Samurai Perfume – Pulangkan Sihir Pada Penyihir

by ustzul
  • Dinamakan Samurai Perfume Aromatherapy disebabkan fungsinya ‘memancung’ dan ‘melawan’ makhluk halus melalui bauannya yang meracik-racik tubuh makhluk halus.
  • Boleh meredakan kesan sampingan (seperti, bisa-bisa,terlalu penat, cepat mengantuk) 
  • Samurai Perfume Aromatherapy boleh digunakan bagi 3 kegunaan iaitu untuk mandi, minyak wangi pada tubuh badan dan juga untuk rumah atau premis perniagaan.
  • Orang yang terkena serangan sihir secara tiba-tiba paling baik menggunakan Samurai Perfume Aromatherapy.
  • Ia boleh digunakan pada bila-bila masa tanpa mengira waktu. Kecuali jika digunakan untuk sembur di dalam rumah mestilah disembur pada waktu senja sebelum menjelang maghrib.
  • Anda boleh sembur terus tanpa campuran air (asli tanpa sebarang campuran) atau campur dengan air suling atau air mineral, letak dalam botol spray kemudian sembur di dalam rumah pada waktu yang disebutkan di atas.

Jika anda sedang jalani rawatan syifak di mana-mana pusat rawatan syifak, Samurai Perfume akan memudahkan proses rawatan anda, terutama bila anda terkena serangan sihir waktu senja & tengah malam. Cukup dengan anda hidu Samurai Perfume atau anda letak botol Samurai Perfume pada jantung anda di dada kiri. Masa letak, anda baca selawat 21 x.

Ust Zul hilmei Mohamad Rohani
Founder Bidara Specialist

  • Produk ini telah disyifakkan dengan bacaan syifak al-Quran.
  • Saya akan ubah kandungan produk ini setiap 1 atau 2 bulan sekali, bergantung kepada feedback yang diberikan oleh pesakit kepada saya. Ini bagi memastikan kualiti yang terbaik dapat dicapai.

Teknik hantar semula sihir kepada penyihir 

  1. Masa nak sembur samurai, mohon pd Allah agar dikembalikan semula kepada org yang menghantar dengan niat dibakar, hangus, dipancung atau terus mati…ini bergantung kekuatan doa seseorang kepada Allah. Fokus betul2 insha Allah selamat. Ramai pesakit saya dah cuba alhamdulillah berjaya.
  2. Masa sembur baca ayat kursiy dan banyakkan selawat

Testimonial di Shopee

Samurai perfume atasi sihir
Testimoni 1
Testimoni 2
Testimoni 3
Testimoni 4
Testimoni 5
Testimoni 6
Testimoni 7

You may also like

2 comments

Gel Mandian Bidara Hijau Asli - Atasi Sihir Tahap Sederhana October 13, 2018 - 10:48 am

[…] Senarai Produk […]

Rahsia Atasi Emosi Sedih, Tekanan Perasaan & Kemurungan Hati Terluka October 18, 2018 - 11:10 am

[…] Senarai Produk […]

Comments are closed.

Kongsi: