan rajin utk membersihkan rumah sebab sebelum ni terasa malas nak membersihkan kawasan rumah. Tk

alhamdulillah sya dh tak nampak kelibat2 yg lalu lalang tu, si kcil pun tido awl n tak byk ragamnya

Salam ustaz, ppuan period bole x asap kayu perium tu, alhamdulillah ustaz, cuma sya rasa nak demam, Bukhoor (Kayu Gaharu Perium) tu kna asap tiap2 hari kr, alhamdulllah byk perubahan pda anak2, Klu kebiasaannya tiap2 mlm ada benda jatoh atas bumbung umah,alhamdulillah sya dh tak nampak kelibat2 yg lalu lalang tu, si kcil pun tido awl n tak byk ragamnya. Bukhoor Samurai (Kayu gaharu srmurai) tu sya blum buka lgi, rasanya dh srminggu lbih sya guna brg ustaz ne,btol ckp ustaz tu, asap kayu msa suami tiada di umah,,kali ke 4 mcm tgok die slow dh, bgi die minum bidara drop n drink tu jgak, yg pure2 letak dlm gelas die, Hari ne sya bru sihat ckit ustaz,anak2 pun dh x gaduh, Cuma satu jr ustaz, bau kuat kayu perium tu kurang di senangi oleh jiran sblah umah, Sya bru jgak perasan, bila kayu perium tu di asap, org sblah srmbur sheltok,bole la tiap2 sembur shrltok,…. Slma ne tak pnah srmbur pun sheltok,takot jgak rasanya, Hari ke 5 rasanya dugaan btol la ustaz, ada ke time nak asap kayu perium tu bekas kayu tu bole plak tertutup dgn kuatnya, ssmpai tak bole di buka lsnsung, terpaksa la buat lobang di tengah bkas tu....Masyallah seramnya, sya tak tau la ustaz, ingatkan bola2 api tu benda sje2 dok dlm umah, berterbangan than msok dlm bilik air,....Sblum guna kayu perium tu, patotla sya tgok kalibat2 org yg berbadan besar tu,kat mana sya duduk situla ada bygnya, yg jdi tak selesa sume pegerakan sya di umah di perahatinya, sampai nak tido pun die berdiri dpan pintu tu,…. Ustaz bole asap kayu tu kat lua umah tak,sleeding door kat bilik tido tu di ketuk mlm tdi,sya nak buka tpi keberatan, Trima ksih ustaz kerana memberitau sya sume tu, mlm ne bru rasa selesa ustaz di dlm rumah,

Soalan yang sering ditanya:

Benarkah Asap Makanan Jin?

Penjelasan ini bakal mendedahkan hakikat sebenar mengapa kaedah asap digunakan!

Jawapan:

Tiada nas yang jelas daripada Hadith Nabi S.A.W mahupun dalam al-Quran yang melarang kita menggunakan asap sebagai kaedah mewangikan rumah dengan kayu gaharu. Bahkan gaharu merupakan bahan wangian yang paling dibenci oleh jin dan iblis. Bagi Jin dan Iblis, hidung mereka akan berbau busuk dan rasa jengkel bila mereka terhidu bau gaharu. Namun bagi manusia yang normal, bau gaharu adalah wangi.

Kenapa saya bau Bukhoor Premium yang dibakar berbau busuk?

Kadang-kadang ada pesakit yang mengalami gangguan, sistem hidungnya bercantum dengan sistem hidung jin. Dia akan alergik dengan bahan-bahan wangian yang asli. Dia akan bau busuk bila asap kayu gaharu dibakar. Ini disebabkan jin tidak suka dengan bau tersebut. Orang-orang yang bermasalah juga akan merasai benda yang sama.

Jika berbau busuk, apa yang perlu dilakukan?

Pesakit hanya perlu teruskan asapkan rumah dan dirinya. Sebab bau busuk itu akan hilang dalam masa 15-30 minit. Sistem hidung pesakit akan kembali normal bila jin yang ganggu dalam diri itu keluar. Biasanya badan pesakit akan terasa lemah. Bila lemah, dia perlu rehat dan jangan paksa untuk buat kerja-kerja berat.

Apakah bacaan yang perlu dibaca semasa atau sebelum asapkan rumah?

Anda boleh azankan rumah sebelum asapkan gaharu adalah cara terbaik. Anda juga boleh azan menggunakan youtube. Azan menggunakan suara sendiri adalah lebih baik

Produk berkaitan:
Fakta Saintifik Surah Yasin Dedah Rahsia Benarnya Hidup Selepas Mati? - Ust Zul hilmei Mohamad Rohani

Bagaimana dengan kedudukan bomoh yang guna kaedah asap?

Bomoh menggunakan kemenyan. Kemenyan adalah bahan yang paling disukai jin. Jika kita asapkan rumah dengan kemenyan, potensi untuk jin datang sangatlah tinggi

Kenapa saya bakar arang tetapi tidak boleh jadi bara?

Ada beberapa kes yang ditemui, pesakit membakar arang berjam-jam lamanya di tungku dapur tetapi tidak menjadi bara. Ini menyebabkan Habuk Kayu Gaharu Premium tidak boleh dibakar. Jika ini berlaku, anda perlu azan sebanyak 3 kali. InshaAllah arang akan menjadi bara.

tanda tanda sihir

Untuk pembelian Bukhoor Premium sahaja, anda boleh pilih pembelian sama ada online melalui Lazada /Whatsapp


You may also like

17 comments

Habuk Kayu Bidara Gaharu Samurai Atasi Sihir Santau Rumah & Kedai September 9, 2018 - 8:14 am

[…] Habuk Kayu Bidara Gaharu Premium Atasi Sihir Rumah & Kedai […]

Reply
SURIA BINTI MOHAMAD October 21, 2018 - 4:30 pm

Asalamualaikum
Macam mana nak order produk bidara ini?
Mohon watsapp saya 01095xxx27.
Terima kasih

Reply
ustzul October 22, 2018 - 9:49 am

Waalaikumussalam… saya galakkan anda beli secara online di shopee –>> https://shopee.com.my/goshop2u
atau di lazada –>> https://www.lazada.com.my/shop/goshop2u/

sekian terima kasih

Reply
ijah yusuf December 28, 2018 - 1:54 pm

salam ustaz, mana nk beli tempat burner utk bukhoor tu.. bakar guna arang kecil2 la ye..kalau bakar tanpa arang boleh ke?

Reply
ustzul December 28, 2018 - 5:37 pm

wasalamalaik..kena bakar guna arang, jika tak guna arang tak beri kesan sgt…tempat arang tu boleh beli di shopee atau boleh gunakan tembikar pasu bunga yg kecil…letak arang di situ dan taburkan habuk kayu gaharu tadi…apa2 soalan boleh wasap saya 0137628063

Reply
ijah yusuf December 29, 2018 - 2:36 pm

baiklah insyaallah sy akan cuba.
Terima kasih Ustaz Zul.

Reply
Dazleena May 28, 2019 - 8:01 pm

Kalau guna untuk bukhoor boleh ke ustaz.. Yg bilat-bulat kecil

Reply
ustzul May 28, 2019 - 8:30 pm

bulat-bulat tu maksudnya guna arang arab ke? jika ya arang tu boleh digunakan utk bakar habuk kayu premium….

tapi bukhoor arab saya pernah test dan saya syifakkan tapi kesannya tak sama bila saya gunakan habuk kayu gaharu yg asli kemudian dicampurkan dengan wangian khas dan disyifakkan….

kesannya lebih baik…sbb tu saya buat formula ini

Reply
Shima July 21, 2019 - 11:57 pm

Assalamualaikum ustaz.. Sy mengalami sakit seperti bisul yg kerap tumbuh dari bahagian pinggul hingga lutut sejak setahun lebih yang lepas, bila bisul nak tumbuh ia akan tumbuh 3 tempat sekali dan dan kdg2 akan tumbuh 3 atau 4 bisul berturut-turut.. Ia akan pulih utk jgka masa pendek iaitu seminggu atau lebih dan akan tumbuh semula.. Selain tu sy kerap demam sehingga ada 1 ketika sy demam bila nak petang hingga malam setiap hari.. Sy pernah bermimpi anak sy tidur di sebelah sy dengan rambut panjang padahal sy telah pun memotong rambutnya sehingga paras dagu.. Selain itu rumah sy tidak tenteram, selalu sahaja berlaku pergaduhan antara sy, suami dan anak2.. Adakah sakit sy berkaitan dengan gangguan jin atau sihir atau santau? Tlg sy ustaz..

Reply
ustzul July 22, 2019 - 10:18 am

Waalaikumussalam…

terima kasih puan kerana sudi berikan komen di sini.

Bagi kes bisul yang tidak sembuh-sembuh dan sering berpindah randah ada memang ada kaitan dengan gangguan.
Kes yang mcm ni biasanya saya akan berikan pesakit guna 7 Telaga Wangian Raudhah…
Untuk lebih detail sila klik di sini

https://bidaraspecialist.com/mandi-bunga/

Fikiran kerap celaru, sering berfikiran negatif dan juga jantung debar-debar tanpa sebab..

Mimpi puan juga menunjukkan anank puan juga ada gangguan…

Dalam kes ini puan boleh ambil 7 Telaga Raudhah dan Habuk Kayu Premium…

Sekian terima kasih

Reply
Nik September 14, 2019 - 4:39 pm

Salam..ustaz..klau tunang kerap sakit badan..bila lps mandy msti ada kesan lebam2 atas belakang,bahu,peha…cm mna nk bt yer…ada brkenaan dg pelesit..kwsan flat dia ddk..klu prgi krja plk selalu suka marah2.klau setiap kli sy wssp atau cll tunang sy dia kdg jdi mrah,kdng2 jdi takut dgn sy….tkt trkena je..sbb ada sorng manager tmpt dia krja skrng sdng gilakn dia..sy tkt ada guna2 je blh ustaz terngkn

Reply
ustzul September 18, 2019 - 7:52 am

wasalamalaik… apa yg sdr ceritakan berkenaan dengan emosi seseorang yang mengalami masalah gangguan emosi yang tidak menentu. Dia sebenarnya bukan nak macam tu pun. Asalnya dia hanya nak bergurau sahaja. Namun dalam kebanyakan kes pesakit, bila bergurau jadi terlebih dalam bergurau hingga jadi punca perbalahan. Ia sambung-menyambung tiada kesudahan.

Saya nasihatkan agar tunang sdr jalani rawatan dengan lakukan mandian gel feminine di campur dengan samurai perfume.

Cara mandiannnya ialah dengan titiskan 5 titis gel feminine dalm setengah baldi kemudian kacau mengikut arah lawan jam.
Masa kacau baca:

1) Fatihah 1 X
2) Surah Al-Ikhlas 3 x
3) Surah al-falaq 1 x
4) Surah An-Nas 1 x
5) Surah fatihah 1 x(sekali lagi)
6) Ayat kursiy 1 x
7) Selawat 21 x

Buat siraman ke atas tubuh dan ratakan semuanya hingga kepala. Buat mandian setiap minggu 3 hari berturut-turut. Pada hari-hari yang lain gunakan gel feminine shj sbg mandian.

Jika sdr tiada bajet saya syorkan ambil gel feminine shj dulu sbg permulaan..

Sekian terima kasih..

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
Founder & CEO Bidara Specialist

Reply
ustzul September 18, 2019 - 8:28 am

wasalamalaik… apa yg sdr ceritakan berkenaan dengan emosi seseorang yang mengalami masalah gangguan emosi yang tidak menentu. Dia sebenarnya bukan nak macam tu pun. Asalnya dia hanya nak bergurau sahaja. Namun dalam kebanyakan kes pesakit, bila bergurau jadi terlebih dalam bergurau hingga jadi punca perbalahan. Ia sambung-menyambung tiada kesudahan.

Saya nasihatkan agar tunang sdr jalani rawatan dengan lakukan mandian gel feminine di campur dengan samurai perfume.

Cara mandiannnya ialah dengan titiskan 5 titis gel feminine dalm setengah baldi kemudian kacau mengikut arah lawan jam.
Masa kacau baca:

1) Fatihah 1 X
2) Surah Al-Ikhlas 3 x
3) Surah al-falaq 1 x
4) Surah An-Nas 1 x
5) Surah fatihah 1 x(sekali lagi)
6) Ayat kursiy 1 x
7) Selawat 21 x

Buat siraman ke atas tubuh dan ratakan semuanya hingga kepala. Buat mandian setiap minggu 3 hari berturut-turut. Pada hari-hari yang lain gunakan gel feminine shj sbg mandian.

Jika sdr tiada bajet saya syorkan ambil gel feminine shj dulu sbg permulaan..

Sekian terima kasih..

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
Founder & CEO Bidara Specialist

Reply
Anis Sofea September 23, 2019 - 4:52 am

Assalamualikum ustz. Sy nak Tanya macam mana nak buang sihir dekat dalam badan seseorang? Sebab mak sy sejak kebelakangan ni asyik moody je tapi bila ayah tiri sy ada dekat rumah, dia ok je. Sy dengan kakak sy ada juga syak ayah tiri kita orang tu ada letak sesuatu dekat dalam badan mak sy. Sy jadi tak tenang bila ada dalam rumah dan kerap benda pelik jadi. Kita orang nak panggil ustz datang rumah tapi mak sy marah dan tak bagi. Sy bukan nak cakap buruk pasa ayh tiri sy tapi sy dapat rasa ada sesuatu pasal dia sebab dulu sy ada masalah kemurungan dan tak suka bergaul dan sy pernah pergi berubat tapi tak memberi kesan. Boleh ustz tolong sy tak? Sy dah tak tahu nak buat apa dan sy harap ustz sudi tolong sy . Tq

Reply
ustzul September 23, 2019 - 8:38 am

Waalaikumussalam…

terima kasih kerana hubungi saya… dalam kes ini ada beberapa individu

1) Awak sendiri yang hadapi kemurungan
2) Mak awak
3) Ayah tiri
kes yang awak nytakan ni bukan melibatkan masalah rumah tetapi mengeni masalah emosi diri

utk lebih detail bagi mengatasi masalah emosi, awak boleh klik link di sini

https://bidaraspecialist.com/mandian-bidara-feminine/

saya tidak mahu komen apa-apa mengenai ayah awak,sbb ia berkaitan masalah yg kita masing-masing tiada bukti hanya rasa curiga shaja. Namun tidak menghalang utk kita berhati-hati.

Namun masalah ini boleh di atasi jika lakukan mandian. Ibu boleh lakukan mandian dengan gel feminine dan samurai perfume.. kedua-duanya dicampur dan lakukan mandian seminggu 3 hari berturut-turut. Boleh semak semula pada link saya berikan di atas. Kena tanya dengan dia, nak lakukan mandian atau tidak. Jika dia mahu, inshaAllah saya boleh bantu. Jika tidak agak sukar untuk saya bantu..

Boleh tengok dahulu video dalam link di atas.

Jika ada apa-apa soalan lain, sila wasap saya 0137628063

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
Founder & CEO Bidara Specialist

Reply
Dyanna October 10, 2019 - 12:39 am

Assalammualaikum Ustaz

Saya mengalami gatal2 di seluruh badan. Paling teruk ianya gatal spt miang dan sy garu hingga berdarah.

Gatal2 ini tidak mengira waktu dan waktu mlm pun sy sukar utk tidur kerana asyik tergaru2.

Kesan gatal2 seluruh badan meninggalkn parut yg hodoh dan bila mandi sangat pedih bila terkena air.

Sy telah berulang alik ke hospital dan klinik tetapi Doctor hanya mengatakn sy kena enzema bila hormon berubah bila umur meningkat 40 tahun

Apakah yg patut sy lakukan kerana kulit2 sy luka2 dan kesan garu selain berdarah akan mnyebabkan ianya keluar berair.

Harap ustaz dapat membantu masalah yg sy hadapi

Reply
ustzul October 10, 2019 - 7:02 am

Waalaikumussalam….

jika gatal tidak ikut waktu kena perhatikan kpd waktu berikut:
1) 12 tengahari
2) Senja sebelum magrib
3) 12.00 tengah malam hingga subuh.

ada juga pesakit yg masih gatal lepas waktu subuh…tetapi gatalnya tidaklah seteruk sebelum subuh…

semua ini ada kaitan dengan gangguan..

saya mencadangkan agar gunakan raja gel sbg mandian, syampoo dan feminine wash bagi wanita.
Scrub lemon boleh sapu pd kaw yg gatal

Reply

Leave a Comment

Share: